Mit tegyek ,elgondolkodtam az mlm-en?
Ha gyengébb kicsit az ember élete tényleg nagyon jól be tudnak lopózni a fejébe az mlm es emberkék.Néztem most egy videót amin beszél egy fickó egy tök normálisnak tűnő,becsületes,őszinte kinézettel beszéddel.
Elmondja,hogy előtte dolgozott mint programozó de nem hozott olyan jól meg sokat is dolgozott akkor csinált olyan dolgokat is amiről papírja nem volt de azzal sem tudott annyit keresni,vállalkozni meg normál keretek közt lehetetlen meg hiába vagy vállalkozó nem vagy szabad nincs időd a családodra sem.Ja még azt is mondta 16 éve van az mlm szakmában már kezdi kapiskálni.Aztán beszél arról milyen nagy szabadsága van ebben az üzletben korábban nem gondolta volna ennyi ideje lesz dolgozhat bárhonnan a tengerpartról vagy a balatonról van egy csomó ideje a családjára nem kell mindennap dolgoznia ha nem akar kihagyhat pár napot,1 hetet vagy hónapokat de egy évet is akkor is van jövedelme ha nem is olyan nagy mértékben növekedik de biztos akkor is nem úgy mint egy munkahelyen vagy vállalkozásban.Szóval amire ő vágyott szabadságra egyik szakma sem tudta megadni neki ja meg azt mondja ezzel a munkával nem csak bárhonnan dolgozhat hanem bárhol élhet olyan szabadsága van.Nekem ez azért fura mert mikor hirdetik az mlm et azt mondják dolgozni csak napi 4 órát kell de itt is dolgozni kell hogy jöjjön a pénz szóval a fickó már biztos sok embert maga alá szervezett hogy kihagyhat napokat ,hónapokat ,évet és mégis van jövedelme.Ja és azt is mondja ha egy ideig nem csinálja akkor sem omlik össze az üzlete,nem kell elszámolnia senkivel nem csökken a jövedelme.Bocs programozóként jól kereset de nem volt sok ideje vállalkozást építve meg ugyan csak nem lesz olyan szabad az ember.
Szóval őszintén meg mondom nekem most szar az életem egy formában és félig meddig elgondolkodtam a dolgon mert sokkal kevésbé hangzik macerásnak mint egy sima munkahely vagy vállalkozás ahol tényleg kötött az ember,de a másik felem meg azt mondja ne tedd ez nem mindenkinek jó.
"
Erősen a középmezőnyben végeztek az MLM-es cuccok!"
Egyes mlmes cuccok igen masok nem. Itt is ugyanugy megvan a szórás, mint a hagyomanyos kereskedelemben.
MLM autó?
Akkor egy yaris nagyságú autó min. 12 millió lehet... 😂😂😂
@204
Az nem baj, hogy tájékozatlan vagy. A baj az, hogy még dicsekszel is vele...
Amúgy, olyan vagy, mint az asszonyság, amelyik a középkorban, Ázsia felől bevándorolt népség egyik leszármazottja a Verseny utcai ócskapiacon, valamikor 15 éve környékén: "Vastagkönyv cáz, vékonykönyv öcven forint!"
Szóval, egy autó árára épp az a két dolog nincs semmilyen hatással, amit te kiemelsz. A mérete, s az, hogy esetleg MLM-ben forgalmazzák. Éppúgy, mint ahogy a sampon, a fogkrém és a C-vitamin árára is épp ez a két tényező nincs semmilyen hatással.
"Bakker 16 misi az mekkora forgalom jutaléka, negyedmilliárd?"
Nem kell ehhez negyedmilliárd forgalom. 48.400.000 Ft forgalom kellett hozzá. A cég ebből a forgalomból visszaoszt kb. 22 milát a tagoknak. 16 mila nekünk és az alsó vonalnak, 6 mila a felső vonalnak. (9. mélységben vagyunk. 3 felsővonalbeli tagnál is nagyobb a jutalékunk.)
#205: és ezt le bírtad írni röhögés nélkül????? Vagy ennyire bigott MLM-es vagy, hogy nem olvasod el, amiket konkrét számokkal ide hoznak az olvtársak????
Nincs összefügésben az ár azzal, hogy MLM-ben forgalmazzák...???
LOL
Akkor miért is kerül 4-5x annyiba az MLM-es mosószer (lsd. minapi teszt) mint a TESZTGYŐZTES (=legjobb minőségű) bolti / sajátmárkás cucc????
Nem kell válaszolnod! :-D
"Hova a picsába teszitek azt a rengeteg mosóport?"
Ez egyszerű. Annyira szuper mosóporunk van, hogy egy csomó másra is lehet használni: kenyérre is azt kenjük, kutyatápnak is jó, azzal vonjuk ki a zokszigént a vízbűl is :)
Na, de viccet félretéve... elég jó mosószereink vannak. Pl az 5 literes folyékony mosógél 5629 forint.
Viszont ezt mi már nem használjuk. Van egy másik termékcsalád, ami drágább (1 liter 3178 Ft) de ebben csak természetes anyagok vannak, akár meg is lehetne inni. Pl. semmi foszfor nincs benne. És persze újrahasznosított palackban kapható.
És nyilván a tisztítószerek csak viszonylag kis részét teszik ki a forgalomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!