Kilátástalannak látom az életem.Magyarországi átlagfizetésekből egyedül,nem lehet megélni,családot tervezni, lakásvásárlás önerő nélkül kizárva. Mit tegyek?Nincs diplomám és szakmai tudás nélkül dolgozom most irodában,de félek elveszítem 1 éven belül
10-es vannak ilyen fizetesek, hidd el.
Ahol dolgozom az egyik projekt manager br. 945ezret kap, a senior fejleszto meg br. 1.200.000-t.
Szoval nem lehetetlen kuldetes, csak hallgatni kellett volna anyadra, mikor mondta, h tanuljal.
1. Ha te ezzel a képzetlenséggel irodai munkát végzel átlagfizetésért (nettó 300), akkor tedd össze a két kezed, mert túl is vagy fizetve.
2. Egyedül nem tervez az ember családot, az nem az a műfaj.
3. A választ meg leírtad, tanulni kellene. Nem feltétlenül kell diploma. Az angolt felhozni C1re fél év.
4. Minden állásomra kapcsolatok nélkül jutottam be. Ez csak a gyenge emberek mantrája. Jónak kell lenni. Ha nem vagy elég jó, fejlődni kell, és nekifutni újra.
#6 vagyok, így tényleg nehéz lesz ha se normális szakmád nincs se olyan dolog amihez különösebben értesz. Az egyébként is rossz helyzetben Magyarországon tovább nehezítetted a saját életedet.
Mit csináltál az elmúlt 10 évben? Próbáltad képezni magad valamilyen szinten?
1. akkor sem boldogul kapcsolatok nélkül aki beteszi őt valami jobb helyre.
2. megsem hírdetik az ilyen állásokat
3. nagyon okosnak de legfőképo az elhivatottság a fontos
4. nem sokan szeretnek a nap 24 orajaban a gep elott ulni es programozni tanulni
5. nem mindenki kepes arra
6. nem mindenkinek van gusztusa
Nagyon regen lattam ennyi kifogást egy (1!) kommentben😁😁😁
Csak igy nem ertem, h mire fel varnal el ilyen szintu fiztest... Puszira senki nem ad neked ennyit...
Legyél asztalos. Komolyan, női asztalos, nő novel beszeli meg mi kell neki.
Női burkoló alvallalkozonk van, Mariann leáll megbeszélni az ügyféllel mi kell designolnak, érdekes neki lett budapest agglomeraciobeli haza.
Az asztalos meló könnyebb és jó pénz van benne csak szép dolgokat kell megalmodni
Sajnos így működőképes a gazdaság, hogy akinek nincs értékes tudása az többnyire nem keres jól. (Vagy politikusnak megy)
Itt valaki említette hogy méénem kaphat mindenki 900 ezer nettót abból félre lehetne tenni: hát nem... alapvető közgazdasági összefüggés megértése hiányzik csak, ha mindenki annyit keresne, akkor ahhoz hozzáigazodna az árszínvonal is - és úgy nagyon nem lehet fèlretenni. Sajnos az élet egyre drágább mert nő rá a kereslet. Nyakra főre szüli mindenki a kölköt mint ha muszáj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!