Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KInek milyen tapasztalat van...

KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 01:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/352 A kérdező kommentje:
igen.. az elején még arról ment a vita hogy evvel semmit sem lehet keresni.. a végére pedig már ott tart a dolog hogy Mészáros cégeihez hasonlítja valaki a forgalmat vagy bevételt. Ezek nem változtatják meg azt hogy lehet vele keresni. De szerintem van ott azért egy két kulcs fontosságú dolog... biztos fontos az is hogy mennyit és mennyi idő alatt!! Ezt a dologot is befolyásolja valami, mégpedig az hogy aki ebbe benne van az mennyit tud ..milyen infokat tud átadni mennyire profi, mert ez sem egy egyszerű dolog azért. A másik hogy ha valakinek egyáltalán meg is vannak ezek az infok..akkor mennyire ügyes hogy azzal hogyan tud dolgozni. Meg is van a magyarázata annak hogy miért vannak gazdagok és szegények ügyesek és ügyetlenek..mert a magyarázata ennek az egésznek valahol itt lehet. Én azt szoktam ilyesmire mondani hogy ha valaki már megcsinálta, és keresett vele..akkor lehet, legfeljebb a másik nem tudja valami miatt. Van aki pincér de van akié az étterem.. és sorolni lehetne még a példákat. A megjegyzések tekintetében pedig a sikeresek és a sikertelenek.
2020. jan. 20. 15:15
 72/352 anonim ***** válasza:
71%

Hú, ezzel most nem mondtál semmit. :)

Tudod, mi jutott eszembe?

Írtad ugye Mészárost. Róla tudjuk, miből gazdagodott meg. A pénzügyei minden nap terítéken vannak.

Az MLM-nél nem jellemző az introvertált személyiség, mert neked kell menned a dolgok után, neked kell ajánlgatnod őket, megkeresni másokat, bemutatókat tartani. Ha egyedül szeretsz lenni otthon, abból nem lesz biznisz!

És ugye viszonylag sokan beleugranak, akik éreznek magukban ehhez affinitást.

Na már most, ezek az emberek szeretik nagy dobra verni a sikereiket, eldicsekedni velük a médiában, hogy ők tudják a tuti receptet, amivel meg lehet gazdagodni.

A nagy számok törvénye alapján is kellene, hogy legyenek ilyen ismert személyiségek. Még az sem kell, hogy pozitív kép éljen bennünk róla, csak egyszerűen legyen ismert.

Mert sokan belekezdenek, ebből törvényszerű, hogy többen híresek is akarnak lenni, így vagy úgy.

Valahogy szerepelni a médiában.

Bebizonyítani azt, hogy tessék, itt van, meg lehet csinálni!

Én egy ilyen embert sem ismerek. És az egészen biztos, hogy nem akarnak rejtőzködni - ezért írtam, hogy milyen személyiségjegyek kellenek ehhez.

Szóval nem gondolom, hogy ez valós dolog lenne.

Megélni talán meg lehet belőle IDŐVEL, de nem egyből.

És nem nagy lábon.

Mellékállásként csinálod évekig, erről már esett szó: nem marad szabadidőd, nem tudsz a családdal, barátokkal lenni.

Ezzel néhány év alatt eléred azt, hogy megélj belőle. De ugyanezt elérted volna az eredeti munkáddal is, vagy bármiféle vállalkozással.

Egyébként millió értékesítő dolgozik nap mint nap, akik kapnak jutalékot, pl. biztosítóknál. De nem jellemző, hogy olyan rettenetesen jól keresnének. Ez ez értékesítés egy legalja-szakma, valljuk be. Akármilyen csillogó papírba is próbálja csomagolni az MLM-es cég, attól még a papírban kaki van.

Rátukmálni emberekre termékeket, hogy neked ebből legyen pénzed, ehhez gyomor kell.

2020. jan. 20. 17:39
 73/352 A kérdező kommentje:

Szia,

Ez érdekes... mert ha valami jó..én rájöttem, nem kell mennem sehova..mert az emeberek kiváncsiak..ha valami jó dolog ér akkor érdeklődnek, mert ők is szeretnének abból kapni..persze aki pozitív, aki negatív ott az irigység indul be.

Szerintem az hogy híres akar lenne az már kakakter kérdése, látok sok marhát a Tv be aki nem tud énekelni de megpróbálja mert a tv be bekerül.. közbe a világ rajta röhög!!! Hát nem tudom.. van akinek ez élmény. :)

Az hogy nem marad szabad időd..és hogy sokat kell vele foglalkozni. Ez sem igaz igy: mert aki bevitt oda vagy beszervezett.. aki tanít.. annak már minden készen kell hogy legyen.. készen kellene hogy legyen.. csak másolni kéne..Sok esetben ez nincs.. akkor tényleg állhatsz neki elejétől, ha érdekel a téma. Tehát ez a példa is emberi hibára és nem a rendszer hibájára utal. Eredeti munkával is eléri valaki? Könyörgöm az a munka sem biztos!!! Bármikor felmondanak, tönkremegy..nem sorolom. Az sem biztos! A biztosítás szerintem az más. Abban egyetértek hogy gáz, bár sosem próbáltam..és a biztosító állandóan azt keresi hogy hogyan kell kibújni a fizetés alól.. Nem. Az MLM nem a legalja. A legalja az, amikor tanult szakember vagy és éhbérért dolgoztatnak és kihasználnak, na az a legalja!! Az hogy valakinek ajánlasz valamit az nem biztos hogy rossz..mert autószerelőt is ajánlasz, vagy nyaralást..természetesen nem mindenki akar nyaralni menni..őt nem érdekli..de lehet hogy mást igen. Ez is egy fajta vállalkozás, pénz is kell hozzá, ez biztos, mert pénz nélkül semmi sincs, és nem 5 alatt lehet pénz belőle.. Ez is biztos.

