Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?
"265 Azért egy pontatlan fogalmamazas nem egyenlő a tevessel. És véd észre azt is hogy a trollok már késhegyes vitát generálnak s aki egy késhegyes vitába beszall az ne csodálkozzon ha beleszalad egy keshegybe.
Finomkodo stílus lehetosegehez ki kéne tiltani innen ezt az egész csürhét."
Nem, te egy ostoba senki vagy, aki azt képzeli magáról hogy mindenhez is értesz. Baromságokat ordítasz az MLM-ről, a vitázás - 80-as IQ felett mindenki által elfogadott - szabályairól, a közérdekből nyilvános adatokról, a cégek belső szabályzatairól, és most újabban már az internet, a Google és a tömörítések működéséről is. Én nem tudom, hogy te ezeket tényleg komolyan gondolod, vagy csak kiadod magadnak *ennyire* hülyének és trollkodsz. Egyik sem egészséges. Az internet anonimitásába burkolózva dobálózol azzal, hogy mindenki hazudik, de semmi cáfolatot nem mondasz. Itt nagyon bátor vagy, élőben meg már beverték volna a képed. A csodabogyóidat is sértegetéssel meg képtelen hazugságokkal próbálod eladni? Élőben fél pipánál jobb az értékelésed? 😂
""Miért tenné nyilvánossá bármelyik cég az "adatbázisát"
Pl.mert nyilvános adat az amirol szo van?"
MI nyilvános adat? Hogy milyen a jutalékrendszer? Hány ember van az egyes szinteken, és mennyit keresnek vele? 😂
A teljes adatbázist nem teszik közzé, ilyen otletekkel csak magadat járatod le.
Lehet pont hasonló kommunikációs trükkök miatt magas a százalékod. Ügyesen tudod megvezetni a népet.
"Amúgy ez jó trukk keresni a neten egy téged igazoló linket s gyűjteni a pozitív ertekeleseket. De mifelénk ezt csalasnak nevezik."
Gyerünk, várjuk a linkeket, bizonyítékokat! Szeretnénk téged is felpontozni egy ilyen olcsó trükk miatt! 😂
Amúgy én nem a linkekért kapok 70-95%-ot, hanem a válaszok hasznossága miatt. Ritkán linkelek. ;)
Egy bármilyen link nem bizonyíték. A hitelesített link viszont szabadon elérhető. Továbbra se az én dolgom megkeresni. Akit érdekel annyira hogy hiteles forrást keressen az megtalalja, olyanok helyett keresgélni akiket nem érdekel, nincs értelme.
Ezt meghagyom a rabeszelo gyozkodo ügynököknek.
Mi az a hitelesített link? A cég képviselője által elektronikusan aláírt... link?! 😂 Még ha egy fájl lenne hitelesítve, az rendben van. De hogy egy link...
Az állítás bizonyítása még mindig annak a feladata, aki állít. Azt állítod, hogy valami "nyilvános adat". Attól eltekintve, hogy lassan fogalmunk sincs arról, hogy éppen milyen adatokról beszélsz, hol is vannak ezek a nyilvános adatok? Szerinted elérhető, ezt neked kell bizonyítani.
Az ellenkezőjét, azaz hogy valami nem érhető el nyilvánosan lehetetlen bizonyítani. Még egy érv amellett, hogy neked kell linkelni.
Senki sem hisz egy félpipás senkiházinak, hogy valami fent van az interneten, ha azt nem bizonyítja be.
Ezeket tényleg nem bírod felfogni azzal a borsónyi agyaddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!