Vált el valamelyikőtök a terhesség alatt? Van egy 8 hónapos kisfiúnk már és most várom a másodikat. Most egy olyan dolog történt, amit nem tudok megbocsájtani. De így mihez kezdjek?
Nem voltunk házasok, ezért válás sem volt, de a terhességem alatt mentünk szét. Én már az elején megmondtam, hogy aki rám kezet mer emelni, az utána egy dolgot tehet: eltakarodik az életemből. Így is történt. Szóbeli megalázásokkal kezdődött a dolog, aztán idáig durvult. Sajnos igen csúnya ügy lett belőle, mert bár én korrektül próbáltam a dolgokhoz hozzáálni (láthatás biztosítására igéretet tettem, meg hasonlók), állandóan csak a fenyegetőzéseket kaptam. Olyanokat, hogy "Ha a gyerek nem kapja meg a nevemet, akkor nem fizetek gyerektartást!" És mivel nem is tartózkodott a városban a baba születésekor, és nem tett előre nyilatkozatot, tényleg az én nevemet kapta, és ő ezt úgy értelmezte, hogy én direkt kitoltam vele (hiába próbáltam felvilágosítani, hogy bemondásra nem fogják az ő nevére írni). Amúgy utólag nyilatkozott, na de azt is óriási hiszti előzte meg. Meg kaptam ígéretet arra, hogy majd egyszer eljön és elveszi tőlem a gyereket, meg hasonlók... Szóval mondom, csúnya ügy volt. Ahhoz képest 4 év alatt 3-szor jött megnézni (azt is inkább 1 év alatt, azóta nem jött). Most már nem is engedném, nem a bosszú miatt, hanem mert látom milyen megbízhatatlan, ígérget fűt fát, de aztán ahogy neki kényelmetlen a dolog, lelép. Ennek nem akarom kitenni a gyerekem.
Nagyon remélem, hogy ti ennél békésebben tudtok válni, ha eljuttok idáig. De talán nem lesz rá szükség, hátha nem történt még jóvátehetetlen dolog... De akármi történt, legyél erős, és próbálj mindenhez higgadtan hozzáállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!