Hogyan lehetne a nyomorult szegény életemen változtatni?(már élni is alig van kedvem)
Nettó 180 ezret keresek abból a szüleimnek le kell adnom 25 ezret, de még így is olcsobban jövök ki mint bérelve. Aztán tényleg a létminimum szintjét megcélozva élek, ebből elszoktam tenni 120-130-at havonta(azért annyi mert kaját megoldom munkahelyen) szakács vagyok. De borzalmasan nyomorult érzés hogy alig költök elteszek mindent így sem haladok egyről a kettőre.
32 évesen csak 7 millio ft megtakarítást tudok felmutatni,és egy kis szobába élek létminimum szinten.
Olyan értelmetlen ez a egész élet, ha így halad mindig koldus leszek,épp eszem de saját ingatlan kb vénségemre.
Mi értelme van így.
Ha nem kereshetem többszörösét ennek felesleges is tovább.
Utálom ezt a szar életet.
Nem élek, de így sincs semmi kilátásom.
Ráadásul Szabolcs Szatmár Bereg megye....hogy keresek többet..
Utálok élni.
Én is, de jobbat mondok, Magyarország jelentős része kevesebből és sokkal rosszabb körülmények között él, mint te, kérdező, sokkal kevesebb megtakarítással. Aki viszont értelmes ezek között az embereket közül, az még ha elveszett is egy picit, megtalálja az útját lamentálás helyett. De legalábbis nem vág vissza mindegy egyes felhozott opcióra valami mondvacsinált kifogással, legfeljebb csendben marad és megpróbálja feldolgozni a kapott információt, még ha keserű is.
Persze, nem egyszerű és megeshet, hogy a kifogásaid egy része szituáció függvényében helyt áll, viszont ebből az élethelyzetből áldozat nélkül nem lesz kitörés. Ezt érted, ugye?
Keress pszichológust, 7 millból kijön. Már rossz olvasni ezt az önsajnáltatást. Ilyen negatív embert :D vagy csak trollkodsz, akkor jól csinálod! Egyrészt ha már össze tudtál gyűjteni ennyi pénzt, akkor tudsz ennél többet is, nem sírni kell.
Másrészt ha kevés a fizu, miért tőlünk várod a megoldást? Majd mi megkeressük helyetted vagy mi?
Kedves kérdező!
Én még gyerek vagyok, ezért nincs semmi tapasztalatom, ezáltal jogom se hogy kritizáljalak, de édesanyám keres nettó 240-et, de neki 3 gyereket, és egy otthonülőt kell eltartania.
Nem téged akarlak degradálni, csak azt mondom hogy nem kell szemellenzővel nézni előre, van megoldás mindenre, és nem kell a saját toxikus buborékodban ücsörögni.
Mindenkit elutasítottál, vagy kritizáltál aki valami segítséget próbált kínálni.
És ne haragudj, de nem hiszem el (egy taknyos kölyök) hogy egy szakács nem tudna mádhol ennek több mint dupláját megkeresni.
De ha nem is, és te ennyire a pénz=élet mentalitás felé hajló látásmódban akarsz létezni, akkor keress valami más lehetőséget munka ügyileg!
(És kommentedből ítélve, bocsánat ha tévedek) Ne legyél ennyire materális!
Nem szabad cukorka országban élni, de ne aktálj már ilyen cinikusan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!