KInek milyen tapasztalat van az MLM ről magyarországon? Érdemes e ilyesmivel foglalkozni?
"hehe nem kevered össze de összemosodik a gyakorlatban"
Elismerem, rosszul fogalmaztam (későre jár). Arra akartam kilyukadni, hogy az MLM cégek 99%-a valójában piramisjáték (bocs, ha csak 98%-a, én kérek elnézést).
" két kulön témárol beszélunk ami nem is tud öszemosodni. ja hogy fogalmad sincs rola mi a kulönbség s ugy irsz rola? tudom sajnálni."
:D:D:D:D:D:D Két külön téma :) Annyira azért nem külön téma, amit ne lehetne összemosni.
@Barbell Deadlift
"mi a LÉNYEGI különbség az MLM meg a piramis között :) Úgy hazudj, hogy közgazdasági végzettségem van, és nem egyszer ez volt a beszédtéma az előadásokon az oktatóval."
Bocs, hogy belevauu...
de SZERINTEM nem szép dolog feltételezni valakiről, hogy hazudni fog, miközben NAGYON nehezen hihető, hogy te magad igazat mondasz...
Hogyan lehet közgazdasági végzettséged, ha összemosod ezeket az alapvető fogalmakat?!
Egy jó tanács: ha nem értesz valamihez és tanulni szeretnél róla, akkor az a legcélravezetőbb, ha kérdéseket teszel fel és nem véleményeket írsz.
Én a háttérből figyelem az elmúlt napok történéseit, az előzményekben aktívan részt vettem.
De úgy látom, a lényeg mit sem változott, a semmiről hadovál és egyet hajt: hogy ő itt az egyetlen értelmes, és mindenki más vagy rosszul tudja, vagy hazudik, meg amúgy is, senkinek semmiről nincs semmi fogalma.
Alapvetően pont ugyanarról van szó, mint az első oldalon, a fegyver a szokásos: a másik betámadása, lekicsinylése, ledegradálása.
Engedjétek már el ezeket a bóvlitukmáló birkákat.
Soha nem fogják elfogadni az mlm kritikáit, mert folyamatosan túlkompenzálniuk kell, hiszen legbelül ők is tudják hogy a társadalom szemében az mlm egy ilyen béna kókler dolog. Mint a kopogtatós porszívó ügynökösködés.
"Bocs, hogy belevauu...
de SZERINTEM nem szép dolog feltételezni valakiről, hogy hazudni fog, miközben NAGYON nehezen hihető, hogy te magad igazat mondasz..."
Valóban nem szép, tudod ilyen az, amikor az MLM-es ***ébe visszacsúszik a lóf@sz.
"Hogyan lehet közgazdasági végzettséged, ha összemosod ezeket az alapvető fogalmakat?!"
Úgy, ahogy azoknak a közgazdászoknak is közgazdász végzettségük van, akik ezzel foglalkoznak, esetlen könyvet írnak a témában. Tehát valamilyen szinten összefügg, ha nekem nem hiszel, járj utána, hogy hány cikk, blog vagy könyv jelenik meg, amiben a különbségeket magyarázzák az MLM és a piramisjáték között. Ha abszolúte nem lenne semmi köze a kettőnek egymáshoz, akkor mi szükség van ezekre a cikkekre?:)
"Egy jó tanács: ha nem értesz valamihez és tanulni szeretnél róla, akkor az a legcélravezetőbb, ha kérdéseket teszel fel és nem véleményeket írsz."
Én feltettem a kérdést a helyi MLM ügynöknek, de nem volt hajlandó válaszolni.
Egyébként elárulok egy titkot: aki kritikát fogalmaz meg az MLM-mel szemben, nem azért használja a "piramisjáték" kifejezést, mert fogalma sincs, hogy miben különbözik a kettő, hanem pont azért, mert tudja, hogy mi a közös bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!