Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 19-20 évesen...

Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?

Figyelt kérdés
Érettségi bizonyítvánnyal, jogosítványal rendelkezek.

2021. márc. 27. 20:42
 281/327 anonim ***** válasza:
22%

Mi az a hitelesített link?

Ja hogy még ezt is nekem kellene kiguglizni helyetted?

Az állítás bizonyítása még mindig annak a feladata, aki állít.

De csak nem bizonyított allitasod esetén. Bizonyított allitasokat nem kell ujrabizonyitani. De ezt már leirtam.

Azt állítod, hogy valami "nyilvános adat". Attól eltekintve, hogy lassan fogalmunk sincs arról, hogy éppen milyen adatokról beszélsz,

Jobban kéne figyelni

hol is vannak ezek a nyilvános adatok?

Neten? Es/vagy emailben megkerdezhetoek. Pl. Ezt jelenti az hogy nyilvános nem azt hogy parancsra aladtoljak a gyakorin.

Szerinted elérhető, ezt neked kell bizonyítani.

Nem te mondod meg nekem mit kell. És trollokkal szemben végleg semmit sem kell.

Az ellenkezőjét, azaz hogy valami nem érhető el nyilvánosan lehetetlen bizonyítani. Még egy érv amellett, hogy neked kell linkelni.

Link arról hogy ez nem hamis érv?vagy bizonyitasi kényszer csak rám érvényes?

Senki sem hisz egy félpipás senkiházinak, hogy valami fent van az interneten, ha azt nem bizonyítja be.

Eleg nagy baj lenne ha ez a hitről szólna. Latom nálad arról szól. Mondjuk könnyebb elhinni valamit mint utána nezzni, ez igaz. De így a véleményed nem sokat ér.

Ezeket tényleg nem bírod felfogni azzal a borsónyi agyaddal?

Miért kéne a te agymenesedet felfognom? Max azt dontheted el neked mit kell tenned azt nem hogy nekem.

2021. ápr. 1. 11:54
 282/327 anonim ***** válasza:
8%
Majd biztos egy gyakori troll fogja eldonteni, hogy mit kell tennem.
2021. ápr. 1. 11:55
 283/327 anonim ***** válasza:
89%

> Itt nagyon bátor vagy, élőben meg már beverték volna a képed

>> a hozzád hasonlók megprobaltak volna aztán sirnal rendorert mikor jogos önvédelem tortent

A hozzám hasonlók nem verekednek, hanem érvelnek. Te erre nem vagy képes. Te óbégatni és beszólogatni tudsz. Ezt élőben persze nem hiszem hogy eljátszanád akárkivel, mert még a végén megsérülnél. Ezért inkább a gyakorin trollkodsz, ezzel kompenzálsz valam súlyos fogyatékot.

> MI nyilvános adat? Hogy milyen a jutalékrendszer? Hány ember van az egyes szinteken, és mennyit keresnek vele? 😂

>> igen ezek pl.nyilvanos adatok

Hány ember van a mittudomén, DXN-ben gyémántplatinasas szinten? 😂

> Mi az a hitelesített link?

>> Ja hogy még ezt is nekem kellene kiguglizni helyetted?

Te szerencsétlen, nem létezik ilyen, hogy hitelesített link! A google ÖT találatot ad erre a kifejezésre! [link] 😂

> Az állítás bizonyítása még mindig annak a feladata, aki állít.

>> De csak nem bizonyított allitasod esetén. Bizonyított allitasokat nem kell ujrabizonyitani. De ezt már leirtam.

De nem az ősrobbanástól kell újra levezetni, te állat, hanem meg kell mutatni a korábbi bizonyítást! Korábban bizonyított állításokra ennyi a bizonyítás! 😂

> hol is vannak ezek a nyilvános adatok?

>> Neten? Es/vagy emailben megkerdezhetoek. Pl. Ezt jelenti az hogy nyilvános nem azt hogy parancsra aladtoljak a gyakorin

A neten HOL? HOL VAN? 😂 Ha eljutna az agyadig az a felismerés, hogy te egy szavahihetetlen senki vagy, akinek akkor fognak hinni, ha mint minden normális ember, BIZONYÍTÉKOKKAL BIZONYÍTJA az állítását, az egy fantasztikus mentális teljesítmény lenne tőled. Erőltesd már meg magad.

