Hogyan lehetne a nyomorult szegény életemen változtatni?(már élni is alig van kedvem)
Nettó 180 ezret keresek abból a szüleimnek le kell adnom 25 ezret, de még így is olcsobban jövök ki mint bérelve. Aztán tényleg a létminimum szintjét megcélozva élek, ebből elszoktam tenni 120-130-at havonta(azért annyi mert kaját megoldom munkahelyen) szakács vagyok. De borzalmasan nyomorult érzés hogy alig költök elteszek mindent így sem haladok egyről a kettőre.
32 évesen csak 7 millio ft megtakarítást tudok felmutatni,és egy kis szobába élek létminimum szinten.
Olyan értelmetlen ez a egész élet, ha így halad mindig koldus leszek,épp eszem de saját ingatlan kb vénségemre.
Mi értelme van így.
Ha nem kereshetem többszörösét ennek felesleges is tovább.
Utálom ezt a szar életet.
Nem élek, de így sincs semmi kilátásom.
Ráadásul Szabolcs Szatmár Bereg megye....hogy keresek többet..
Utálok élni.
"...7 millio ft megtakarítást tudok felmutatni,és egy kis szobába élek létminimum szinten."
Mit sírsz? Ott a pénz, élj!
Kevesebb mint 25 ezer forint na azt kétlem?
Hülyeség, szaros 7 et nehezen gyűjtöttem össze,normális helyen semmire se elég.
Többet akarok keresni jóval.
26-os ezek közül melyik fizet többet mint nettó 180 ezer?
Jogsik.
- targoncás: 250+
- B + C + PÁV : 3-400+
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!