Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehetne a nyomorult...

Hogyan lehetne a nyomorult szegény életemen változtatni?(már élni is alig van kedvem)

Figyelt kérdés

Nettó 180 ezret keresek abból a szüleimnek le kell adnom 25 ezret, de még így is olcsobban jövök ki mint bérelve. Aztán tényleg a létminimum szintjét megcélozva élek, ebből elszoktam tenni 120-130-at havonta(azért annyi mert kaját megoldom munkahelyen) szakács vagyok. De borzalmasan nyomorult érzés hogy alig költök elteszek mindent így sem haladok egyről a kettőre.

32 évesen csak 7 millio ft megtakarítást tudok felmutatni,és egy kis szobába élek létminimum szinten.

Olyan értelmetlen ez a egész élet, ha így halad mindig koldus leszek,épp eszem de saját ingatlan kb vénségemre.

Mi értelme van így.

Ha nem kereshetem többszörösét ennek felesleges is tovább.

Utálom ezt a szar életet.

Nem élek, de így sincs semmi kilátásom.

Ráadásul Szabolcs Szatmár Bereg megye....hogy keresek többet..

Utálok élni.

2020. szept. 25. 08:59
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
65%
Csinald azt, amit a tobbi proli. Hazasodj ossze valakivel, ket fizetesbol mar jobban elvagytok, aztan csinaljatok gyereket es vegyetek fel a babavarot, CSOK-ot meg hasonlokat.
2020. szept. 25. 09:07
 2/48 anonim ***** válasza:
22%
Tényleg elég nyomorult életed van, nincs is ehhez hasonló.
2020. szept. 25. 09:12
 3/48 anonim ***** válasza:
73%
Mit tettél eddig azért, hogy többet keress? Konkrétan mit? Tanulás? Árképzés? Költözés? Bár tudom, úgyis van mindenre kifogás, hogy miért nem. Ha nem tetszik valami változtass, ha kifogás van, akkor pedig törődj bele.
2020. szept. 25. 09:16
 4/48 anonim ***** válasza:
93%
*Átképzés
2020. szept. 25. 09:16
 5/48 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első is írta, sok ember képtelen anyagilag önállóvá válni. Ha máshogy nem megy, 2 fizuból könnyebb.
2020. szept. 25. 09:25
 6/48 anonim ***** válasza:
100%
Szezonban menj le a balcsira, hetente kapnál kb ennyi fizut.
2020. szept. 25. 09:27
 7/48 anonim ***** válasza:
57%
Rendőrség miért nem jó? Kapol szolgálati lakást, és dől a lé, a cucc, a csajok.
2020. szept. 25. 09:28
 8/48 A kérdező kommentje:

Egyes vak vezet világtalant?

A, valamire való szép fiatal lánynak/nőnek nem kell ilyen kevés pénzzel rendelkező férfi mint én. Idős vagy ronda lány/nő nekem meg nem kell. Nem leszek férfi prostituált hogy egy ingatlan miatt számomra undorítóval legyek együtt.

B, nem adósítom el magam egy életre

C, nem lesz gyerekem ha egy főre utó jövedelem gyerekkel együtt nem éri el a nettó 400 ezret. Minek adjam tovább nyomort,legyen ő is rabszolga igaz? Gyerek gazdagoknak való.

2020. szept. 25. 09:44
 9/48 anonim ***** válasza:
68%
Ok, akkor sok szerencset a tovabbiakhoz :)
2020. szept. 25. 09:48
 10/48 A kérdező kommentje:

Balatonon kijön max 350 az is feketén egész hónap nonstop munka, jah és utána nincs munkahelyed mikor vége a szezonnak, vissza nem vesznek sehova.

Rendőr nem keres többet, max a rendőrtiszt.

2020. szept. 25. 09:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!