> Szerinted elérhető, ezt neked kell bizonyítani.

>> Nem te mondod meg nekem mit kell. És trollokkal szemben végleg semmit sem kell.

Anyád a troll, ezért lettél te is troll :))))

> Az ellenkezőjét, azaz hogy valami nem érhető el nyilvánosan lehetetlen bizonyítani. Még egy érv amellett, hogy neked kell linkelni.

>> Link arról hogy ez nem hamis érv?vagy bizonyitasi kényszer csak rám érvényes?

[link] világosan leírja. "What is improper is for a person to claim that "X exists" and when asked to prove it, then the person who made the claim uses as a defense of "X exists" the next claim that no one has proven that X does not exist." Nem is hiszem el, hogy én egy értelmi fogyatékossal vitatkozok azon, hogy valaminek a nem létezését nem lehet bebizonyítani... 😂 És még magadnak is ellentmondasz, hiszen szerinted a már bizonyított dolgokat nem kell bizonyítani, elég rámondani, hogy bizonyítva van... 😅

> Senki sem hisz egy félpipás senkiházinak, hogy valami fent van az interneten, ha azt nem bizonyítja be.

>> Eleg nagy baj lenne ha ez a hitről szólna. Latom nálad arról szól. Mondjuk könnyebb elhinni valamit mint utána nezzni, ez igaz. De így a véleményed nem sokat ér.

Nem hitről szól, hanem szavahihetőségről, érvekről, bizonyítékokról. A te érvrendszered a kocsmai ordítozáshoz is kevés.

> Ezeket tényleg nem bírod felfogni azzal a borsónyi agyaddal?

>> Miért kéne a te agymenesedet felfognom? Max azt dontheted el neked mit kell tenned azt nem hogy nekem.

Még mindig nem az én agymenésem az, hogy aki állít valamit, az bizonyít 😂 Nálad ezerszer okosabb filozófusok fogalmazták ezt meg, de ez már azelőtt is így volt helyes, hogy logikailag levezették volna. Ez sem fér bele abba a borsónyi agyadba? 😂

"Majd biztos egy gyakori troll fogja eldonteni, hogy mit kell tennem."

Úgy látom, saját akaratodból égeted magad, szóval igen, egy gyakori troll dönti el hogy mit teszel és mit nem.

A pontozásra meg figyeljünk, ne kapjon már véletlenül zöld kezet ez a szerencsétlen. Ezért van meg még mindig a fél pipája... 😅

2021. ápr. 1. 12:30
 284/327 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondja hogy hitelesített link :D (a micsoda?)

Azt mondja hogy nyilvanos cégadatok amik most mar hirtelen nincsenek fent a neten de e-mailben lekerdezhetoek (hogy tessek?) :D

Azt mondja hogy bizonyitsd azt hogy valami nincs fent a neten (mi vaaan?) :D

És ezek csak az előző két oldalról. Nagyot mész ma öreg.

2021. ápr. 1. 12:54
 285/327 anonim ***** válasza:
0%

"A hozzám hasonlók nem verekednek, hanem érvelnek."

Mégis verekedesrol írsz.

Képes vagyok érvelésre de ha nincs értelme minek tegyem???

Mégis mit változtatna trollok között egy egy érv?

Nem véletlenül hazudtok hanem mert mindenáron ragaszkodtok a véleményetekhez akár még a becsületetek aran is.

Nem véletlenül vagytok

kulturalatlanok hanem mert még a kulturált viselkedésnel is fontosabb a véleményeteket megerositeni.

Majd pont egy érv miatt változna meg a viselkedesetek...

Hány ember van a mittudomén, DXN-ben gyémántplatinasas szinten? 😂

Pl, ha van ilyen

"Te szerencsétlen, nem létezik ilyen, hogy hitelesített link! A google ÖT találatot ad erre a kifejezésre!"

Tehát ha jól értem szerinted a cégek hivatalos weblapjai nem hitelesek.

