Ki mit tud Kairos planetrol? Mukodo kepes? Dolgozikvalaki vele?
Lám, lám: ecce homo!
Amikor egy felfedjük a piramisjáték (de ide sorolandóak az áltudományos/ezoterikus tézisek, a mindenféle csodaszerek/-kütyük is) mögött álló disznóságokat, akkor a belépettek hada hangos "hazugság!, "rágalom!" kántálásba kezd. Amikor megkérjük őket, legyenek szívesek érvelni, bizonyítani, egyből meghátrálnak, az időre hivatkoznak.
Hölgyek Urak!
A témával kapcsolatban rengeteg kommentet olvastam!
Itt a válasz az eredeti kérdésre!
Hónapok óta több "csomagot" futtatok a kairosnak.
Per pillanat úgy látszik h valóban működik!
Kifizetések pontosan érkeznek,bónuszokat megkaptad!
De...
A szakmai oldalt nézve, nem tudom h mire fizetnek!?
Nincs adatforgalom, köze nincs a letöltötte dolgoznak a szóban emlegetett "magas szintű titkosítás" hoz. De erről már sok bejegyzést olvashattatok tőlem okosabb emberektől!
Viszont nem siránkozom, nem bizonygatom h a kairos árverés.
Nézetem szerint 1év, esetleg másfél évig még menni fog. Addig minden hónapban kapok egy szép összeget! Én ilyen könnyen még pénzt nem kerestem.
Nem érdekel h utána mi lesz! Jókor kell elkezdeni. Ez a lényeg 😉
Ha szeretsz kockàztatni, pont neked való.
Ez egy időzített bomba ami bàrmikor borulhat, a vegén nagyon sok embernek nagyon fàjdalmas lesz.
# 62
Nem kerestél még egy kanyi fillért sem. Számold csak ki, hogy mikorra fogod visszakapni a BEFIZETETT pénzedet. Na akkor leszel pont 0-án, csak utána fogsz "keresni pénzt".
De nyugodj meg, minden ilyen piramisjáték élettartama limitált, egy év valós működésnél igen kevés él meg többet. Ez a xar meg már elég rég megy, hetek / hónapok kérdése, míg borul majd. Akkor meg buksz mindent.
Nyugodt vagyok!!!😉😉😉
És tudjátok miért....?? Mert a belefektetett összeg már 2 hónapja visszajött! 7 számjegyű összeggel pluszban vagyok.
Csak saját csomagokat futtatok, senkit nem tévesztek meg marketinges blablával...
Utánam nem fog köpködni senki ha bedől a cég!
Kockázat mindenbe van! De ha valaki beszari, az ne itt károgjon!!!
Jól beszélsz!
Van aki fikázza a céget, én a világtalálkozóra készülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!