Kilátástalannak látom az életem.Magyarországi átlagfizetésekből egyedül,nem lehet megélni,családot tervezni, lakásvásárlás önerő nélkül kizárva. Mit tegyek?Nincs diplomám és szakmai tudás nélkül dolgozom most irodában,de félek elveszítem 1 éven belül
A gyakorikérdésekre íroknál az általános hogy egy gyári operátor is nettó 400 ezret keres, amikor kérdezi az ember hogy mégis melyik gyár akkor hallgatása megy általában.
Ugyanúgy itt érettségivel nettó 600 as fizut is láttam már, aztán rákérdezek titkos cég, aztán már csak protekcióval lehet bekerülni, utána már sokat kereste titok, stb ellentmondások.
Itt az internet mindent elbír.
Felsőbbrendü emberek írnak ide az is lehet megyei átlag 3szorosát keresik és papirjuk sincs. De általában én nevetni járok ide mert körömben senki sem kap akkora pénzeket itt Szabolcsban, Hajdúságban amit állítnak itt az oldalon. Hatalmas kamugépek
Amúgy ha hiszitek ha nem a férjem 18 évesen kezdett raktárban dolgozni anno, azóta is baráti kapcsolatban van az ottani raktár vezetőjével, onnan indult el ezen a logisztikai pályán, és az akkor 16 éve azaz 2004-ben 160-170 ezret keresett kb. A férjem akkor kapott diákmunkásként 100 ezret kb, ugye nekik nem volt annyi adó levonás belőle akkor. Szóval akár a 200 is igaz lehet, persze nem valószínű, hogy mindenhol ennyit kaptak, de lehetett akár ilyen is.
Itt meg gyakorin tök általános, hogy mindneki csak 130 ezret kereshet havi 350 óra munkára, aki nem annyit keres, az hazudik.
Én többször írtam már olyan gyárat, ahol gyártósori operátor kap 250-300 ezret 182 óra munkára + cafetéria, mert van ilyen, én is ilyenben dolgoztam 3 évet fősuli mellett, ha rámírtak privátban mert mindig írtak, én meg is írtam melyik az. Volt is aki visszajelzett, hogy köszöni a tippet, felvették. Tele van amúgy ez a gyár pont szabolcsiakkal :) Van aki megmozdul, van aki ott ragad és hitetlenkedik. Mindenkinek szabad döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!