Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kilátástalannak látom az...

Kilátástalannak látom az életem.Magyarországi átlagfizetésekből egyedül,nem lehet megélni,családot tervezni, lakásvásárlás önerő nélkül kizárva. Mit tegyek?Nincs diplomám és szakmai tudás nélkül dolgozom most irodában,de félek elveszítem 1 éven belül

Figyelt kérdés

#Életképtelen vagyok ezek szerint
2020. jún. 21. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 A kérdező kommentje:
Remélem nem élek már sokat....inkább minthogy még jobban el legyen cseszve az életem -.-
2020. jún. 23. 17:46
 52/84 anonim ***** válasza:
82%
Én elhiszem, hogy Pesten és a Dunántulon ekkora összegeket keresnek meg az emberek, azt nem értem, ők miért nem hiszik el, hogy keleten meg ennyivel kevesebbet, ha olyanoktól olvassák, akik ott laknak.
2020. jún. 23. 17:46
 53/84 anonim ***** válasza:
Kérdező egyedül albérletben vagy szüleiddel laksz?
2020. jún. 23. 17:56
 54/84 anonim ***** válasza:
50%
Ne vicceljetek már ezekkel a bérekkel... Valami random hoki cégnél lehet nettó 200-at keresne raktárvezetőként.. Apám Miskolc mellett egy multinál 2001-ben keresett raktárvezetőként nettó 200-at.
2020. jún. 23. 18:03
 55/84 A kérdező kommentje:
Anyámmal lakom és tanácstalan vagyok. Nem viccelek, 200 ezer forintot keresek, és lassan úgy érzem, hogy én vagyok a leghülyébb a világon -.- így elment a világ én meg lemaradtam. Hihetetlen
2020. jún. 23. 18:07
 56/84 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy mi szolnok megyeiek vagyunk alapból, csak Pestre költöztünk, ott is van raktárvezető ismerősünk a Samsungban, Jászfényszaru, ő is 400 felett keres.. És azért az is vidék, oké nem Borsod meg nem Szabolcs de vidék. Szóval oké, nem mondom, hogy kamu, csak kicsit hihetetlen. De nem mondom, hogy lehetetlen, inkább durva..
2020. jún. 23. 18:09
 57/84 anonim ***** válasza:
A 200 ezerből mennyi marad a hónap végére?
2020. jún. 23. 18:09
 58/84 anonim ***** válasza:
47%
Hagyjad már 54-es, 2001-ben 40 ezer volt a minimálbér, nyilván nagyon reális, hogy apád már akkor annyit keresett, mikor a mediánbér (amit ténylegesen megkeres a többség) még mindig 200 ezer alatt van 2020-ban.
2020. jún. 23. 18:12
 59/84 anonim ***** válasza:

A gyakorikérdésekre íroknál az általános hogy egy gyári operátor is nettó 400 ezret keres, amikor kérdezi az ember hogy mégis melyik gyár akkor hallgatása megy általában.

Ugyanúgy itt érettségivel nettó 600 as fizut is láttam már, aztán rákérdezek titkos cég, aztán már csak protekcióval lehet bekerülni, utána már sokat kereste titok, stb ellentmondások.

Itt az internet mindent elbír.

Felsőbbrendü emberek írnak ide az is lehet megyei átlag 3szorosát keresik és papirjuk sincs. De általában én nevetni járok ide mert körömben senki sem kap akkora pénzeket itt Szabolcsban, Hajdúságban amit állítnak itt az oldalon. Hatalmas kamugépek

2020. jún. 23. 18:15
 60/84 anonim ***** válasza:

Amúgy ha hiszitek ha nem a férjem 18 évesen kezdett raktárban dolgozni anno, azóta is baráti kapcsolatban van az ottani raktár vezetőjével, onnan indult el ezen a logisztikai pályán, és az akkor 16 éve azaz 2004-ben 160-170 ezret keresett kb. A férjem akkor kapott diákmunkásként 100 ezret kb, ugye nekik nem volt annyi adó levonás belőle akkor. Szóval akár a 200 is igaz lehet, persze nem valószínű, hogy mindenhol ennyit kaptak, de lehetett akár ilyen is.

Itt meg gyakorin tök általános, hogy mindneki csak 130 ezret kereshet havi 350 óra munkára, aki nem annyit keres, az hazudik.

Én többször írtam már olyan gyárat, ahol gyártósori operátor kap 250-300 ezret 182 óra munkára + cafetéria, mert van ilyen, én is ilyenben dolgoztam 3 évet fősuli mellett, ha rámírtak privátban mert mindig írtak, én meg is írtam melyik az. Volt is aki visszajelzett, hogy köszöni a tippet, felvették. Tele van amúgy ez a gyár pont szabolcsiakkal :) Van aki megmozdul, van aki ott ragad és hitetlenkedik. Mindenkinek szabad döntése.

2020. jún. 23. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!