Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek ,elgondolkodtam az...

Mit tegyek ,elgondolkodtam az mlm-en?

Figyelt kérdés

Ha gyengébb kicsit az ember élete tényleg nagyon jól be tudnak lopózni a fejébe az mlm es emberkék.Néztem most egy videót amin beszél egy fickó egy tök normálisnak tűnő,becsületes,őszinte kinézettel beszéddel.

Elmondja,hogy előtte dolgozott mint programozó de nem hozott olyan jól meg sokat is dolgozott akkor csinált olyan dolgokat is amiről papírja nem volt de azzal sem tudott annyit keresni,vállalkozni meg normál keretek közt lehetetlen meg hiába vagy vállalkozó nem vagy szabad nincs időd a családodra sem.Ja még azt is mondta 16 éve van az mlm szakmában már kezdi kapiskálni.Aztán beszél arról milyen nagy szabadsága van ebben az üzletben korábban nem gondolta volna ennyi ideje lesz dolgozhat bárhonnan a tengerpartról vagy a balatonról van egy csomó ideje a családjára nem kell mindennap dolgoznia ha nem akar kihagyhat pár napot,1 hetet vagy hónapokat de egy évet is akkor is van jövedelme ha nem is olyan nagy mértékben növekedik de biztos akkor is nem úgy mint egy munkahelyen vagy vállalkozásban.Szóval amire ő vágyott szabadságra egyik szakma sem tudta megadni neki ja meg azt mondja ezzel a munkával nem csak bárhonnan dolgozhat hanem bárhol élhet olyan szabadsága van.Nekem ez azért fura mert mikor hirdetik az mlm et azt mondják dolgozni csak napi 4 órát kell de itt is dolgozni kell hogy jöjjön a pénz szóval a fickó már biztos sok embert maga alá szervezett hogy kihagyhat napokat ,hónapokat ,évet és mégis van jövedelme.Ja és azt is mondja ha egy ideig nem csinálja akkor sem omlik össze az üzlete,nem kell elszámolnia senkivel nem csökken a jövedelme.Bocs programozóként jól kereset de nem volt sok ideje vállalkozást építve meg ugyan csak nem lesz olyan szabad az ember.

Szóval őszintén meg mondom nekem most szar az életem egy formában és félig meddig elgondolkodtam a dolgon mert sokkal kevésbé hangzik macerásnak mint egy sima munkahely vagy vállalkozás ahol tényleg kötött az ember,de a másik felem meg azt mondja ne tedd ez nem mindenkinek jó.

2020. nov. 23. 14:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/332 anonim ***** válasza:
75%

"15-25 rendszeres vásárló már generálhat annyi forgalmat, hogy havi 50.000 forint jutalék legyen belőle rendszeresen. Ez nem nagy pénz, de nem is nagy munka."

25 vásárló havi 50 ezer jutalék?

Ezek szerint 1db vásárló minimum 2000 hasznot hoz, korábban megállapítottuk, hogy 50% a haszonkulcs, tehát 4000-ért vesz valamit havonta.

Ez eddig működőképes __LENNE__

De korábban elhangzott, hogy bizony nem kapod meg a teljes 50%-os haszonkulcsot, mivel ugye a felső vonal, meg a marketing, meg a miegymás, szóval a korábbi példában a 15% hangozott el, maradjunk ennél.

Az akkor már azt jelenti, hogy kell találni 25 olyan vásárlót, aki 338ezerért vásárol havonta, az már fejenkét 13 ezes vásárlás.

És ahogy elnézem egyre nehezebb rávenni az embereket arra, hogy havi 13 ezerért vegyenek tisztítószert, arckrémet, vitamint.

Csakhogy egy részük rá fog jönni, hogy jobban jár, ha belép a rendszerbe, akkor magának vásárol, te meg még 15%-ot sem kapsz utána :)

Továbbra is mondom, ha ez olyan csoda dolog, amivel igazából dolga sincs az embernek, akkor miért kiégett MLM-ek vesznek körül, és nem a meggazdagodottak

2020. nov. 24. 18:18
 52/332 anonim ***** válasza:
82%

Jah, és a kedvence az a tanfolyam, hol elmagyarázzák, hogy 7x24-ben látnod kell magad előtt a célt, így aztán mindenki készített kis kollázst, amin egy menő terepjáró, pálmafás nyaralás, nagy ház, vitorlás, és hasonlók látszanak...

