Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KInek milyen tapasztalat van...

KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 01:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/352 anonim ***** válasza:
74%

Most tényleg kimoderáltak a modik egy olyan választ, amiben semmi sértő sem volt? A csávó egy kamugép.

Minden MLM-es vitának ez a vége. Jön egy madár aki hogy, hogy nem milliárdos lett MLM-ből, tízmilliókat keres és minden hétvégét a maldív szigeteken tölt kaviárt majszolva. Ja, és persze ez TÉNY - csak azért, mert ő leírta. Aztán mikor mutatni kéne valamit akkor jön a hattyú halála és a sértődés, hogy ő aztán senkinek nem tartozik magyarázzal (de azért 3 napja löki a süket dumát). Minden egyes alkalommal ez van... Ki kéne már találni valami újat...

2020. jan. 6. 14:33
 52/352 anonim ***** válasza:
62%

Megint kisbarátozol, azaz személyeskedsz... :D

Kinek kéne tükörbe néznie? Részleteznéd a személyeskedést?

Mert részedről ott van feketén-fehéren, de másik részről nem látom, csak te mondod...

De csak nem jönnek azok a tények! :D

Makacs dolgok ezek.

Most biztos keresztbe tett karral állnak, felszegett állal, és azért se hajlandók idejönni...

Velünk ellentétben te ÉLSZ????

Komoly? Hol? A gyakorin? :D :D :D

2020. jan. 6. 16:28
 53/352 anonim ***** válasza:
62%

Amúgy szerintem sem a másik kommentelő pattogott, hanem te...

kisbarátom... nem megy az értelmezés...

Kicsit magas lóról beszélsz!

"Nem én tehetek arról, hogy az olvasás-értelmezés ekkora gondot okoz neked."

Na ezen tényleg jót somolyogtam magamban.

Volt magyar szakos egyetemi hallgatóként ilyet se kaptam még a képembe...

Segítek: nem első osztályos tananyag.

Elsőben olvasni tanítunk.

Megint nagyot akartál mondani, megint nem jött össze.

Kérdés: melyik választ moderálták ki?

2020. jan. 6. 16:31
 54/352 anonim ***** válasza:
22%
Amiben azt írtam neki, hogy kamuzik és akkor látott 20 milliót elször és utoljára egybe mikor felvették a lakáshitelt a 3. emeleti panelra. :)
2020. jan. 6. 17:20
 55/352 anonim ***** válasza:
44%

De még akkor sem, mert azt a pénzt nem adják oda az adósnak! :D

Itt mindent moderálnak, ész nélkül.

Te, én már aludni sem tudok, várom itt a tényeket rendületlenül... sírok!!!

2020. jan. 6. 17:28
 56/352 anonim ***** válasza:
0%

No. :D :D :D Akkor, néhány tény...

"Megint nagyot akartál mondani, megint nem jött össze." Mármint, hogy "te", és "neked", szép öcsém :D :D :D

Értelmes embernek nem jut eszébe harmadik emeleti panelba költözni. Sőt, egyáltalán, semmilyen panelba nem költözik az, aki csak egy kicsit is tartja magát valamire. Ugyanis, nem a múlt század közepén élünk. Olyan lenne ez, mintha felnőttként is ragaszkodnál a kis, lábbalhajtós játéktriciklihez, mint közlekedési eszközhöz, amin három évesen jól érezted magad.

Értelmes ember nem vesz fel lakáshitelt, amikor az ingatlanra szánt pénz belátható időn belül jövedelemként is realizálható.

A "kisbarátom" nem személyeskedés, hanem megszólítás. Ha már nyelvészkedünk...

Sőt, ha már nyelvészkedünk, akkor idéznéd nekem azt a részt, ahol én "céges autóról" tettem említést? Merthogy, baromi ciki lenne ennek a cégnek, ha céges autóval szúrná ki a munkatársak szemét....

Aki valóban szeretné látni, s méltó is rá, annak nemcsak a számlakivonatom mutatom meg, de szívesen meg is hívom az otthonomba. Ami nem hasonlít semmilyen harmadik emeleti panelhez. Ha valamihez mindenképp hasonlítani akarnánk, akkor az egy kastély lenne. Egyébként nagy vízre néz, s örökpanorámás, ősfás parkkal. Ha kicsit ismernéd hazádat, ennyi infó alapján nem is lenne oly nehéz megtalálni... Van másik is, az nagyságrenddel nagyobb, impozánsabb, drágább, s nagyságrendekkel nagyobb vízre örökpanorámás. Oda is szívesen hívom azokat, akik méltóak rá, de az praktikusan inkább légi úton érhető el. Utóbbi nem biztos, hogy neked való, aki csak harmadik emeleti panelban tud gondolkodni.

Szóval, aki méltó rá, azt szívesen vendégül látom, s meggyőződhet róla, hogy én valóban ÉLEK.

2020. jan. 6. 20:05
 57/352 anonim ***** válasza:
22%

Na ismét sikerült nem mondani semmit. De legalább tudjuk, hogy nem vagyunk rá méltók!

De azt legalább jó fellengzősen, hiszen aki panelba lakik az mar nem is ember!

Remélem ezt az előadást lenyomod a panelban lakó vevőknek is amikor hivogatod az ismerősöket, hogy meglegyen a jutalekhoz a havi eladás :-)

2020. jan. 6. 20:13
 58/352 anonim ***** válasza:
44%

Én a "szép öcsém" miatt nem olvastam tovább.

Oltogatni próbál, tovább személyeskedik.

Bocs, de ez méltatlan... nem alacsonyodom le.

Hogy miért személyeskedik, meg becézget? Mert rászóltam, hogy ne tegye. Azóta csakazértis minden kommentjébe belesző valami ilyen cigányos, útszéli megszólítást.

Én szívesen vitáznék értelmes emberrel, de most itt ez nem jött össze.

2020. jan. 6. 20:39
 59/352 anonim ***** válasza:
0%

"hogy meglegyen a jutalekhoz a havi eladás :-)"

Téged becsaptak, ha neked azt mondták, hogy így épül az üzlet.

2020. jan. 6. 21:46
 60/352 anonim ***** válasza:
44%
Ez már elég szánalmas lett, szerintem le kéne állni a hazudozással, mert elég durván átlátszóak a TÉNYEK... :D :D :D
2020. jan. 7. 17:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!