Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek ,elgondolkodtam az...

Mit tegyek ,elgondolkodtam az mlm-en?

Figyelt kérdés

Ha gyengébb kicsit az ember élete tényleg nagyon jól be tudnak lopózni a fejébe az mlm es emberkék.Néztem most egy videót amin beszél egy fickó egy tök normálisnak tűnő,becsületes,őszinte kinézettel beszéddel.

Elmondja,hogy előtte dolgozott mint programozó de nem hozott olyan jól meg sokat is dolgozott akkor csinált olyan dolgokat is amiről papírja nem volt de azzal sem tudott annyit keresni,vállalkozni meg normál keretek közt lehetetlen meg hiába vagy vállalkozó nem vagy szabad nincs időd a családodra sem.Ja még azt is mondta 16 éve van az mlm szakmában már kezdi kapiskálni.Aztán beszél arról milyen nagy szabadsága van ebben az üzletben korábban nem gondolta volna ennyi ideje lesz dolgozhat bárhonnan a tengerpartról vagy a balatonról van egy csomó ideje a családjára nem kell mindennap dolgoznia ha nem akar kihagyhat pár napot,1 hetet vagy hónapokat de egy évet is akkor is van jövedelme ha nem is olyan nagy mértékben növekedik de biztos akkor is nem úgy mint egy munkahelyen vagy vállalkozásban.Szóval amire ő vágyott szabadságra egyik szakma sem tudta megadni neki ja meg azt mondja ezzel a munkával nem csak bárhonnan dolgozhat hanem bárhol élhet olyan szabadsága van.Nekem ez azért fura mert mikor hirdetik az mlm et azt mondják dolgozni csak napi 4 órát kell de itt is dolgozni kell hogy jöjjön a pénz szóval a fickó már biztos sok embert maga alá szervezett hogy kihagyhat napokat ,hónapokat ,évet és mégis van jövedelme.Ja és azt is mondja ha egy ideig nem csinálja akkor sem omlik össze az üzlete,nem kell elszámolnia senkivel nem csökken a jövedelme.Bocs programozóként jól kereset de nem volt sok ideje vállalkozást építve meg ugyan csak nem lesz olyan szabad az ember.

Szóval őszintén meg mondom nekem most szar az életem egy formában és félig meddig elgondolkodtam a dolgon mert sokkal kevésbé hangzik macerásnak mint egy sima munkahely vagy vállalkozás ahol tényleg kötött az ember,de a másik felem meg azt mondja ne tedd ez nem mindenkinek jó.

2020. nov. 23. 14:23
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/332 A kérdező kommentje:

Most egy üzenetben ezt kaptam

"Hogyan lett egy felvidéki párszáz fős faluban élő 4 műszakban dolgozó autógyári munkásból profi online vállalkozó"

Most akkor úgy értelmezzem átverő?

2020. dec. 2. 12:45
 102/332 anonim ***** válasza:
0%

Úgy értelmezd, ahogy írta! Ha nem érted, mire gondolt, kérdezd meg!

Ha nincs az üzenetben sem említés sem utalás átverőre, akkor az csak a te fejedben létezik.

Ne higgy el mindent, amit gondolsz!!!

2020. dec. 3. 14:07
 103/332 anonim ***** válasza:
71%

"Nézd meg ott a Katika, 4 osztályos analfabéta volt, vak süket és néma, ezen kívül súlyos skizofrén elmebeteg, le kellett kötözni, régen beszart és behugyozott, pelenkázni kellett, 24 órás felügyeletet igényelt, ma meg ő a top gyémánt szintű hálózatépítője a cégnek."

Látod, ilyet én is bármikor kitalálok.

2020. dec. 3. 18:42
 104/332 anonim ***** válasza:
86%

103: :-)))))))

Remek! :-D

2020. dec. 3. 18:52
 105/332 anonim ***** válasza:
27%

Kérlek, add meg Katika elérhetőségét. Nagyon szép teljesítmény amit véghezvitt. Szeretnék beszélgetni vele, hogy hogyan csinálta, lehet, hogy másoknak is segíthet elérni ugyanezt. Ha ő valóban gyémánt szintű hálózatépítő, akkor szívesen veszi, ha megkeresik, hiszen a hálózatépítők abból élnek, hogy megkeresik őket emberek és elmesélik nekik, hogy hogyan jutottak el arra a szintre.

