Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mit tud Kairos planetrol?...

Boti95 kérdése:

Ki mit tud Kairos planetrol? Mukodo kepes? Dolgozikvalaki vele?

Figyelt kérdés

2016. febr. 22. 22:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/238 anonim ***** válasza:
60%
A zeekrewardsot is jó egy évvel a valós indulás előtt jegyezték be és indították a weblapjukat. Ez is csak az elterelés része, hogy mondhassák nem tegnap alakult a gittegylet :)
2016. márc. 4. 13:08
 52/238 anonim ***** válasza:
76%

"És a kauciót is elvileg visszakapod teljesen, ha egy éven keresztül minden nap megvolt a 10 órád. De én erről hivatalosan nem olvastam, csak valahol hallottam."

Az igen. "csak valahol hallottam". nincs egy épkézláb szerződésed, vagy mi? nevetséges

más: PwC auditálás eredménye mikor lesz már elérhető? hónapok óta hintik a kamut róla. A munkahelyemre mi kértünk tanusítványt, már rég nyilvános, pedig később kértük mint ahogy itt olvastam róla a Karios kapcsán..

2016. márc. 18. 15:32
 53/238 anonim ***** válasza:
11%
2015. december legelején kezdtem és tényleg kifizet a Kairos bankkártyára. Tudsz vele bankból vásárolni is rendesen. Van mobil app is stb. Nekem 4 hónap alatt 4x fizetett. Imádom.^^ Az üzleti modell tényleg MLM, de pl az Oriflame, vagy az Avon nem az, ami idehaza is teljesít kb 20 éve? De, az.. ennyi.
2016. ápr. 5. 14:16
 54/238 anonim ***** válasza:
5%
Végre egy normális hozzászólás.
2016. ápr. 5. 15:00
 55/238 anonim ***** válasza:
64%
Úgy érted egy madár vagy fizetett reklámarc?
2016. ápr. 5. 16:45
 56/238 anonim ***** válasza:
74%

#53:

"Az üzleti modell tényleg MLM, de pl az Oriflame, vagy az Avon nem az, ami idehaza is teljesít kb 20 éve?"

Igen ám, csak ott vannak kívülállók számára megvehető termékek, amiből a bevétel származik.

A Kairosnál nincs sem valós termék, sem valós szolgáltatás, amit kívülálló megvehetne.

Ezt bizonyítja az a tény, hogy a marketinganyagokban szereplő nagyvállalatok - mint a Nissan és a Sony - tagadják a kapcsolatukat a Kairos-szal:

* [link]

* [link]

A konkurens cégek, szolgáltatásaikat sokkalta olcsóbban adják (nem az Kasynets Otokár által emlegetett 11 $/GB díjért):

* [link]

* [link]

* [link]

így a Kairos "szolgáltatását" nem választaná cég.

Illetve az általatok letöltött kliensprogram nem végzi el azt - nem tárol/forgalmaz titkosított fájldarabokat - ami a szolgáltatás - mezei számítógépeken elosztott tárhely - létrehozásához szükséges. Ez a program és az általa letöltött modul forráskódjának visszafejtésével:

* [link]

* [link]

a program által tárolt állomány és az általa létrehozott forgalom:

* [link]

* [link]

analízisével kideríthető.

Summa-summárum: ha nincs eladható szolgáltatás, akkor a pénznek máshonnan kell származnia. Ez pedig a piramisjátékok ismérve.

Ja mielőtt azt mondanád, hogy ott a KairosDisc, a Kairosmail, a Kairossurf és a Kairosphone... ...ezek mind egy-egy szerveren (egy-egy egyedi IP címen, ezáltal feltőrhető, megbénítható) vannak:

* [link]

"és tényleg kifizet a Kairos"

A piramisjátékok - mint a Kairos is - addig fizetnek, amíg van az exponenciális növekedéshez elegendő új beszervezett tag, ugyanis ők állják a meglevő tagok fizetségét.

Pont most, a játékszabályok változtatásával, és a fiókok "felülvizsgálatával" szabadultak meg pár régi tagtól, ezzel is csökkentve a kiadásokat: [link] .

2016. ápr. 5. 18:22
 57/238 anonim ***** válasza:
5%

Látom még vannak olyan emberek, akik megpróbálják "megmenteni" a világot a Kairostól.

Nem akartam hozzászólni, de ez az előző válasz annyira hemzseg a rosszindulatú és téves mondatoktól, hogy kénytelen vagyok.

