Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?
Akik itt pontozgatni szoktak, azokat megkérném, hogy csinálják már kicsit gyorsabban. Sokkal könnyebb úgy olvasni a vitát, hogy egyből ott van bal oldalon a piros vagy a zöld karika. Így egyből lehet tudni, hogy kié a hozzászólás.
És felhívnám a figyelmüket, hogy kimaradt pár hozzászólás, nem lett pontozva. Jó lenne pótolni. Sokat segítene azoknak, akik később olvassák.
"senkiházi, félpipás MLM-propagandistának fog tartani mindenki, aki valamikor idetéved"
Csak az aki lusta utána járni. Annak a "véleménye" viszont még mindig nem számít.
"Van egy ötletem. Írni fogok ma az avonnak egy e-mailt hogy alanyi jogomra hivatkozva szeretném lekerdezni a felépítésuket és be fogom ide linkelni a választ."
Stílustól is függ. Ha úgy írsz mint nekem ugyanúgy elhajtanak mint én. Ha azonban nekem normálisan írnál én se hajtanalak el.
De lehet megszannak és adnak egy direkt linket mert látják hogy még a weblapjukon is képtelen vagy böngészni.
És felhívnám a figyelmüket, hogy kimaradt pár hozzászólás, nem lett pontozva. Jó lenne pótolni. Sokat segítene azoknak, akik később olvassák.
Túl sokat vársz el tőlük már a saját hozzaszolasaikat is keverik az enyemekkel
#292: "Ha nagyon osszefogtok s pl. Visszaeltek azzal hogy sorban kulon valaszolok akkor kicsit lejjebb megy ugyan de szintén 20 közelében áll le. Ez pont az exponenciális gorbe sajátossága de úgy látszik ez a szó neked túl nagy falat volt"
- Leonhard Euler forog a sírjában.
#295: "Az exponenciális növekedés azt jelenti hogy minél nagyobb az x érte az y értéke annál nagyobb ütemben no, tehát a kettő arányos."
- Leonhard Euler kicsit lassít, de még mindig forog.
#305-#306: Nem kell itt erőltetni semmit. Te magad sem tudod, miről beszélsz. Nyilván fogalmad sincs arról, mi az az exponenciális függvény. Ami nem szégyen, nehéz fogalom, még a matematikából érettségit tevők túlnyomó többsége se érti.
Remélem, a cégadat, nyilvános adat, üzleti modell fogalmakkal jobban tisztában vagy. Azt én nem tudom megítélni, vállalati jogot, üzletvitelt soha nem tanultam. Matematikából van egy doktorim, úgyhogy azt kilométerekről kiszúrom, ha valaki úgy dobálózik az exponenciális szóval, hogy közben nem érti, mit jelent.
(Én eleddig rólad soha nem írtam semmit, mindig arra fókuszáltam, amit leírtál. Most már kiérdemelted, hogy téged is minősítselek. És még most se mondom, hogy hazudozol, vagy hogy troll lennél. Csak hogy halványlila gőzöd nincs arról, mi az az exponenciális függvény.)
Ami nem szégyen, nehéz fogalom, még a matematikából érettségit tevők túlnyomó többsége se érti.
Így mart érthető ti miért nem ertitek
Remélem, a cégadat, nyilvános adat, üzleti modell fogalmakkal jobban tisztában vagy. Azt én nem tudom megítélni, vállalati jogot, üzletvitelt soha nem tanultam.
Ehhez nem is kell. Cég adat=cég adatja. Cégről szóló adat. Stb. Ez inkább nyelvtan.
Tudom itt mindenkinek doktorija van ebből abból.
#308: "Ami nem szégyen, nehéz fogalom, még a matematikából érettségit tevők túlnyomó többsége se érti.
Így mart érthető ti miért nem ertitek"
- Fú, de nagy az arc. De nem én írogattam róla hülyeségeket. A különbség kettőnk közt az, hogy ha itt valamelyik kommenttárs kérdezne valamit az exponenciális függvényről, én tudnék rá érdemben válaszolni. Te meg idehánynád, hogy nézzen utána a google-lel. Tudod, mit? Meccseljünk egy olyat, hogy a kommenttársak mondjuk 15:00 és 15:15 között posztolnak kérdéseket az exp-ről, mi pedig válaszolunk legjobb tudásunk szerint. Kihívás elfogadva?
"Tudom itt mindenkinek doktorija van ebből abból."
- Álmodj, királylány! Nekem van, neked nincs. Dolgozd fel valahogy!
“ Így mart érthető ti miért nem ertitek”
Mondja ezt az aki összekeveri a százalékszámítást az exponenciális fuggvennyel:
“ Azért nem érhet el a nullát mert a trollok és normális emberek aránya kb 80-20%. Így ha a trollok bekemenyitenek akkor is 20% környékén leall. Ha nagyon osszefogtok s pl. Visszaeltek azzal hogy sorban kulon valaszolok akkor kicsit lejjebb megy ugyan de szintén 20 közelében áll le. Ez pont az exponenciális gorbe sajátossága de úgy látszik ez a szó neked túl nagy falat volt”
Ezzel azt írod le, hogy ha van egy kétféle sokaság ami 80-20% arányban oszlik meg akkor ha növeljük a mintavétel nagyságát azzal az eloszlás idővel beáll erre az arányra. Hol az égvilágon van ennek bármi köze is az exponenciális figgvenyhez.
(nekem nincs doktorim matematikából így elnézést ha pontatlan a megfogalmazás)
“Ehhez nem is kell. Cég adat=cég adatja. Cégről szóló adat. Stb. Ez inkább nyelvtan.”
Nekem viszont uzletviteli diplomám van.
A cégadatok/céginformáció köznyelvi értelemben nem azt jelentik hogy bármi olyan adat ami egy céghez köthető. Főleg hogy ha azt a kifejezést használod hogy nyilvanos cégadat, mely az alap adatokat és a beszámolókat foglalja magában. Egy információ attól hogy nem cegtitok meg nem nyilvanos cégadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!