Mennyit kerestek és kb mennyit tudtok félretenni belőle havonta lakásra? Mióta gyűjtötök és kb ez idő alatt mennyi jött össze?
Hány főt tartotok el? Hány évesek vagytok. Albérletben laktok, vagy még szülőkkel?
6 éve dolgozom, albérletben lakom a párommal, a fizum változott sokat a 6 év alatt. Kb 10-50 között teszek félre, 200 ezret keresek egy hónapban jelenleg, de még mindig távolinak tűnik a lakásvásárlás. (1,5 millió gyűlt eddig össze) Ez jónak számít?
Nektek ez hogy sikerül?
Nem rossz, ha albérlet mellet tudsz félretenni. A 10 ezer szinte semmi kategória, az 50 ezer talán már valami.
Első lépésben azon agyalj, hogy a 200-nál hogyan tudj jobban keresni. Több keresetből könnyebb félre tenni.
Nekem úgy sikerült, hogy jóval többet kerestem és a barátnőm lakásában laktunk, de a te szempontodból az én történetem nem releváns.
Nekunk mar van lakasunk,azt parom rakta ossze mikor meg egyedul volt,szobat berelt.dolgozott,tanult,maszekolt.
4 eve vettuk a lakast.azota 6 milliot raktunk felre csaladira.
Kozben a lakasra is koltottunk kb 2,5 milliot.
A sima havi bevetelunk olyan 550-600 kozott van,ebbol nem ment volna ennyi.a maszek,az dob rajt.ahoz egyaltalan nem nyulunk.
3 gyereket nevelunk.
Közel 500.000-et keresek (kerestem a vírus előtt, most azért csökkenni fog)
Nem tartom számon mennyit rakok félre, fizetem a hitelt a lakásra, van autóm, arra is megy a pénz rendesen. De szerintem 200.000 körül tudok félrerakni az utóbb időben átlagosan.
Saját lakásban lakom.
0,5 embert tartok el.
Ha nem jött volna a vírus lassan lépnék lakásból kertes házba, így most kivárok
Harmas vagyok.
Parom epitoibarban maszekol,2 szakmaja van.
De mivel tanult tovabb,a munkahelyen is felfele lepkedett.jelenleg merotechnikus.soron kezdte,egyszeru munkaskent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!