Ez volt a képernyővédője, a háttérképe az összesnek, de ki volt rakva a soziban, a hűtőre, volt akinél még a hálóban is...

Eltelt tizenvalahány év, és egyiknek sem lett meg...

2020. nov. 24. 18:20
 53/332 anonim ***** válasza:
82%

Jah, utolsó kedvencem, aztán lépek a topicból:

Emlékeztek, hogy olyan 7-8 éve mekkorát robbant a videóchates MLM? Ahol egy video marketing rendszert vagy mit kellett árulni. Minden MLM-es ismerős rámozdult, jöttek hozzám is.

Kérdeztem, hogy árulják már el, hogy az ilyen skype, meg viber mellett ez miért lesz nekem jó.

Egy sem tudott válaszolni, pedig világmegváltó tervek voltak. Aztán néztem, hogy egy haszna volt, ezen a videochaten tartották nekik a fejtágítót, az a pár száz (ezer?) ember aki tolta az MLM-et, az egymással beszélgetett egy akadozó, bugos, vacak videochaten... mekkora ötlet volt az is :)

2020. nov. 24. 18:23
 54/332 anonim ***** válasza:
86%

#46: "Korrekt MLM-cégnél nincs kötelező kezdőcsomag, nincs kötelező tagsági, éves megújítási és egyéb díj, tehát ilyen veszteséggel sem lehet számolni."

Ezek szerint akkor az FLP NEM korrekt cég.

Ugyanis Németországban 4600 EUR-os kezdőcsomagot akartak megvetetni a riporternővel, aki magát érdeklődőnek kiadva próbált bejutni hálózatépítőnek. Pár napja volt az ARD-n a film.

2020. nov. 24. 18:24
 55/332 anonim ***** válasza:
0%

@54 Az FLP-ben nincs "4600 EUR-os kezdőcsomag". Sehol a világon.

"Kötelező" kezdőcsomag sincs.

Az flpshop.hu-n te magad is meggyőződhetsz arról, hogy milyen termékek és termékcsomagok vannak (amelyek beszerzése nem kötelező).

A németországi terméklista is hasonló.

Van linked arra a filmre?

2020. nov. 24. 18:31
 56/332 anonim ***** válasza:
22%

"Csakhogy egy részük rá fog jönni, hogy jobban jár, ha belép a rendszerbe, akkor magának vásárol, te meg még 15%-ot sem kapsz utána :)"

Én végig arról beszéltem, amikor ez a 15-25 vásárló mind be van lépve a rendszerbe. Mi nem foglalkozunk olyasmivel, hogy kihordjuk másoknak a termékeket. Belépnek a rendszerbe, rendelnek maguknak és a futár hazaviszi nekik.

2020. nov. 24. 18:31
 57/332 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, itt van:

[link]

10:40-nél hangzik el 4.600 EUR kezdőcsomag...

aztán az szponzor ígérgetése: 3 hónap után már havi 5.000 EUR kereset - "garantáltan".

2020. nov. 24. 18:34
 58/332 anonim ***** válasza:
86%

Szóval akkor foreveres az itteni igehirdető....

ROTFLMAO

2020. nov. 24. 18:34
 59/332 anonim ***** válasza:
0%

@57

Csak zárójelben jegyzem meg, "lejáratóvideót" bármikor, bárkiről tudok készíteni én is.

Mindazonáltal, ilyen kezdőcsomag nincs. Inkorrekt emberek pedig mindenhol vannak, ez nem a céget minősíti, hanem az adott embert.

2020. nov. 24. 18:42
 60/332 anonim ***** válasza:
100%
Felelősséghárítás, ebben is profik az MLM-esek. Ha egy ügynökük etikátlanul térít, ők mossák kezeiket, nem őket minősítik hanem az embert. :D Díszes egy társaság. :D
2020. nov. 24. 18:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!