KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?
Szóval akkor pl. a Cápák között c műsor egy nagy csalás, mert akik befektetőt keresnek, azok azt ígérik, hogy nem kell dolgozniuk, mégis osztalékot fognak kapni, pénzt keresni... Vagy pl. Balogh Peti foglalkozik az egy adott vállakozásával ami a több céges portfoliójában van kéthetente 2 órát.
Pedig betársulnak olyan vállalkozásokba, amibe nem pl. kell nekik felhajtani a keresletet, napi 8-16 -20 órát evvel foglakozni, benne dolgozni, met vannak társvállakozók, vagy alkalmazotak pl akik a munka részét viszik. Nem úgy, mint mlmben az ecceri ügynök, aki szintén üzleti lehetőséget ajánl ugyanúgy :-)
Nekem ez nem önfényezés, egyszerű vállalkozói kompetencia. Vagy értesz a vállalkozások működéséhez, vagy nem.
Abból, hogy azt mondod nem lehet pénzt keresni úgy, hogy nem dolgozol, nem vagy személyes közreműködő egy vállalkozásba, abból az látszik ez nálad hiányzik, aki üzleti lehetőségekről beszél mlmben.
Erről a hiányosságról nem én akarom több hozzászólás írásával elterlenia figyelmet kettőnk közül :-)
Ez tényleg csak játsza a hulyét. Harmadszorra irom le de ujra és ujra ugy tesz mintha nem fogná fel, mit irok...
Unatkozol a karanténban, ezért trollkodsz itt???
"Nekem ez nem önfényezés, egyszerű vállalkozói kompetencia. Vagy értesz a vállalkozások működéséhez, vagy nem."
Szo sincs itt állalkozi kompetenciárol. Arrol van szo, hogy állitasz valamit valakiről akit amit nem ismersz s egy másik valami tulajdonságait probálod ráeröltetni. Politikusok használnak ilyesmit konkurenc cégek egymás ellen, de itt egyikről sincs szo ppusztán ilyen eszközökkel probálod saját magadat jobbnak mutatni. Ez pedig kimeriti az önfényezés fogalmát, s ha anyagi érdek is lenne mögötte akkor a csalás fogalmát is kimeritené. Így viszont csak trollkodás az egész a gyakorin.
"csakhát nem belépésből lesz pénz hanem munkábol. és meg én játszom a hulyét... az MLM nem pénzugyi tanácsadás, téged átvertek, mert hagytad. a csaloiddal pedig nem nekem kell foglalkoznom, de ezt már irtam. máskor jobban válogasd meg az ismerőseidet."
Akkor te tényleg veszélyesen hülye vagy...
1. nem írtam, hogy a belépésből lesz pénz
2. olyat sem írtam, hogy az MLM pénzügyi tanácsadás.
A mondandóm lényegét továbbra sem fogod fel, megpróbálom másképp leírni: A piramisjátékokkal az a probléma, hogy az emberek átverésén alapul. Nem azt mondják, hogy "kezd el hobbiból csinálni, és ha szerencséd van, és ügyes vagy, akkor akár még (sok) pénzt is kereshetsz", hanem érzelmekre ható, túlzásokkal és hazugságokkal megfűszerezett dumákat tolnak, minden mindegy alapon, csak legyen minél több tag.
Öregem, ne fárassz az agymenéseddel, kérlek...2020-at írunk, az emberek nagy része átlát a baromságaidon...Csak legalább másokat ne nézz hülyének, mindenki láthatja, ha vissza olvassa a kommentjeimet, hogy egy szóval nem állítottam olyat, hogy az MLM pénzügyi tanácsadás lenne. Ezt csak te próbálod belelátni, vagy azért, mert buta vagy, vagy azért, mert játszod a butát, és terelsz.
Életem során már vagy 10 különböző MLM-es ügynök akart bepalizni engem, nem gondolom, hogy mindegyik csaló és hazug lett volna...
Azt meg fejtsd már ki professzor úr, hogy mi a LÉNYEGI különbség az MLM meg a piramis között :) Úgy hazudj, hogy közgazdasági végzettségem van, és nem egyszer ez volt a beszédtéma az előadásokon az oktatóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!