Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 19-20 évesen...

Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?

Figyelt kérdés
Érettségi bizonyítvánnyal, jogosítványal rendelkezek.

2021. márc. 27. 20:42
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/327 anonim ***** válasza:
100%

#235: De, hallottam. Csakhogy ekkora szorzót nem lehet tömörítéssel áthidalni. Még jól strukturált adatoknál is lehetetlen. És a komplett internet nem jól strukturált adat.

(Egyébként miért vagy ennyire ingerlékeny? Ha tévedek is, miért nem azt írod, hogy nincs igazam, mire fel ez az "ennyit se tudsz" stílus?)

2021. márc. 31. 22:48
 242/327 anonim ***** válasza:
100%

Nem kene erőltetni a bizonyítást és a cafolast? Nem kene erőltetni a bizonyítást és a cafolast?! :D

Te jó ég milyen gondolatmenet ez már? Hat látom te sose eroltetted és látszik is!

Ha mindenki úgy gondolkozna mint te meg mindig a kőkorszakban élnénk.

2021. márc. 31. 22:50
 243/327 anonim ***** válasza:
0%
Mert anyazasig és a többi tetteitekig nem fogok lesulyedni.
2021. márc. 31. 22:50
 244/327 anonim ***** válasza:
0%
Nem egészen hisz ép azért tart itt az emberiség mert megtanult írni s úgy nem kell mindent annyiszor újra megalkotni. Ahogyan bizonyítás helyett most is elokereshetnetek a bizonyított tenyeket
2021. márc. 31. 22:52
 245/327 anonim ***** válasza:
0%
241 a szorzó nem ekkora s leirtam az egyikokat, hogy miért nem
2021. márc. 31. 22:53
 246/327 anonim ***** válasza:
100%

De ember vedd már észre hogy azt mondani önmagában hogy “hat ez bizonyítva van” az egy nagyon üres nulla semmi.

Mint ahogy ha akár csak egy forrasmegjelolest is kihagysz egy szakdolgozatbol (bár gondolom sose kellett írnod), azon nyomban fognak meghúzni.

Nem kell neked újra megalkotnod semmit se csak hivatkoznod rá, de ez se megy mert te is tudod hogy nem megy.

2021. márc. 31. 23:04
 247/327 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy nektek üres de aki a valóságra kíváncsi annak nem. Nyilván tinektek akik a valóságot letagadni akarjátok, kapora jön. Egyél több áll érvet gyarthattok így.

A szakdolgozatot azért írjuk mert valamit el akarunk érni valamivel előrébb akarunk jutni. De itt semmi ilyesmi nem tortenik, csak trollkodtatok egy jót unalmatokban.

Hivatkoznom sem kell. Felétek semminemu kötelezettségem nincs.

Aki egy gyakori kérdést szakdolgozathoz hasonlít ahhoz nem is lehet.

2021. márc. 31. 23:10
 248/327 anonim ***** válasza:
87%

Vannak olyan (intelligens) emberek, akik felismerik és elfogadják azt az ősi igazságot, hogy az érveiket alá kell támasztaniuk, különben az semmit sem ér. Ezt ugyanúgy alkalmazzák egy középiskolás esszében, egy szakdolgozatban, vagy akár egy internetes fórumon.

Te nem ilyen vagy. A te érvrendszered annyiból áll, hogy "fent van az interneten", meg "ez nem fontos", és hogy "hazudtok", és még a "nem dolgozok nektek ingyen" kapitális baromsággal is kiröhögteted magad. Ezzel nem magadnak ártasz, ez csak a környezeted intelligens tagjainak rossz.

2021. ápr. 1. 01:03
 249/327 anonim ***** válasza:
10%

Úgy érted annak semmit sem ér aki nem néz utána. Aki meg utána néz az megkoszoni hogy felhivtam rá a figyelmet mert neki ért valamit.

Én beérem ez utóbbival s nem gond ha sertegeto becsmerlo személyeskedő anyazo emberek unintelligensnek neveznek mert nem lettem a csicskájuk.

2021. ápr. 1. 06:01
 250/327 anonim ***** válasza:
89%
Miért lehet az, hogy ennyire haszontalannak minősítik a válaszaid? Mind a 200 ember téved az MLM-mel kapcsolatban? Világosíts fel minket! Nekem ez csak házalásnak tűnik, amit az emberek ki nem állhatnak. Mellesleg igaza volt annak, aki írta: ha a többség (rajtad kívül mindenki) azon a véleményen van, hogy az MLM (gondolom valami forever vagy hasonló “tanácsadó” lehetsz) egy pocsék szar, akkor neked kellene az ellenkezőjét bebizonyítani. Persze nem tudod, igaz nem is akarod, mert ugye kik vagyunk mi, de ilyen egy jó ügynök? Add el nekünk is a terméket:D
2021. ápr. 1. 08:29
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!