Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehetne a nyomorult...

Hogyan lehetne a nyomorult szegény életemen változtatni?(már élni is alig van kedvem)

Figyelt kérdés

Nettó 180 ezret keresek abból a szüleimnek le kell adnom 25 ezret, de még így is olcsobban jövök ki mint bérelve. Aztán tényleg a létminimum szintjét megcélozva élek, ebből elszoktam tenni 120-130-at havonta(azért annyi mert kaját megoldom munkahelyen) szakács vagyok. De borzalmasan nyomorult érzés hogy alig költök elteszek mindent így sem haladok egyről a kettőre.

32 évesen csak 7 millio ft megtakarítást tudok felmutatni,és egy kis szobába élek létminimum szinten.

Olyan értelmetlen ez a egész élet, ha így halad mindig koldus leszek,épp eszem de saját ingatlan kb vénségemre.

Mi értelme van így.

Ha nem kereshetem többszörösét ennek felesleges is tovább.

Utálom ezt a szar életet.

Nem élek, de így sincs semmi kilátásom.

Ráadásul Szabolcs Szatmár Bereg megye....hogy keresek többet..

Utálok élni.

2020. szept. 25. 08:59
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Ez mind szép és jó de nincs még jogosítványom sem, csak érettségim.

Plusz buszvezető biztos nem lennék pl, sok idióta embert elviselni meg a munkakörülmények szarok

2020. szept. 25. 14:31
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
32 évesen, 7M-ből, csak kifussa egy jogsi a targoncára. 200-ért.
2020. szept. 25. 14:34
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

"Kevesebb mint 25 ezer forint na azt kétlem?"

Az a 25 ezer, amit a szüleidnek fizetsz nem albérlet, hanem a rezsi+kaja rád eső része. Sőt, annál kevesebb.

Igen, saját lakásban ezeket neked kell fizetni. Persze akár élősködhetsz is még rajtuk, de akkor meg ne rinyálj, hogy nem tudsz lakást venni, mert ha akarnál tudnál még a jelenlegi fizetésed mellett is!

2020. szept. 25. 15:12
 34/48 A kérdező kommentje:

Nagyon értetlen vagy, csak életveszélyes helyen kapnék ennyiért valamit vagy kint a semmi közepén.

A fizetésem élhetetlen, nagyon jó a tanácsod hogy toljak ki magammal és menjek albérletbe hogy végképp ne maradjon egy forint se, vagy vegyek a semmi közepén ahol munka sincs. Csodálatos

2020. szept. 25. 15:16
 35/48 anonim ***** válasza:
80%
Bérelj egy 3 szobás lakást, és a 2 üres szobát add ki sulis csajoknak!
2020. szept. 25. 15:16
 36/48 anonim ***** válasza:
95%
Hol van az életveszélyes hely Budapesten, itt élek 12 éve de még nem találtam, megmutatod hol van?
2020. szept. 25. 15:17
 37/48 anonim ***** válasza:
63%

Menthetetlen vagy. Ha a kifogásgyártásért fizetnének, már milliárdos lennél! Kaptál nagyon jó tanácsokat, de neked teljesen felesleges, te itt csak rinyálni szeretnél. Pontosan ismerem ezt a típust, tanult tehetetlenség.

Más rosszabb helyzetből is megoldja és még csak nem is nyivákol a gyakorin.

2020. szept. 25. 15:47
 38/48 anonim ***** válasza:
58%

Mondtam, hogy úgyis a kifogáskeresés lesz megint. Bármilyen tanácsot fogtok mondani, semmi nem lesz elég jó. Kérdező vagy teszel valamit vagy mindem marad így!

3-as válaszoló vagyok.

2020. szept. 25. 15:54
 39/48 A kérdező kommentje:

Semmilyen kifogást nem írtam.

De ez nevetséges 7 millió forint nem elég semmire, Budapesten meg főleg nem.

És mondom leginkább az zavar hogy évente maximum 1,5 millió forintttal tudok gyarapodni ami nagyon nagyon kevés főleg kb hogy úgy élek mint egy koldus.

A keresetemmel van baj az nem jó , sose lesz elég semmire.

2020. szept. 25. 15:55
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Minek írtad ki a kérdést?
2020. szept. 25. 15:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!