Huszonévesek! Havonta mennyi pénzt tudtok félretenni?
Illetve mennyi félretett pénzetek van, hány éve dolgoztok?
Légyszíves őszintén, kamu válaszok nem érdekelnek.
28 éves férfi vagyok, a szüleimmel élek, párom nincs.
25 évesen diplomáztam, de a szakmai gyakorlaton kívül eddig nem dolgoztam az eredeti szakmámba...
21 évesen kezdtem el először dolgozni, fizikai diákmunkát, még az egyetem alatt.
Diplomázás után jelentkeztem ugyanarra a munkára amit akkor már 3-4 éve csináltam mellékesen...
Azt csináltam még 3 évig, főállásban.
A fizetésem 80-90 százalékát minden hónapban el tudtam tenni. Autót venni eszembe sem jutott. Az utóbbi években 280,000 forintot kerestem...
Elkezdtem észrevenni, hogy megy tönkre a hátam az emelgetéstől, így jelentkeztem egy állásra a diplomámmal. 180,000 forint a kezdő fizum, pár hónapja vagyok itt... Azért az évek során kapok majd emelést, de sokára érem el (ha egyáltalán) az előző munkahelyemen kapott fizut.
Jelenleg 9,000,000 forintom van a bankban.
Kezdem realizálni, hogy sosem költözöm el, de hitelt akkor sem fogok felvenni.
Ha egyszer lesz saját lakásom, az az enyém lesz és nem egy banké!
Nekünk közös számlánk van, így csak ezt tudom leírni.
Félretett pénz: 6 millió (lakásra gyűjtünk)
Munkaviszony: én 2 éve, férjem 5 éve. Ez az összeg az elmúlt 3 évben lett csak félretéve.
-10, -50 között. Tehát ennyi fogy.
Decemberben 90 ezer Ft volt a jövedelmem és januárban is kb ennyit várok.
Ha pár hónapig félre is tudok tenni 20-40 ezret havonta, jön valami, ami miatt elfogy.
Nem tudom, mikor javul a helyzet, a lakásban ezer dolgot kellene lecserélni, a szakmámban nagyon kezdő vagyok, a gazdasági világválság érik..
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!