"De nem az ősrobbanástól kell újra levezetni, te állat, hanem meg kell mutatni a korábbi bizonyítást"

És majd biztos ilyen kulturalatlan embereknek fogok szivesseget tenni...

"A neten HOL? HOL VAN? 😂 Ha eljutna az agyadig az a felismerés, hogy te egy szavahihetetlen senki vagy, akinek akkor fognak hinni, ha mint minden normális ember, BIZONYÍTÉKOKKAL BIZONYÍTJA az állítását, az egy fantasztikus mentális teljesítmény lenne tőled. Erőltesd már meg magad."

És szerinted ha ezt itt most leirod akkor el tűnnek majd a netről az adatok? Ezek ottmaradnak, akárhogy sertegetsz a gyakorin. De továbbra se az én dolgom megkeresni helyetted.

" elég rámondani, hogy bizonyítva van... 😅". Nem elég ramondani hogy bizonyítva van. Megint hazudsz. Ilyent nem mondtam. Azt viszont mondtam hogy aki hitelesíteni akarja saját maga számára annak kikell keresnie az adatokat. Látod latod hazugsággal nem sokra mész mert azonnal lebuksz.

" Nem hitről szól, hanem szavahihetőségről, érvekről, bizonyítékokról. A te érvrendszered a kocsmai ordítozáshoz is kevés."

A kocsmastilus a te szakteruleted

Még mindig nem az én agymenésem az, hogy aki állít valamit, az bizonyít

Ha nem a te agymenesed lenne akkor megtörténne. De nem tortenik meg akárhogy vonaglasz itt.

A fel pipa marad is javaslom tanulmanyozd az exponenciális függvényt. Sosem éri el a nullát, akárhogy erolkodsz

2021. ápr. 1. 12:59
 286/327 anonim ***** válasza:
74%

@kérdező, ha esetleg eljutsz eddig a hozzászólásig a sok vitán keresztül, akkor én azt tanácsolnám neked, hogy mindenképpen vágj bele az értékesítői szakmába.

Ezt írtad korábban: "#MLM-et azért írtam, hogy felkeltse a figyelmet..."

Ez egy akkora marketingfogás volt, hogy majd' 300 hozzászólást generált eddig. Neked ez a véredben van. :)

Sok sikert!

2021. ápr. 1. 13:11
 287/327 anonim ***** válasza:
0%

"Azt mondja hogy nyilvanos cégadatok amik most mar hirtelen nincsenek fent a neten de e-mailben lekerdezhetoek (hogy tessek?) :D"

Ami fent van az megnezheto ami nincs fent az lekerdezheto. Ilyen egyszerű a világ

2021. ápr. 1. 13:15
 288/327 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi ezt se tudom kihagyni.

Szerinted milyen exponenciális növekedés vagy csökkenés all fent egy ilyen értékelésnél? :D tudod mit jelent az, hogy valami exponenciálisan változik?

Azért nem lehetne a százalékod már abszolút nulla százaleku meg akkor is ha mostantól mindenki leszavaz mert a függvény haterteke nulla, tehát tart a nullához de sose éri el, viszont semmi köze sincsen az exponenciális fuggvenynek ehhez. Viszont az hogy neked a gyakori hány pipát jelez az egyedül csak a megírt scipttol függ, ha elér egy bizonyos közelítő értéket akkor jelezhetne nullát.

Már megint olyan nagy szavakkal dobalozol amiről fogalmad sincs.

2021. ápr. 1. 13:16
 289/327 anonim ***** válasza:
0%
"Azt mondja hogy bizonyitsd azt hogy valami nincs fent a neten (mi vaaan?) :D". Ilyent nem írtam a trollok írták ilyesmit azzal kevered
2021. ápr. 1. 13:16
 290/327 anonim ***** válasza:
0%
"Ez egy akkora marketingfogás volt, hogy majd' 300 hozzászólást generált eddig. Neked ez a véredben van. ". De csak azért működött mert tele van a gyakori trollokkal. Akikből nem lesz jó vevő. Nem biztos hogy jó ötlet hamis illúziókba vinni a kerdezot
2021. ápr. 1. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!