Ki mit tud Kairos planetrol? Mukodo kepes? Dolgozikvalaki vele?
Gyakorlatilag lehülyézted ezeket az "elmaradt " országokat, köztünk a miénket is.
Néhány gyanakvó cikk, semmit sem bizonyít.
Mutass egyetlen érvényben lévő eljárást a cég ellen!
Minden más feltételezés, szájtépés.
" Gyakorlatilag lehülyézted ezeket az "elmaradt " országokat, köztünk a miénket is. "
Ezt te tetted most. Én stabil és dübörgő gazdaságú országoknak tituláltam őket - ellentétben a hanyatló nyugattal. Hát nem figyelt oda az esti iskolában elvtárs?
"Mutass egyetlen érvényben lévő eljárást a cég ellen! "
Miért kellene nekem mutatnom bármit is?
Úgyis homokba dugnád a fejed...
Egyébként is: amíg nem történik károkozás a hatóság úgysem fog lépni. Pláne a szabad és demokratikus keleten.
Felhívnám a figyelmedet az "irónia " szó jelentésére. Értelmező kéziszótár.
Másik dolog: "Miért kellene nekem mutatnom bármit is?
Úgyis homokba dugnád a fejed... "
Erre azt írja a szótár, hogy a válasz kikerülése, mellébeszélés.
"Felhívnám a figyelmedet az "irónia " szó jelentésére. "
Jól van, csak ez nem irónia. Mondom, nem figyelt az esti iskolában elvtárs! Meg lesz ennek a (böjtje, egy fenét) a konzekvenciája!
"Másik dolog: "Miért kellene nekem mutatnom bármit is?
Úgyis homokba dugnád a fejed... "
Ez tapasztalat, nem mellébeszélés.
Másrészt mint azt már mondtam: demokratikus szabad országokban - mint a mienk is - a hatóság, csak akkor intézkedik, amikor az elvtársat kár éri, és ezt jelzi a megfelelő helyeken.
"Ezek szerint 80 000 elvtárs közül egy év alatt még senkit nem ért kár?"
Az alábbi cégnél 5-40 millió elvtárs lépett be, és 10 milliárd $-nyi kárt okoztak a gaz rendszerellenségek:
kellett egy kis idő, mire megregulázták a renitenst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!