Mit tegyek ,elgondolkodtam az mlm-en?
Ha gyengébb kicsit az ember élete tényleg nagyon jól be tudnak lopózni a fejébe az mlm es emberkék.Néztem most egy videót amin beszél egy fickó egy tök normálisnak tűnő,becsületes,őszinte kinézettel beszéddel.
Elmondja,hogy előtte dolgozott mint programozó de nem hozott olyan jól meg sokat is dolgozott akkor csinált olyan dolgokat is amiről papírja nem volt de azzal sem tudott annyit keresni,vállalkozni meg normál keretek közt lehetetlen meg hiába vagy vállalkozó nem vagy szabad nincs időd a családodra sem.Ja még azt is mondta 16 éve van az mlm szakmában már kezdi kapiskálni.Aztán beszél arról milyen nagy szabadsága van ebben az üzletben korábban nem gondolta volna ennyi ideje lesz dolgozhat bárhonnan a tengerpartról vagy a balatonról van egy csomó ideje a családjára nem kell mindennap dolgoznia ha nem akar kihagyhat pár napot,1 hetet vagy hónapokat de egy évet is akkor is van jövedelme ha nem is olyan nagy mértékben növekedik de biztos akkor is nem úgy mint egy munkahelyen vagy vállalkozásban.Szóval amire ő vágyott szabadságra egyik szakma sem tudta megadni neki ja meg azt mondja ezzel a munkával nem csak bárhonnan dolgozhat hanem bárhol élhet olyan szabadsága van.Nekem ez azért fura mert mikor hirdetik az mlm et azt mondják dolgozni csak napi 4 órát kell de itt is dolgozni kell hogy jöjjön a pénz szóval a fickó már biztos sok embert maga alá szervezett hogy kihagyhat napokat ,hónapokat ,évet és mégis van jövedelme.Ja és azt is mondja ha egy ideig nem csinálja akkor sem omlik össze az üzlete,nem kell elszámolnia senkivel nem csökken a jövedelme.Bocs programozóként jól kereset de nem volt sok ideje vállalkozást építve meg ugyan csak nem lesz olyan szabad az ember.
Szóval őszintén meg mondom nekem most szar az életem egy formában és félig meddig elgondolkodtam a dolgon mert sokkal kevésbé hangzik macerásnak mint egy sima munkahely vagy vállalkozás ahol tényleg kötött az ember,de a másik felem meg azt mondja ne tedd ez nem mindenkinek jó.
150: ne fáradozz, ezeket a kifogáskezelő bullshiteket már ezerszer hallottam, szóról szóra!
Nincs új a Nap alatt.. :-D
Megy a mellébeszélés, ezerrel!
Nem arról szól a dolog, hogy más területen nincs olcsó meg drága termék...Hanem arról, hogy egyfolytában azt dumálják az MLM_ügynökök, hogy sokkal jobban megéri, mert még keresel is vele...
Hát baromi jól jár az egyszeri lúzer...
Megveszi ötszörös áron (500%), és keres vele 20-30%-ot.
Tényleg a hülyének is megéri! :-DDD
A boltos nem fűzi a fejedet, hogy vegyél az 1200 ft-os tejből, és legyél te is boltos... :-D
Van olyan boltos aki fuzi a fejet s van olyan MLM es is aki nem. Mindkettobol megvan mindket fajta.
Tan nem nwzitek a mintaapakat? Ott is a pizzas fuzi a fia fejet higy legyen o is pizzas, mikozben a fiu a hata kizelere kivanja az egeszet. Es annak sincs koze az MLM-hez. Hogy konkret peldat is mondjak.
@15:12
Ez már tényleg a szar mlm-es mellébeszéléseknek a legalja. :D
@ 23:46
Az ilyenekre rá kell hagyni, had vergődjön a saját kis mesevilágában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!