1. nincs termék, hazugság

2. könnyen feltörhető ez is

3." megszabadultak néhány régi tagtól,hogy csökkentsék a kiadásokat" ez már tényleg túlmegy mindenen.

Azt elfelejti a kedves előttem szóló, hogy mindenki visszakapta a verifikációját húsvétkor, senkitől sem "szabadult meg" a cég, ez aljas rágalom.

4.Ezt nem választané egy cég sem ezt meg honnan tudja?Belelát a világ összes cégének a fejébe?

Ismeri a Kairos cég összes üzleti projectjét, amiből bevétele származhat?

Szerencsére a cég él és virul, mintegy 100 000 taggal rendelkezik már, ők bíznak a cégben, nem olvassák ezt a website-ot.

2016. ápr. 5. 21:19
 58/238 anonim ***** válasza:
48%

Utolsó, cáfold meg. Nem fog menni. A kairos egy csaló pilòtajatek, ezt a vak is látja.

Az 56-os minden szava igaz.

2016. ápr. 5. 22:11
 59/238 anonim ***** válasza:
81%

"1. nincs termék, hazugság "

1. Akkor hol tudja megvenni egy, a Kairos rendszerétől kívülálló cég a partnerek gépein elosztott tárhelyet, ha eleve nincs is?

Ne a kamuszolgáltatásokkal gyere, mert azok egy-egy behatárolható szerveren helyezkednek el, szokványos, mások által - Postfix, Dovecot, Owncloud, nginx, Apache, Roundcube,... - megírt szolgáltatásokat futtatva. Hol a híres, egyedi 256 bites titkosítás? Hol az elosztott felhőtárhely?

2. Ha a Kairosnak tényleg van a partnerek gépein elosztott tárhelye, akkor hogyhogy nem tárol semmit partnerek által futtatott a kliensprogram?

Ha ennek ellenkezőjét bizonyítani akarnád, légy oly szíves mutass rá, a forráskód melyik része végzi ezt; mutasd meg a kliens által a _winApp könyvtárban tárolt _disc állományt.

"2. könnyen feltörhető ez is "

Mint a Kairos: [link]

"Azt elfelejti a kedves előttem szóló, hogy mindenki visszakapta a verifikációját húsvétkor,"

Idézem a cikket:

"On 29th of February 2016, during regular security event, verification status for accounts of a group of Participants in the personal KairosPlanet Cabinet was canceled."

Például az övét:

"Hello,

KairosPlanet security system has detected an illegal usage of your account on a third-party server resources.

Verification of your account has been reset due to violation of terms and conditions of KairosPlanet Affiliate Marketing Program Participant Agreement on your part."

Forrás: [link]

"Ezt nem választané egy cég sem ezt meg honnan tudja?"

* 11 $/GB vs. 0,03 $/GB - melyiket választaná egy profitorientált cég?

* PCI DSS Level 1, HIPAA tanúsítványokkal rendelkező cég (mint az Amazon: [link] és [link] ) vs. tanúsítványokkal nem rendelkező MLM-es bagázs - melyiket választaná egy profitorientált cég?

* Melyik tárhelymegoldást választaná egy profitorientált vállalat: egy nagy nemzetközi, a világ minden táján szerverfarmokkal rendelkező amerikai székhelyű multiét, akiről szakmai cikkek garmadája érhető el, programozási felületet (API) tesz közzé; vagy egy ámbátor angol székhelyű, de főként ukrán tagokból álló menedzsmentű, kelet-európai pénzintézetekkel (Például Asset Global Consultinggal: [link] akik nem rég alakultak: [link] és itt székelnek: https://goo(pont)gl/Ox6e4U ) a háta mögött álló, zéró szakmai publikációval/szabadalommal rendelkező csoport által hirdetettet?

"Szerencsére a cég él és virul, mintegy 100 000 taggal rendelkezik már"

5-40 millió embert érintő és a 100 milliárd dolláros kárt okozó csalás is volt már:

[link]

2016. ápr. 5. 22:33
 60/238 anonim ***** válasza:
7%
Akkor maradjunk annyiban, hogy mindenki végzi a saját dolgát,valaki dolgozik a kairosban valaki pedig ellene. Ilyen az élet. Az idő úgyis ki fog deríteni mindent,és akkor majd igazat adunk a másik félnek. Addig is jó munkát mindenkinek!
2016. ápr. 6. 08:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!