Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?
#235: De, hallottam. Csakhogy ekkora szorzót nem lehet tömörítéssel áthidalni. Még jól strukturált adatoknál is lehetetlen. És a komplett internet nem jól strukturált adat.
(Egyébként miért vagy ennyire ingerlékeny? Ha tévedek is, miért nem azt írod, hogy nincs igazam, mire fel ez az "ennyit se tudsz" stílus?)
Nem kene erőltetni a bizonyítást és a cafolast? Nem kene erőltetni a bizonyítást és a cafolast?! :D
Te jó ég milyen gondolatmenet ez már? Hat látom te sose eroltetted és látszik is!
Ha mindenki úgy gondolkozna mint te meg mindig a kőkorszakban élnénk.
De ember vedd már észre hogy azt mondani önmagában hogy “hat ez bizonyítva van” az egy nagyon üres nulla semmi.
Mint ahogy ha akár csak egy forrasmegjelolest is kihagysz egy szakdolgozatbol (bár gondolom sose kellett írnod), azon nyomban fognak meghúzni.
Nem kell neked újra megalkotnod semmit se csak hivatkoznod rá, de ez se megy mert te is tudod hogy nem megy.
Lehet hogy nektek üres de aki a valóságra kíváncsi annak nem. Nyilván tinektek akik a valóságot letagadni akarjátok, kapora jön. Egyél több áll érvet gyarthattok így.
A szakdolgozatot azért írjuk mert valamit el akarunk érni valamivel előrébb akarunk jutni. De itt semmi ilyesmi nem tortenik, csak trollkodtatok egy jót unalmatokban.
Hivatkoznom sem kell. Felétek semminemu kötelezettségem nincs.
Aki egy gyakori kérdést szakdolgozathoz hasonlít ahhoz nem is lehet.
Vannak olyan (intelligens) emberek, akik felismerik és elfogadják azt az ősi igazságot, hogy az érveiket alá kell támasztaniuk, különben az semmit sem ér. Ezt ugyanúgy alkalmazzák egy középiskolás esszében, egy szakdolgozatban, vagy akár egy internetes fórumon.
Te nem ilyen vagy. A te érvrendszered annyiból áll, hogy "fent van az interneten", meg "ez nem fontos", és hogy "hazudtok", és még a "nem dolgozok nektek ingyen" kapitális baromsággal is kiröhögteted magad. Ezzel nem magadnak ártasz, ez csak a környezeted intelligens tagjainak rossz.
Úgy érted annak semmit sem ér aki nem néz utána. Aki meg utána néz az megkoszoni hogy felhivtam rá a figyelmet mert neki ért valamit.
Én beérem ez utóbbival s nem gond ha sertegeto becsmerlo személyeskedő anyazo emberek unintelligensnek neveznek mert nem lettem a csicskájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!