Kilátástalannak látom az életem.Magyarországi átlagfizetésekből egyedül,nem lehet megélni,családot tervezni, lakásvásárlás önerő nélkül kizárva. Mit tegyek?Nincs diplomám és szakmai tudás nélkül dolgozom most irodában,de félek elveszítem 1 éven belül
Igaz srác vagyok de megértem azt amit mondasz pedig nekem diplomám is van.
Elsősorban két kérdés van. Van-e bármiféle végzettséged? Értesz-e valamihez?
Együttérzek veled bár én srác vagyok de nagyon nehéz kapcsolatok nélkül jól fizető munkához jutni. Nézzétek egy ház átlagos kertes ház már lassan 100 milliótól kezdődik akkor egy kis panellakás amiben élni nem lehet mivel jelenleg is panelban lakunk és nem bírom de az is 30 millió ft. Most egy átlagos nettó 250 ezer forintos fizetésből hogy a bűbánatba lehet összegyűjteni hogyha nem akarok hitelt meg önerő sincs hozzá illetve a szülők sem tudnak segíteni. Tehát vagy az van hogy gyűjti az ember a pénzt 30-40 évig a szülők eltartják ami lehetetlen vagy szerencse lesz és nyerünk a lottón vagy vállalkozás ami szintén necces vagy nem tudom. Nagyon nehéz ez az egész. Külföldön sem minden jó tehát ott meg drága az élet és ha nincs pénz lakásra ott sem akkor hol lakunk ha nincs kint ismerős. Tehát nekem sincs ötletem csak az hogy miért nem mondják meg azok hogy hogyan kell csinálni akik veszik a drága házakat és kocsikat. Az emberek miért nem osztják meg másokkal vajon hogy miből telik rá? Azért nem mert önzőek és nem akarják hogy másnak jobb legyen ügye sajnos.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!