2020. jan. 24. 14:01
 74/352 anonim ***** válasza:
44%

" aki tanít.. annak már minden készen kell hogy legyen.. készen kellene hogy legyen.. csak másolni kéne..Sok esetben ez nincs.. akkor tényleg állhatsz neki elejétől, ha érdekel a téma."

Tökéletesen leírtad azt a piacképtelen modellt, amikor semmilyen külső tényezőt nem veszel figyelembe az üzletmenetben.

Ha a felsővonaéad Miamiban felépít egy világ több országában jelenlévő hálózatot magának a saját kapcsolati tőkéjével, azt hogy másolod le, egy világvége kis faluból itthon? A kapcsolati tőke, ehlyi és helyzeti energia elemei személyenként egyediek, nem másolhatók :-))

Ja.. és ez nem a rendszer hibája :-)

Lásd Low Carb Norbi update franchise-át most a Mammutban.

Nem Norbi szív vele, annak kell változtatni aki le akarta másolni a "rendszert" aztán majd kiderül mennyi elsz a kötbér, stb amit fizetnie kell, azért mert megszünteti a forgalmazást.:-)

Norbi meg kijelenti, hogy megy majd Réka. Ja, hát neki is ott van a saját franchise rendszere.

Amibe eddig is sokan buktak már bele. Erre mondják más f..val verni a csalánt könnyű. :-)

Tökéletesne azoknak való a franchise és az mlm akik önmaguktól épkézláb ötlettel, gondolattal, semmivel nem rendelkeznek, de legalább jól irányíthatóak.

2020. jan. 29. 08:53
 75/352 anonim ***** válasza:
28%

Bak, barátom, jól megindokoltad, hogy az MLM-mel mindenki jól jár, ha belekezd.

Az emberek 95 százaléka azért, mert "Tökéletesne azoknak való a franchise és az mlm akik önmaguktól épkézláb ötlettel, gondolattal, semmivel nem rendelkeznek, de legalább jól irányíthatóak."

A maradék 5 százaléknak pedig azért, mert képesek vezetőkké válni, akiket majd követhet a 95 %.

"Ha a felsővonaéad Miamiban felépít egy világ több országában jelenlévő hálózatot magának a saját kapcsolati tőkéjével, azt hogy másolod le, egy világvége kis faluból itthon?"

Ők jó eséllyel nem is találkoznak, tehát utóbbinak nem kell előbbit másolnia, hisz nem ő lesz a szponzora / mentora.

Egyébként, láttam én már 270 fős faluból, online felépíteni nagy üzletet, az elmúlt pár évben. Az megvan neked, hogy a wifi egy kapu a nagyvilágra? :D :D :D

Egy alföldi tanyán is be tudsz rendezni egy dolgozósarkot úgy, hogy senki nem gondolná, hogy nem Miamiban van, s onnan is fel tudsz építeni egy világméretű üzletet. Ez nem településfüggő. Egyetlen dologtól függ: milyen attitűddel rendelkezik az illető... Jó példa erre az az elég kevés foggal rendelkező, fekete úriember, aki Dél-Afrikában, minden lakott településtől messze él, egy hegy tövében, egy völgyben. Van internete, s létrehozott egy akkora üzletet online, amilyet te sohasem fogsz... Forintban számolva nyolcszámjegyű a havi bónusza.

Minden csak attitűd kérdése...

2020. jan. 29. 18:00
 76/352 anonim ***** válasza:
44%

:-)))) Igen, nyilvánvaló. Afrikában ettől jobban fizető online megoldások is léteznek azért.

Szomszéd épp 14-én utazik Kenyába 1400 fős borsodi faluból.

De még mindig inkább kapcsolati tőke révén, nem központi marketing alapján.

2020. jan. 29. 18:19
 77/352 Barbell Deadlift ***** válasza:
71%

Kedves 30%-os milliardos!

Mar nagyon varom a kepeket bizonyitek gyanant, ahol a gyakorikerdeseken eppen valaszolsz nekem, es egy koteg 500 euros van a kezedben!

Szeretettel: Barbell Deadlift

2020. febr. 8. 03:01
 78/352 anonim ***** válasza:
72%
ott buknak el ezek az ellenérvek hogy a 270 fős falubélinek max a saját közvetlen emberei lesznek falubeliek, de az se mind. már a második vonalnál se számit hogy hány fős falubol kezdte.
2020. márc. 10. 23:34
 79/352 anonim ***** válasza:
72%
"tlalán meg lehet belőle IDŐVEL, de nem egyből." ez meg minden vállalkozásra igaz. vállalkozásnál nincsen fizetés.
2020. márc. 10. 23:36
 80/352 A kérdező kommentje:
a vállalkozások többsége a 2 évet sem húzza ki! Mig ez másodállásban is végezhető! Ez óriási különbség!
2020. márc. 11. 00:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!