Hogyan lehetne a nyomorult szegény életemen változtatni?(már élni is alig van kedvem)
Nettó 180 ezret keresek abból a szüleimnek le kell adnom 25 ezret, de még így is olcsobban jövök ki mint bérelve. Aztán tényleg a létminimum szintjét megcélozva élek, ebből elszoktam tenni 120-130-at havonta(azért annyi mert kaját megoldom munkahelyen) szakács vagyok. De borzalmasan nyomorult érzés hogy alig költök elteszek mindent így sem haladok egyről a kettőre.
32 évesen csak 7 millio ft megtakarítást tudok felmutatni,és egy kis szobába élek létminimum szinten.
Olyan értelmetlen ez a egész élet, ha így halad mindig koldus leszek,épp eszem de saját ingatlan kb vénségemre.
Mi értelme van így.
Ha nem kereshetem többszörösét ennek felesleges is tovább.
Utálom ezt a szar életet.
Nem élek, de így sincs semmi kilátásom.
Ráadásul Szabolcs Szatmár Bereg megye....hogy keresek többet..
Utálok élni.
9-es
Kössz a semmit.
Egyébként burzsujként gondolom ki sem számoltad de kölyök 40-50 millio forint ridegtartásban. Az vállal aki pénzben fürdik vagy eszetlen de pénzügyileg a legrosszabb döntés, apró csaliért még rosszabb helyzetbe kerülni
15-ös jövőre akkor megpróbálom majd.
Nem köt ehhez a helyhez semmi ha máshol valóban jobban fizetnek,simán elmegyek.
17-es
Ha élnék egy kicsit fele ennyi sem lenne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!