Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KInek milyen tapasztalat van...

KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 01:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/352 anonim ***** válasza:
82%

Jajj istenkém, hagyjuk már. A havi 20 lepedőt kereső MLM vezér aki a GYIK-on győzködi a pórnépet.

Hallod, aki 20 milliót keres havonta azt aztán kibebaxottul hidegen hagyja ám, hogy a cége elviszi 4*-os (!!!) szállodába tunéziába vagy egy 300e forintos útra Thaiföldre.

De ha már a mateknél tartunk állati jó céged van, hogy kapsz negyedévente 3 órányi (!) prémiumot :D

Mese habbal.

2020. jan. 5. 14:48
 42/352 anonim ***** válasza:
22%

Én úgy érzem, hogy ebből semmi nem igaz.

Azt mondod, száraz tények.

De ugye azt is mondtad, hogy névtelen oldal, meg szerinted csak névtelenül mernek véleményt alkotni az emberek.

Akkor fordítsuk ezt vissza:

névtelenül mindenki azt mond (ír), amit akar.

Ezek így nem tények, csak szemfényvesztés.

Van ezekre az ingyenes utazásokra tényleges, kézzel fogható bizonyíték? Vagy a hatalmas jövedelmedre?

Mert mondani bárki tudja, de addig, míg nincs bizonyítva, ez nem tény!

Céges autót az én cégem is ad, ez ma nem egy kiemelkedő juttatás. A többire meg várom a bizonyítékot.

2020. jan. 5. 15:28
 43/352 anonim ***** válasza:
0%

"egy 300e forintos útra Thaiföldre."

Azt azért szorozd meg tízzel :D

Ezek nem az a szokásos, "vegyünk fel személyi kölcsönt és menjünk el Thaiföldre" típusú és költségvetésű utak :D :D :D

Pl. kérdezz utána, mennyibe kerül Szingapúrban 10 nap a Marina Bay-ben egy 58. emeleti apartman :D

S igazad van, lazán ki tudnám fizetni, de teljesen más az, amikor a cég adja, s rendez egy nagy bulit, ahol kosztja az éves prémiumokat, 5 000 USD-1 000 000 USD/fő értékben. Ezekről az átadásokról egyébként találsz nyilvános videókat a youtube-on és a facebookon, nevekkel, összegekkel :D Hidd el, nem színészek és nem statiszták vannak a videókon :D :D :D

"Mese habbal."

Igaz. Mint megannyi tündérmese. Szeretnél te ezekben a tündérmesékben élni :D :D :D Csakhogy, a munka mindenképpen előtte van. Időben is, meg a szótárban is. Elég keményen meg kell folgozni ezekért a prémumokért. Még akár napi 3-4 órákat is...

"Céges autót az én cégem is ad, ez ma nem egy kiemelkedő juttatás."

Igazad van. Csakhogy, kettőnk közül egyedül te írtál céges autóról. Én nem...

"Ezek így nem tények, csak szemfényvesztés."

Kisbarátom, ezek kemény tények. Bármikor ellenőrizheted őket. A szemfényvesztés a te fejedben létezik, amikor épp robotolni mész az utált munkahelyedre éhbérért, s közben elhiteted magaddal, hogy ezért nem érdemes dolgozni.

Csakhogy, majd amikor az unokáid kérdezik, hogy "de papa, amikor jött a nagy lehetőség, akkor hogy-hogy te nem éltél vele? Olyan jó a Petikének, az ő nagypapája komolyan vette az életet, s olyan jó tengerparti villájuk van, meg Ferrarijuk. Kettő is! Meg képzeld, van egy saját hajójuk! S az a csudajó helikopter is milyen jó lenne nekünk! S állandóan utaznak! Dejó nekik! Mi meg csak a járdaszigeteken nyaralunk a benzingőben :( "

2020. jan. 5. 21:49
 44/352 anonim ***** válasza:
29%
Mekkora bullshit, atya világ...
2020. jan. 5. 22:13
 45/352 anonim ***** válasza:
43%

Semmibe nem kerül, minden egyes állításomat pár kattintással ellenőrizni tudod.

Csakhogy, az már felelősséggel jár.

Sokkal jobb a békés struccpolitika :D :D :D

2020. jan. 5. 22:19
 46/352 anonim ***** válasza:
44%

Ember, mirol beszelsz??? Mifele struccpolitika??? Ki bujkal? Hol vannak a tenyek?

Csak beszelsz roluk, de sehol semmi.

A 'teny' a kedvenc szavad?

De, ceges kocsit te irtal.

Nem vagyunk baratok tudtommal.

A munkahelyemet nem utalom, es nem robotolok.

Miert probalsz olyan dolgokat a szamba adni, amiket en nem mondtam???

Miert akarod ugy beallitani, h te istenkiraly vagy, mindenki masnak meg nagyon rossz az elete?

Hajtogatod meg a semmit 6 oldalon at, vagy jonnek a tenyek is vegre?

Nagyon fellengzos lettel, es elkezdtel durvan szemelyeskedni es tamadni. Hogy is van ez?

2020. jan. 6. 00:00
 47/352 anonim ***** válasza:
0%

Kisbarátom, nézz tükörbe, s fogod látni a személyeskedőt :)

Nem én tehetek arról, hogy az olvasás-értelmezés ekkora gondot okoz neked.

Első osztályos tananyag...

2020. jan. 6. 00:27
 48/352 anonim ***** válasza:
0%

...egyébként...

a kérdező tapasztalatokra kíváncsi.

Te okoskodsz valami olyan témával kapcsolatban, amire halvány lila rálátásod sincs.

Én meg ebből élek. 30 éve. S elég magas színvonalon.

Tehát, csak okoskodj tovább. Én meg ÉLEK. Veled ellentétben :D

2020. jan. 6. 00:32
 49/352 anonim ***** válasza:
71%

Hol is vannak a tények? Eddig csak a kacsamesek egyik részét hallottuk. Hol is van a cikk ahol névvel, arccal veszed át a millió dolláros prémiumot? Hol is egy fotó ahol a monitoron ez a kérdés látszik, előtte meg egy bankszamla kivonat a 20 lepedős utalasrol?

Ha már ennyi energiát feccolsz a meggyozesunkbe ez ugye nem okoz gondot?

2020. jan. 6. 07:08
 50/352 anonim ***** válasza:
0%

Te tényleg azt gondolod, hogy erre a stílusra én ugrani fogok, s azonnal teljesítem a kívánságod? :D

Ezt azért át kellene gondolnod ahelyett, hogy itt pattogsz...

Nem tartozok én neked semmivel. Kérni lehet(ett volna), de a böffeneted nem kérés volt.

2020. jan. 6. 11:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!