Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kilátástalannak látom az...

Kilátástalannak látom az életem.Magyarországi átlagfizetésekből egyedül,nem lehet megélni,családot tervezni, lakásvásárlás önerő nélkül kizárva. Mit tegyek?Nincs diplomám és szakmai tudás nélkül dolgozom most irodában,de félek elveszítem 1 éven belül

Figyelt kérdés

#Életképtelen vagyok ezek szerint
2020. jún. 21. 23:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
50%
Azert sima okjvEl netto 400 logisztikaban lehetseges? Nehezen hiszem. Az már diplomas, mernoki bèr.
2020. jún. 23. 16:52
 42/84 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó így van, max 250 ezer ami reális
2020. jún. 23. 16:57
 43/84 anonim ***** válasza:
87%

Raktárvezető...15 év tapasztalattal, német nyelvtudással. Igazából a papír azt vettük észre sehol se számított neki annyira, sok interjún volt korábban ilyen pozíciókban, mindenhol a tapasztalatot firtatták, a végzettség mindenhol mellékes volt amúgy, pedig direkt megcsinálta 30 felett hogy nehogy abba kössenek bele, hogy csak érettségije van, a 2 éves logisztikai sulit elvégezte, de igazából szerintem anélkül is felvették volna :)

40.000 négyzetméteres raktárat vezet egyedül, szerinted mennyi pénzt kellett volna kérnie? 200.000? Nálunk a munkahelyemen egy targoncás kap 250-260at egy műszakban és ez már targoncásoknak lassan átlag bérnek nevezhető. Szóval ahhoz képest még nem is keres sokat, mert rajta van anyagi, humán, stb felelősség is nem kevés..Úgyhogy szerintem ez egyáltalán nem sok, 400e nettó+40e cafeteria/hó szerintem teljesen átlagos, főleg a targoncások béréhez képest. Van olyan raktárvezető, aki ennél többet keres..Mondjuk ő se akar örökké a mostani helyen lenni.

2020. jún. 23. 17:01
 44/84 anonim ***** válasza:
93%
De hogy lepetézzetek, nekem bár diplomám van, de vámügyintézőkkel dolgozok együtt, ugye az csak egy sima OKJ, és 300-350 nettókat keresnek ;) Tudom, mert az összes barátnőm egyben a kolleganőim is, nem titkolózunk egymás közt. Igaz van is munka bőven, nem láblógatós irodai meló, de megkapnak ennyit. Ha teljes állásban dolgoznék nekem is 300 körül lenne a bérem, de mondom nekem diplomám van, igaz olyan aminek semmi köze a logisztikához (bölcsész).
2020. jún. 23. 17:06
 45/84 anonim ***** válasza:
90%

250 ezer a reális? Egy ekkora raktárban vezetőként? Te el vagy tájolva nem kicsit. Faterom ennél kisebb raktárban raktárvezető, és ennél többet keres. Vidéki nagy múltú multinál. Azt írod előző agglomerációban éltek, akkor gondolom Bp., hát tényleg még akár emelést is kérhetne mert ez kicsit gyengusz így ilyen munkakörben.

2020. jún. 23. 17:14
 46/84 anonim ***** válasza:
Igen Pest, de most nem akar ilyen emelés dolgokkal előhozakodni, mert örül a vírusos időszakban, hogy náluk nem volt elküldés meg ilyesmi sőt még több munkájuk volt kb mint előtte, most nem akar ilyesmivel előhozakodni, meg amúgy is ígérték neki, hogy lesz még idén alá még több ember, meg bővül a raktár is kb 5000 nm-el mert új projektben lesznek, több munka, több ember, és azt mondták ezzel arányosan vagy bérként, vagy rendszeres jutalom formájában majd meglátják mit tudnak neki rádobni, egyelőre megvárja azt.
2020. jún. 23. 17:23
 47/84 anonim ***** válasza:
68%

Ja, hát Pest, oké, én debreceni vagyok, itt ilyen munkakörben max. 250-et keresne, és ha nem tetszene, lenne másik 30 jelentkező a helyére. Egy panelgarzon meg 16 misinál kezdődik, családi ház 30 milliónál.

Na, ezt próbálja meg itt valaki akárcsak diplomás bérből ősszegyűjteni albérlet mellett...

2020. jún. 23. 17:27
 48/84 anonim ***** válasza:
47-est adom én is Debrecen környéki vagyok sőt Nyíregyháza közelebb...na ott már 200-ért össze lehet tenni a kezét...
2020. jún. 23. 17:28
 49/84 anonim ***** válasza:

Amúgy igen, én diplomával+2 nyelvtudással+tapasztalattal keresek 250-et, pedig végigkilincseltem az összes debreceni multit és szóba jöhető céget, még ez volt a legjobb ajánlat.

De a legtöbb ismerősöm 200-at sem keres meg.

2020. jún. 23. 17:31
 50/84 anonim ***** válasza:
Nemcsoda hogy válság előtt tömegével költöztek el az emberek nyugat magyarországra, Budapestre, mikor mesélem az ottaniaknak az itteni fizukat, én annyiért fel se kelnék. Hihetetlen hogy mekkora a szakadék , sokan fel se tudják fogni.
2020. jún. 23. 17:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!