Ki volt ma ott a Kairos konferencián ma Pesten és mennyire tetszettek az előadások?
Figyelt kérdés
Megpróbálok megbízni az oldal felhasználóiban, úgyhogy, szépen kérlek titeket, hogy csak azon felhasználók írjanak ide (a kérdéssel kapcsolatban), akik tényleg ott voltak, kíváncsi vagyok rátok, hogyan éreztétek magatokat.2016. jan. 30. 23:13
1/6 anonim válasza:
Rendkívül magas szintű előadások voltak, nemzetközi jogász, informatikus mondta el a véleményét, de ami nekem személyesen legjobban tetszett, az Ottokár személyes válaszai a szünetben a kérdésekre, egyrészt a kifogáskezelésről, másrészt a cég jövőbeli terveiről, a pénzügyi helyzetéről.
2/6 anonim válasza:
Én voltam a rendezvényen és tényleg klassz volt.Viszont felvettem a kapcsolatot a Nissannal és a Sonyval is mind kettő tagadja azt,hogy bármi kapcsolat is lenne közöttük,sőt a Nissan eljárást is indított ellenük.Tehát nem tudom mi az igaz...
3/6 anonim válasza:
De mondjuk akiknek irtam az információs kozpont tehát nem kell nekik errol barmit is tudni hiszen nem ezzel foglalkoznak,hogy a cég mit és kivel titkosít.Eddig mindenkinek mindent fizettek és a honlapon is megjelenik majd az hogy kivel vannak kapcsolatban és lehet még a szerzodés is fel lesz toltve
4/6 anonim válasza:
"nem ezzel foglalkoznak,hogy a cég mit és kivel titkosít"
Nézd meg a kliens és az általa letöltött modul forráskódját:
Nem titkosít az semmit (pláne nem egyedi 256 bites kódolással), nem hoz létre elosztott P2P-hálózatot más kliensekkel, nem tölt le titkosított adatdarabokat - ez a kliens által létrehozott, a kliens által meghatározott meghajtó _winApp könyvtárában levő _disc állományából is kitűnik:
Illetve az adatforgalomból is kideríthető:
5/6 anonim válasza:
Jaja látom,hogy nincs ott semmi.Meg az is furcsa,hogy a Nissan tagadja,nem értem a logikáját h miért is tagadja,hisz az adatai az embereknél van titkosítva igy neki is kellenek az emberek.Erre azt mondja h nincs is vele semmilyen kapcsolatban tehát nem hiszem ha tényleg lenne akkor tagadná hiszen maga ellen játszana.
6/6 anonim válasza:
SAJNOS AZ EGÉSZ ÁTVERÉS, A FENTIEK IS AGYMOSOTTAK ÉS ÁT LETTEK VERVE :(
vége van gyerekek, ne lépjetek bele többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!