Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mást is néha elgondolkodtat,...

Mást is néha elgondolkodtat, hogy miért létezünk?

Figyelt kérdés
Ezen annyiszor elgondolkodtam, hogy hogy a francba lettem én én a semmiből. Születésem előtt gyakorlatilag semmi voltam, most meg egy gondolkodó ember aki tudja saját magát. Számomra ez még mindig hihetetlen. Meg az is,hogy mi volt születésem előtt, miként csöppentem ebbe az unvierzumba, miért pont magyarnak születtem? Ilyen kérdések jutnak eszembe néha. Más nem szokott ilyenek töprengeni? Mert ha én már nem leszek, számomra a teljes univerzum se lesz, vagyis semmi, de a semmit meg nem lehet elképzelni, de mégis elgondolkozunk rajta, mi lenne ha nem lenne semmi minden helyett. Mondjátok, hogy nem vagyok egyedül ezzel. :D.

2020. aug. 31. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Ezen mindenki átesik, aztán az okosabbja rájön, hogy fölösleges keresni rá a választ. Majd te is rájössz.
2020. aug. 31. 11:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem keresek rá választ erre rá jöttem, csak kivancsi vagoyk ki gondolkozik igy neha és még milyen kérdések jutnak eszébe
2020. aug. 31. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Ráfogsz majd jönni. Én nem szoktam törni ezzen a fejjem.
2020. aug. 31. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Ez hasonló probléma, mint hogy egy adott házat miért raktak össze épp ott, akkor és olyanra.
2020. aug. 31. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Megvalaszolhatatlan kerdes sajnos.. mi a tudat lenyegeben? Mi a szerepunk ha egyaltalan van.. Amugy nekem az a tippem, hogy sokkal hamarabb kipusztulunk, mithogy bármire választ kaphassunk.
2020. aug. 31. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!