Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek 19-20 évesen...

Szerintetek 19-20 évesen megéri belevágni az értékesítői munkába?

Figyelt kérdés
Érettségi bizonyítvánnyal, jogosítványal rendelkezek.

2021. márc. 27. 20:42
 291/327 anonim ***** válasza:
100%

"Mégis verekedesrol írsz."

Ezt a stílust a *te szinteden* rendezik így. Tele vannak ezzel a rendőrségi hírek. Ők sem akadémikusok, ahogy te sem vagy az.

"Képes vagyok érvelésre de ha nincs értelme minek tegyem???"

Mert nem a kocsmában vagy. Harminc oldalon keresztül ennek az ellenkezőjét bizonyítod mindenkinek. Egy ostoba troll vagy, aki nem képes felfogni, hogy mennyire antiszociális.

"Nem véletlenül hazudtok"

Anyád hazudik. Takarodj belé.

"Tehát ha jól értem szerinted a cégek hivatalos weblapjai nem hitelesek."

HITELESÍTETT LINK! Na kinek kéne képeznie magát? 😅

"És majd biztos ilyen kulturalatlan embereknek fogok szivesseget tenni..."

Mindenkivel a saját szintjén beszélek. Te egy ilyen kis suttyó vagy, neked ez jár. Az állítás bizonyítása nem szívesség, hanem értelmes emberek között természetes. Sajnálom, hogy nem ugrod meg ezt a szintet, de nem az én hibám a te szellemi korlátoltságod.

"És szerinted ha ezt itt most leirod akkor el tűnnek majd a netről az adatok? Ezek ottmaradnak, akárhogy sertegetsz a gyakorin. De továbbra se az én dolgom megkeresni helyetted."

Mi vaaaaaan? 😂 Állításod szerint ott vannak. Akkor be kéne linkelned, különben egy szavahihetetlen, hazug, senkiházi, félpipás MLM-propagandistának fog tartani mindenki, aki valamikor idetéved.

"Nem elég ramondani hogy bizonyítva van. Megint hazudsz. Ilyent nem mondtam. Azt viszont mondtam hogy aki hitelesíteni akarja saját maga számára annak kikell keresnie az adatokat. Látod latod hazugsággal nem sokra mész mert azonnal lebuksz."

Még mindig te hazudsz, édesanyáddal együtt, hiszen tőle, attól a bárcástól tanultad. Azt hazudod, hogy nem kell belinkelned egy bizonyítékot az állításodra. Ez egy hazugság, amire már többen rámutattunk. De kötöd az ebet a karóhoz, mert egy értelmi fogyatékos vagy, és a hazudozás a lételemed. Neked kell bizonyítanod, kis hazug pondró.

"Ha nem a te agymenesed lenne akkor megtörténne. De nem tortenik meg akárhogy vonaglasz itt."

Tehát a te elmebeteg viselkedésed az értelmes emberek között konszenzussal elfogadott viselkedés cáfolata. 😂 Szóval azért köpködöd a szotyihéjat az utcán, mert ha nem lenne normális, akkor nem köpködnéd. 😅 Ehhez az idiotizmushoz csak gratulálni tudok.

"A fel pipa marad is javaslom tanulmanyozd az exponenciális függvényt. Sosem éri el a nullát, akárhogy erolkodsz"

Azt ugye tudod, hogy a pipa és a százalék nem ugyanaz, és a pipa bizony elérheti a nullát? 🤔 Vagy ez is meghaladja az értelmi képességeidet?

"Ami fent van az megnezheto ami nincs fent az lekerdezheto. Ilyen egyszerű a világ"

És meg is mondják! 😂 Mi a válasz egy "Tisztelt MLM, hány értékesítőjük van milyen szinten, és ezek milyen forgalmat és nyereséget generálnak?" érdeklődésre? 😂 Csodálom, hogy ilyen fejlett agyi funkciókkal nem felejtesz el levegőt venni.

Eleget anyáztam már ahhoz, hogy betartsd az ígéretedet, és eltakarodj hálózatot építeni, vagyis lábat lógatni, amikor a saját vállalkozásodban a magad főnöke vagy, csak rajtad múlik hogy mennyit keresel, de mindenképpen telik Ferrarira? 🤡

---

"Ez egy akkora marketingfogás volt, hogy majd' 300 hozzászólást generált eddig."

Azért egy értelmes ember el tudja dönteni, hogy kinek voltak nemhogy hihető érvei, de egyáltalán érvei azon kívül, hogy HAZUCCC! A többi meg mehet MLM-ezni. 😅

2021. ápr. 1. 13:20
 292/327 anonim ***** válasza:
0%

"Azért nem lehetne a százalékod már abszolút nulla százaleku meg akkor is ha mostantól mindenki leszavaz mert a függvény haterteke nulla, tehát tart a nullához de sose éri el, viszont semmi köze sincsen az exponenciális fuggvenynek ehhez. Viszont az hogy neked a gyakori hány pipát jelez az egyedül csak a megírt scipttol függ, ha elér egy bizonyos közelítő értéket akkor jelezhetne nullát."

Azért nem érhet el a nullát mert a trollok és normális emberek aránya kb 80-20%. Így ha a trollok bekemenyitenek akkor is 20% környékén leall. Ha nagyon osszefogtok s pl. Visszaeltek azzal hogy sorban kulon valaszolok akkor kicsit lejjebb megy ugyan de szintén 20 közelében áll le. Ez pont az exponenciális gorbe sajátossága de úgy látszik ez a szó neked túl nagy falat volt

2021. ápr. 1. 13:23
 293/327 anonim ***** válasza:
100%

“ Ami fent van az megnezheto ami nincs fent az lekerdezheto. Ilyen egyszerű a világ”

Te mi az istenrol beszélsz most komolyan?