Ha esetleg Katika hazudott, akkor az rögtön ki fog derülni és nem fogok csatlakozni hozzá. Csak az idejét pocsékolta ő is és én is. Ebből nem lehet megélni.

Szóval, kérném szépen az elérhetőségét.

Ugyanúgy a kérdező is simán felveheti a kapcsolatot azzal a felvidéki volt autógyári munkással, és simán kiderítheti róla, hogy valóban úgy van-e, ahogy mondja. Ha ő valóban hálózatépítő, akkor szívesen fog válaszolni minden kérdésre. Ez a munkája, ebből van pénze.

2020. dec. 4. 08:05
 106/332 anonim ***** válasza:
82%

"Ugyanúgy a kérdező is simán felveheti a kapcsolatot azzal a felvidéki volt autógyári munkással"

Hát igen, olyankor jön a hebegés habogás, meg a magyarázkodás, de a vége az hogy ezek az emberek valahogy sosem kerülnek elő. Ahogy Katika sem fog. :D

2020. dec. 4. 08:13
 107/332 anonim ***** válasza:
16%

Mi az, hogy nem kerülnek elő?

Azért írta az üzenetet, hogy az emberek megkeressék őt. Arra számít, hogy egy csomó kérdést fel fognak neki tenni. Arra számít, hogy akinek felkelti az érdeklődését az csatlakozni fog hozzá. Csatlakozás után előbb-utóbb személyesen is fognak találkozni, együtt töltenek időt (esetleg a családjaikkal együtt), elmennek egymás házába, együtt mennek rendezvényekre.

Gondolod, hogy nem derülne ki a turpisság? Vagy te hogyan képzeled el ezt?

Kb így?: Az illető küld egy üzenetet egy csomó szecskával úgy, hogy: nem is felvidéki, soha nem is dolgozott 4 műszakban, nem is volt gyári munkás, most nem is online vállalkozó?

Ezeket pár kérdéssel simán ki lehet deríteni. Sőt, mostanában a rendezvények online vannak, egyszerűen végig lehet nézni egy ilyet és megkérdezni a csapattagjait.

A mai világban pár perc kideríteni valakiről, hogy szecskázik. Ha a legkisebb ferdítésen is rajtakapod, akkor nem kell vele foglalkozni. De az is benne van a pakliban, hogy egyáltalán nem szecskázik.

Mindenesetre nagyobb a valószínűsége, hogy valóban igaz, amit mond, mint a te Katikádnak.

Van egy régi mondás: "Aki nem hiszi, járjon utána"

2020. dec. 4. 09:31
 108/332 A kérdező kommentje:

106/

De előkerül mert ő az autógyári munkás ilyen videókat küldözgetnek most,több részes ez most csak egy rész.Csak ugye ha szar az ember élete nagyon hatásos tud lenni a videókban elhangzott meg a többi videóban elhangzott.Néha néha én is elgondolkodom,hogy én szarba vagyok ő meg költi a pénzt és lehet én is....

[link]

2020. dec. 4. 10:57
 109/332 anonim ***** válasza:
17%

El se olvasom a kommenteket, mert tudom, hogy az anti mlm esek már fullra lehúzták a tevékenység összképét!

Egy biztos csakis olyan mlm céggel köss partneri viszonyt, ahol már több éve fennálnak, jó termékei illetve szolgáltatásai vannak!

Egy jó szponzor, illetve felsővonal. Számodra is másolható rendszer. Ezalatt azt értem, hogy tudd Te is másolni azt az illetőt aki a pártfogód!

Mindez az anyagi helyzetedtől független kell legyen.

Ne várd, hogy ma belépsz, és holnap milliomos vagy!

A szénből se holnapra lesz gyémánt.

De nem is fecsérlem tovább a szót, hisz úgyse mernél elindulni egy ilyen tevékenységben.

Ha el is indulsz 1-2 hét és a Good Bye zónában kötsz ki!

De annyit mondok ne az itteni véleményekre, hanem a saját intuícióidra halgass!

2020. dec. 4. 17:26
 110/332 A kérdező kommentje:

109/

Csak azt mondják ezek nem a termékekből élnek hanem a beszervezésből a beszervezés felső részén lévők meg az alattuk lévőkből mert ugye ha már pár száz ember vagy ezer van valaki alatt neki már nem kell nagy erőfeszítést tenni csak dumálni meg költeni a pénzt.Azt is mondják a termék csak körítés.

2020. dec. 4. 20:17
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!