Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » KInek milyen tapasztalat van...

KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 01:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/352 anonim ***** válasza:
23%

@10:55

Nekem borsódzik a hátam az mlm-től, de te valami durván fogalmatlan vagy. A magad fajta miatt hordják el az mlm szkeptikus embereket minden hülyének mert hogy "még az mlm és a piramisjáték között sem tudják a különbsége".

2019. okt. 26. 11:00
 12/352 anonim ***** válasza:
30%
Kituggya hogy hogy nem ért még ide terjeszteni az igét?
2019. okt. 26. 11:13
 13/352 anonim ***** válasza:
14%

@12

Itt vagyok, csak nem szólok bele :)

Úgy látom, hogy itt már mindenki nagyon ért hozzá, rám már nincs is itt szükség. Olyan határozottan állítja mindenki a magáét, mintha már legalább 10 éve ezt csinálná.

Különben is, nincs sok időm, épp a kvantumfizika topikban osztom most az észt, mert egyszer láttam egy ilyen Discovery-s műsort. Utána pedig megyek és lebeszélek pár embert az orchidea termesztésről, mert ahhoz is nagyon értek :)

2019. okt. 26. 16:04
 14/352 anonim ***** válasza:
80%

@kituggya

Köszönjük hogy prezentáltad nekünk a szektás mlm véleménybuborék jelenségét.

"nem vagy közülünk való, nem csinálod, akkor nem is értesz hozzá, nem is lehet releváns véleményed"

2019. okt. 26. 16:06
 15/352 anonim ***** válasza:
9%

@14

Érdekes, ugyanezt írták nekem a kvantumfizika és az orchideás topikokban is: nem csinálod, nem tanultad, akkor hogyan érthetnél hozzá?! nem releváns a véleményed.

Hiába mondom nekik, hogy egyszer már láttam orchideát, szerintem az pont elég ahhoz, hogy határozott véleményem legyen.

Esetleg gyere át te is, hátha ketten meggyőzzük őket, hogy hülyeség az egész, hisz' gondolom te is láttál már orchideát.

2019. okt. 26. 16:28
 16/352 anonim ***** válasza:
34%

@kituggya

Bocs de egy olyan retardált emberrel nem vagyok hajlandó vitatkozni, aki egy tudományágat állít párhuzamba egy üzleti értékesítési modellel...

2019. okt. 26. 16:44
 17/352 anonim ***** válasza:
74%
Ez az érvelés pont annyira foghíjas, mint egy átlagos MLM találkozó prezentációja :)
2019. okt. 26. 16:59
 18/352 anonim ***** válasza:
18%

@16

Lehet, hogy retardált vagyok, simán elismerem. Ehhez is nagyon jól értesz.

Viszont arra fel szeretném hívni a figyelmet, hogy nem a tudományágat állítottam párhuzamba az üzleti modellel, hanem a laikusok hozzáállását ezekhez a területekhez.

Nagy a különbség.

2019. okt. 26. 17:08
 19/352 anonim ***** válasza:
74%

A hiba az érvelésben ott van, hogy nem kell MLM tagnak lenni ahhoz, hogy értsd az üzleti modellt - csak egy közepes gazdasági háttértudás szükséges hozzá. Ahogy orchidea tenyésztőnek sem kell lenni ahhoz, hogy tudj alap dolgokat az orchideákról, akár sikeresen tartsd őket.

Amit te hangoztatsz, hogy "nem vagy benne tehát nem érted" fellengzős MLM-es baromság. Pont akkora, mintha egy botanikus professzornak azt mondaná az öreg paraszt, hogy nem ért ő a búzáho', mert nem termesztette soha...

2019. okt. 26. 17:31
 20/352 anonim ***** válasza:
75%

Volt nemrég egy kérdés az MLM-ről, sok-sok oldalon keresztül vitáztunk.

Ott én írtam a hosszú, de szkeptikus válaszokat, és nyitott voltam arra, hogy győzzön meg - ha tud.

Nyilván tudtam, hogy határozott negatív véleményem van a dologról, és nem fog tudni meggyőzni, de tényleg nyitott vagyok, ha tud olyat mondani, amit eddig nem tudtam, vagy amivel meggyőz, akkor én hajlandó vagyok elismerni az igazát. Nem tudott.

Megkeresem és belinkelem a kérdést, szerintem ott minsden kérdés felmerült, a kérdező tuti választ kap mindenre.

Szerintem a kvantumfizikás meg orchideás poén jó volt, nyilvánvalóan arra utalt, hogy épp csak odakeveredett egy topikba, és máris osztja az észt, mintha értene hozzá.

Akinek ez nem jött át...khmmm... azért humort ismerjük már fel! :D

De viccet félretéve: nem kell ahhoz 10+ éves értékesítési tapasztalat, hogy lássuk azt, milyen komoly gondok vannak a rendszerrel.

Elég, ha a dolgok mögé nézünk: ha látjuk azt, mekkora kamu a sok előadás, hogy belépési díjat kérnek, vagy az extra drága kezdőcsomagot kell kötelezően megvenni, különben azt mondják, nem is akarod igazán, így ők nem tudnak neked segíteni, mert nem is hiszel bennük... mikor régi-régi ismerősök rád írnak, hogy mi újság, hogy vagy? és te tudod, hogy biztos beléptek valami ilyenbe, és el akarnak adni neked valamit. dehogy érdekli őket, hogy vagy... aztán a profiljukat csekkolva kiderül, hogy forevereznek. vagy a tönkrement emberi sorsok, mikor a kezdőcsomagért és az agymosó előadásokért hitelbe verik magukat az emberek, aztán csak pislognak. vagy mikor gyógyhatású csodaszernek állítanak be egy terméket, ami semmivel sem jobb, mint a drogériák sajátmárkás cuccai, csak azok tizedáron vannak. ekkor jönnek azzal, hogy nem a vitamintartalom a lényeg, hanem a felszívódás... de sehol semmi független klinikai teszt, ami bebizonyítaná, hogy az övék tényleg fényévekkel jobb. gyakorlatilag semmire nincs bizonyíték.

Aztán jött az, hogy a termék 130 vagy mittudoménhány országban kapható, és mi ez, ha nem bizonyíték, hiszen mindenhol mások a minőségi követelmények, és lám, ez a csodatermék, mégis mindenhol megfelelt... erre írtam, hogy ember, az aloe vera egy növény, van ahol vadon terem, van gyógyhatása, ennyi erővel a kamilla meg a levendula is csodaszámba megy, mert 250 országban engedélyezett a felhasználása!

aztán esett szó az üzleti modellről, de tényleg nem írom le inkább, megkeresem a kérdést, azzal többre megy, aki tényleg érdeklődik.

2019. okt. 26. 18:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!