Szerinted a törvénykönyv hanyadik paragrafusa tartalmazza hogy egy cégnek kötelessége bármilyen adatot is megadnia neked? Semmilyen kötelessége nincsen egy magánszemélynek olyat megadnia egy cégnek azon kívül amire a törvény kötelezi, de azt se fogjak neked e-mailben elküldeni hanem azt mondjak hogy nézd meg az e-beszamolo.gov.hu-n.

Van egy ötletem. Írni fogok ma az avonnak egy e-mailt hogy alanyi jogomra hivatkozva szeretném lekerdezni a felépítésuket és be fogom ide linkelni a választ.

2021. ápr. 1. 13:25
 294/327 anonim ***** válasza:
100%

"De csak azért működött mert tele van a gyakori trollokkal. Akikből nem lesz jó vevő. Nem biztos hogy jó ötlet hamis illúziókba vinni a kerdezot"

Mi az hogy JÓ VEVŐ?! Az értékesítés a jó vevőkön múlik, nem a jó értékesítőkön? Ez szembemegy a "nem akarod eléggé, nem dolgozol elég keményen" mantrával... 😂

"Azért nem érhet el a nullát mert a trollok és normális emberek aránya kb 80-20%."

FORRÁS? 😂 A te semmirekellő agyadon kívül persze. Vagy ez is nyilvános adat? Lekérdezhető e-mailben? 😂

A te hasznossági százalékod 5-14% között van. Szóval téged - a te számításaid szerint - a normális emberek is lepontoznak. De még így sem gondolkodnál el, hogy mekkora barom is vagy te valójában...

2021. ápr. 1. 13:27
 295/327 anonim ***** válasza:
100%

“ Azért nem érhet el a nullát mert a trollok és normális emberek aránya kb 80-20%. Így ha a trollok bekemenyitenek akkor is 20% környékén leall. Ha nagyon osszefogtok s pl. Visszaeltek azzal hogy sorban kulon valaszolok akkor kicsit lejjebb megy ugyan de szintén 20 közelében áll le. Ez pont az exponenciális gorbe sajátossága de úgy látszik ez a szó neked túl nagy falat volt”

Téves. Az exponenciális növekedés azt jelenti hogy minél nagyobb az x érte az y értéke annál nagyobb ütemben no, tehát a kettő arányos.

Viszont ebben az esetben sima százalékszámítási összefüggés all fent és semmi de az égvilágon semmi köze sincs az exponenciális fuggvenyhez.

Gratulálok, nálad okosabb egy kilencedikes.

2021. ápr. 1. 13:33
 296/327 anonim ***** válasza:
0%

"Mégis verekedesrol írsz."

Ezt a stílust a *te szinteden* rendezik így. Tele vannak ezzel a rendőrségi hírek. Ők sem akadémikusok, ahogy te sem vagy az."

Ez inkább a ti szintetek. Itt is ti vagyok kulturalatlanok nem en

2021. ápr. 1. 13:36
 297/327 anonim ***** válasza:
0%

Képes vagyok érvelésre de ha nincs értelme minek tegyem???"

Mert nem a kocsmában vagy. Harminc oldalon keresztül ennek az ellenkezőjét bizonyítod mindenkinek. Egy ostoba troll vagy, aki nem képes felfogni, hogy mennyire antiszociális

Megint csak ti vagytok azok. Vulgarisak vagytok személyeskedő sertegeto s most már erőszakról is írtok miközben én csak nem másolók be linkeket

2021. ápr. 1. 13:39
 298/327 anonim ***** válasza:
0%
De az igazi baj az hogy te meg hiszel is ebben hogy az a lefőbb bűn ha valaki nem lesz a csicska s nem linkel helyetted s nem pedig ezek az amokfutasok akiket itt muveltek
2021. ápr. 1. 13:40
 299/327 anonim ***** válasza:
0%

"Állításod szerint ott vannak. Akkor be kéne linkelned, különben egy szavahihetetlen, hazug, senkiházi, félpipás MLM-propagandistának fog tartani mindenki, aki valamikor idetéved."

Tehát ha igazat mondok de nem linkelem be az igazságot akkor szavahihetetlen vagyok. Ezt gondold újra. Az igazság akkor is igazság ha nem linkelik be a gyakorira

2021. ápr. 1. 13:42
 300/327 anonim ***** válasza:
0%

"Ami fent van az megnezheto ami nincs fent az lekerdezheto. Ilyen egyszerű a világ"

És meg is mondják! 😂 Mi a válasz egy "Tisztelt MLM, hány értékesítőjük van milyen szinten, és ezek milyen forgalmat és nyereséget generálnak?" érdeklődésre? 😂 Csodálom, hogy ilyen fejlett agyi funkciókkal nem felejtesz el levegőt venni."

Nahát tudsz kultúremberként is írni. Igen ez így megy csak látom nem vagy benne gyakorlott.

Mondjuk a forgalom generálás egy egy szinten lévőknek benne van minden kezdocsomagban lévő kezikonyben. Lehet erre már azt mondják hogy vedd a fáradságot és lapozd fel (vagy nézd meg a weblapjukon) s akkor megint ugyanitt tartunk hogy megy a hiszti hogy nem lapozzak fel helyetted vagy nem adnak direkt linket.

2021. ápr. 1. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!