Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek ,elgondolkodtam az...

Mit tegyek ,elgondolkodtam az mlm-en?

Figyelt kérdés

Ha gyengébb kicsit az ember élete tényleg nagyon jól be tudnak lopózni a fejébe az mlm es emberkék.Néztem most egy videót amin beszél egy fickó egy tök normálisnak tűnő,becsületes,őszinte kinézettel beszéddel.

Elmondja,hogy előtte dolgozott mint programozó de nem hozott olyan jól meg sokat is dolgozott akkor csinált olyan dolgokat is amiről papírja nem volt de azzal sem tudott annyit keresni,vállalkozni meg normál keretek közt lehetetlen meg hiába vagy vállalkozó nem vagy szabad nincs időd a családodra sem.Ja még azt is mondta 16 éve van az mlm szakmában már kezdi kapiskálni.Aztán beszél arról milyen nagy szabadsága van ebben az üzletben korábban nem gondolta volna ennyi ideje lesz dolgozhat bárhonnan a tengerpartról vagy a balatonról van egy csomó ideje a családjára nem kell mindennap dolgoznia ha nem akar kihagyhat pár napot,1 hetet vagy hónapokat de egy évet is akkor is van jövedelme ha nem is olyan nagy mértékben növekedik de biztos akkor is nem úgy mint egy munkahelyen vagy vállalkozásban.Szóval amire ő vágyott szabadságra egyik szakma sem tudta megadni neki ja meg azt mondja ezzel a munkával nem csak bárhonnan dolgozhat hanem bárhol élhet olyan szabadsága van.Nekem ez azért fura mert mikor hirdetik az mlm et azt mondják dolgozni csak napi 4 órát kell de itt is dolgozni kell hogy jöjjön a pénz szóval a fickó már biztos sok embert maga alá szervezett hogy kihagyhat napokat ,hónapokat ,évet és mégis van jövedelme.Ja és azt is mondja ha egy ideig nem csinálja akkor sem omlik össze az üzlete,nem kell elszámolnia senkivel nem csökken a jövedelme.Bocs programozóként jól kereset de nem volt sok ideje vállalkozást építve meg ugyan csak nem lesz olyan szabad az ember.

Szóval őszintén meg mondom nekem most szar az életem egy formában és félig meddig elgondolkodtam a dolgon mert sokkal kevésbé hangzik macerásnak mint egy sima munkahely vagy vállalkozás ahol tényleg kötött az ember,de a másik felem meg azt mondja ne tedd ez nem mindenkinek jó.

2020. nov. 23. 14:23
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/332 anonim ***** válasza:
0%
Hogy sokat keress az csak akkor valoszinutlen ha keveset dolgozol. Ekkor tenyleg csak hit van penz nincs. Ha eleget dolgozol akkor no a valoszinuseg s mikor penz is van akkor a hit fogalma vegkep ertelmet veszti.
2020. dec. 7. 13:30
 142/332 anonim ***** válasza:
Hát, pont ahogy mondtam.
2020. dec. 7. 13:32
 143/332 A kérdező kommentje:
Na most a múltkori videóban lévő fickó a gyári munkás aki volt most ugye elméletileg külföldön él háttérben egy hegy arról beszél,hogy majd később levisz minket a tengerpartra mi is élhetünk külföldön mert milyen jó az mlm hisz ő megcsinálta ő a példa. Tényleg nagyon jól próbálnak hatni az elesettekre pszichológiailag,minden fillér kell ezeknek.
2020. dec. 8. 11:09
 144/332 anonim ***** válasza:
13%

"próbálnak hatni az elesettekre pszichológiailag"

Ezt nagyon jól látod. Az elesettekre főleg pszichológiailag lehet hatni. Én is teljesen hiába írtam itt egy csomó információt, működési elvet az MLMről, te egy szót sem jegyeztél meg belőle. Viszont ennek a fickónak a videójából a háttérben a hegyet meg a tengerpartot jól megjegyezted.

"minden fillér kell ezeknek"

Ezt könnyen ki tudod deríteni: Keresd meg a fickót és beszélgess el vele. Nem kerül semmibe neked. Ha elkezdesz akadékoskodni, akkor ott fog hagyni téged. Neki nem éri meg, hogy 1-2 órát elpocsékoljon a saját idejéből arra, hogy te esetleg veszel tőle egy szappant. Abból ő pár forintot kapna; ekkora órabérért nem éri meg neki. Te sem dolgoznál pár forintos órabérért. Neki akkor éri meg a legjobban, akkor lesz a legnagyobb a jutaléka, ha neked is segít sok pénzt keresni. Erről szól a hálózatépítés és nem a pár-filléres árrésről.

2020. dec. 8. 11:35
 145/332 anonim ***** válasza:
86%
Tehát akkor mégsem a termékről szól a dolog! Köszi a megerősítést. :-DDD
2020. dec. 8. 12:26
 146/332 anonim ***** válasza:
85%

Naív lelkeknek, bepalizás ellen egy kis reális információ:

[link]

A tesztgyőztes (DM-ben kapható) denkmit mosószer - 57 ft / mosás

MLM-es mosószer - Flp és amway - 230 ft / mosás.

A hülyének is megéri... :))))))

2020. dec. 8. 12:28
 147/332 anonim ***** válasza:
63%

"Köszi a megerősítést. :-DDD"

Nagyon szívesen. Ha visszaolvasol, akkor szinte minden hozzászólásomban találhatsz hasonló megerősítéseket.

2020. dec. 8. 13:28
 148/332 anonim ***** válasza:
0%

@145

Nulla termékfogyasztás esetén nulla a jutalék is. Az MLM-ben nincs fejpénz. Jutalék kizárólag termékforgalom esetén van.

Regisztrálhatsz te tízezer embert is, ha senki nem vásárol semmi, a jövedelmed is nulla lesz.

Szóval, nem kérdés, hogy az MLM a termékről szól.

2020. dec. 8. 13:48
 149/332 anonim ***** válasza:
49%

Ez esetben azt tudnám neked javasolni, hogy te ne vásárolj Flp és amway mosószereket. Mondjuk ezeket én sem veszem meg, sőt a listáról egyiket se. Ezekben mindben van foszfor, meg ki tudja hogy még mik.

2020. dec. 8. 14:02
 150/332 anonim ***** válasza:
0%

@146

Ezen elv mentén veszel autót is, telefont is? Mondjuk, jobb ha nem veszel hisz az a legolcsóbb.

Vajon miért van a boltban 15 féle tej? 180-1200 Ft közötti mindenféle áron?

Miért van 30 féle kenyér, 250-1600 Ft közötti mindenféle áron?

Stb...

2020. dec. 8. 15:00
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!