Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Huszonévesek! Havonta mennyi...

Huszonévesek! Havonta mennyi pénzt tudtok félretenni?

Figyelt kérdés

Illetve mennyi félretett pénzetek van, hány éve dolgoztok?

Légyszíves őszintén, kamu válaszok nem érdekelnek.

2020. jan. 1. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

"Félretenni huszonévesen? Miből?"

Húszas években a legtöbben már dolgozunk. Szóval a fizetésből lehet félrerakni.

2020. jan. 2. 09:38
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

# 11

Jó, csak nagyon sok ember 150-170-et kap és ha albérletben kell lakni, na az is kb ennyi, mindenestül.

2020. jan. 2. 09:45
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

#12: aki nem akar az nem is rak félre.

Aki akar az viszont mindig tud. Mindig!

170-bol én nem azt nézném hogy lehet mindet elkölteni. Hanem hogy lehet, hogy más csak 130-150-bol is megél? Én is úgy csinálok, mintha csak annyit kapnék. Máris ott van 20-40e havi megtakarítás.

Mindig kevesebből éltem, mint amit kaptam. Most már 400 fölött keresek és hidd el nem lenne nehéz megmagyarázni miért nem lehet ennyiből sem félrerakni. De én inkább mindig egy fokkal a lehetőségem alatt élek, így lehet megtakarítást képezni.

2020. jan. 2. 11:59
 14/15 anonim ***** válasza:
39%

Jó, csak nem tudom, mit csinálnál, ha egészségügyi kiadásod lenne, vagy egyszerre romlana el több háztartási gép, vagy épp pont, hogy tanulni szeretnél a jobb jövő reményében?

Nekem ezek állandóan jelen voltak.

És még nem albérletben lakom, mert akkor lenne havi 60-80 ezer egy szoba is rezsivel együtt.

Könnyen beszél az, aki nem volt ilyen helyzetben.

Voltál olyan helyzetben, hogy végre félretettél havi 30 ezreket, de úgy, hogy nemhogy a vágyaidból semmit se vettél meg, hanem esetleg a farmert is hordtad egy darabig szakadtan, majd "beközölte" az élet, hogy fél éven belül 500 ezer Ft kiadásod lesz??

Vagy lehet valakinek sajátja, mert kapott/örökölt, tizenéves mosógéppel, tizenéves porszívóval, lyukas ággyal, huszonéves szakadt kanapéval, felváltva csöpögő csapokkal és folyó vécétartállyal.

Áldozatot hibáztatni könnyű, főleg a gyakorin.

2020. jan. 2. 12:40
 15/15 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is van rokonom, aki lefesti a szobát akkor is, amikor még semmi baja (és akár 1 éve volt festve), új telót vesz, amikor a réginek még semmi baja (és a legdrágábbat), új tévét vesz, hiperszupert, nagydohányos, rengeteg sört iszik és nettó 300 ezerből is mínuszba megy le (ő se albiban lakik, lehet úgy a nettó 300 nem számítana jónak amúgy).

De azért álljon már meg a menet az általánosítással, mindennek van határa.

Jó, tudom, itt gyakorin mindenért az egyén a hibás és mindig az egyén a töketlen. Ha leégne a lakása, akkor is (mondjuk konkrétan is olvastam itt kérdést, aminél HIBÁZTATTÁK, akinek leégett a háza).

Ha leégne az alatta levő a lakás és a tűz átterjedne, vagy a felette levő és a víz eláztatna mindent, akkor is az illető a hibás.

Mindig. Mindig.

2020. jan. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!