Ki mit tud Kairos planetrol? Mukodo kepes? Dolgozikvalaki vele?
# 79/
Az értelmesebbje kb. '92 óta tudja, hogy minden hálózatépítés egy teljesen értelmetlen tevékenység.
Itt van egy lista a világ vezető MLM cégeiről, mellette az, hány milliárd dollárt forgalmaznak.
Persze ez csak átverés. Szerinted.
A Kairos nem pilótajáték. Bárki belép hozzám, garantálom neki, hogy visszafizetem a belépődíját, ha a cég csődbe menne. Eddig még senki sem panaszkodott.
Én még olyan pilótajátékot nem láttam, ahol a belépő az első naptól kezdve visszakapja a pénzét, attól függetlenül, hogy beléptet-e maga alá bárkit is, mint ahogy a pilótajátékokban csak ebből van a pénz.
Ti itt borzasztóan el vagytok tévedve mind. Azt hiszitek, hogy ti vagytok többségben és én egymagam védelmezem a céget. A valóság az, hogy 110 000 feletti ember csinálja az üzletet már, ennyien " védelmezik" a Kairost, meg egy pár ember ide beírogat, aki támadja, persze ezek egyik sem tagja a hálózatnak.
Aki nem meg " kockáztatni" 37500 Ftot öt hónapig, az ne foglalkozzon üzlettel.
Nulla kockázat nulla haszon.
Nevezzetek nyugodtan bárminek, engem nem zavar, engem csak az érdekel, hogy aki velem dolgozik, az jól keressen.
"Aki nem meg " kockáztatni" 37500 Ftot öt hónapig, az ne foglalkozzon üzlettel. "
Ez egyszerre szánalmas és komikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!