Anyukák, volt már valamelyikőtök a Női Konferencián? Érdemes elmenni a következőre?
Figyelt kérdés
Itt a program, a leírás alapján érdekesnek tűnik, de szívtam már ilyennel, úgyhogy gondoltam, itt megkérdezem, hátha valamelyikőtök részt vett már, esetleg tervezi, hogy jön.
2012. febr. 8. 14:26
2/4 A kérdező kommentje:
Rengeteg van. ;-)
2012. febr. 8. 14:40
3/4 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy az ilyen élteviteli tanácsadást azok végzik, akik nem tudnak egy kompetitív helyzetben helytállni. Nem hiszek az ilyesmiben :) tuti pénzt nem adnék ki erre.
4/4 A kérdező kommentje:
Ez nem életviteli tanácsadás, hiszen olyan nők fognak előadást tartani, akik nagyon sokra vitték az életben, többnyire ügyvezető igazgatók. Én magam is olyan munkakörben dolgozom, hogy 1-2 éven belül esedékes egy hasonló vezető pozícióba lépés, ezért gondoltam, hogy ha szakmailag érdekes a konferencia, akkor elmennék.
2012. febr. 8. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!