Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Próbálta már valaki a Kairos...

WheneverYouWant kérdése:

Próbálta már valaki a Kairos internetes pénzkeresési módot?

Figyelt kérdés
Elvileg pofon egyszerűnek tűnik de nekem rengeteg kérdésem lenne

2015. okt. 11. 02:54
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Nincs pofon egyszerű pénzkeresés.
2015. okt. 11. 08:51
 2/8 RitzMate válasza:
26%

Szia,

én benne vagyok ebben az üzletben.Ha kíváncsi vagy én tudok neked segíteni. Minden kérdésedre választ kaphatsz, a több információval nem veszthetsz semmit.

Írj privátba, és bárki írhat aki több infóra vágyik.

2015. okt. 12. 16:43
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
Én is benne vagyok a rendszerben, bárkit tájékoztatok szívesen ,ha tényleg kíváncsi vagy, hogy működik ez az üzlet.
2015. nov. 9. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Engem bármelyikőtök tájékoztathat a részletekről.
2015. nov. 10. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

37ezer a belépési díj, ezzel napi 286 Ft-ot tudsz keresni, mert ezzel csak 15 GB "bérbe adására" vagy jogosult...ha 320 gigát akarsz megosztani, és tényleg szeretnél keresni napi 20 dollárt, ahhoz a platinum csomagra kéne befizetned, 791ezer Ft :D

szerintem már itt kezd tisztulni az egész kép, hogy mitől is nincs pofonegyszerű pénzkeresés...:D

ha az alap csomagot nézzük, a géped 28 Ft-os órabérben dolgozik :D már jobban járnál, ha napi 1-2 órát dolgoznál, 300 Ft-os órabérben...és még nem is megeröltető, sőt még 37ezret sem kell befizetned előre nagy valószínűséggel.

egyébként ha még mindig nem sántít a dolog valódisága, azt állítják, olyan nagy cégek a partnereik, mint a Sony.

és azt is állítják, hogy elég, ha 10 órán át be van kapcsolva a gép.

mit szólna a Sony, ha a te gépeden tárol egy nagyon fontos, bizalmas dokumentumot, de nem tud hozzáférni, mert a géped épp ki van kapcsolva. szerinted ilyen szolgáltatásért fizetne egy olyan komoly cég, mint a Sony? fogadjunk, még te sem fizetnél...hisz 2015-ben milló egyéb tárhelyszolgáltató cég létezik, mind nonstop, hiszen ez alapvető feltétel manapság.

itt bukik az egész sztorinak a valódisága.

pénzt jelenleg lehet belőle kapni, de azt te nem a bérbeadásból kapod, hanem abból, amit esetleg az újabb hülyék befizettek belépési díjként, tehát ez az egész addig fog működni, ameddig van befizetett pénz...de mivel a cégtulajdonos is egyértelműen vesz ki elég szép pénzt, így gyorsabban fogy, mint gondolná az ember. lehet 2-3 hónap, lehet épp fél év(5 hónap biztosan kell ahhoz, hogy a befektetett pénzt legalább visszahozza...), az is lehet, hogy még keresel vele párezer Ft-ot...ha valakinek megér 37ezret ez...hát hajrá. én inkább dolgozok.

2015. dec. 4. 01:29
 6/8 Zsolt K. válasza:
21%
Tegyük hozzá, hogy a bérbeadásért járó pénzt NEM a belépő tagok befizetéseiből kapod. Azt az igénybe vevő cégektől kapja a Kairos, ez a fedezet rá.
2015. dec. 11. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:
78%

"Azt az igénybe vevő cégektől kapja"

Aha, mint például a Nissantól és a Sonytól - ahogy azt több beszervező oldal is állítja?

Nos van egy rossz hírem: tőlük biztos nem:

[link]

[link]

És 11 $-t Gigabájtonként, mint azt Kasynets Otokár állítja?

https://www.youtube.com/watch?v=O5g8UduxMF8

Mert az Amazon

[link]

a Google:

[link]

a Microsoft

[link]

megoldja mindezt ~0,03 $/GB/hó díjért. Melyik nagyvállalat fizetne horribilisan magasabb árat egy, mezei felhasználók megbízhatatlan gépein történő "adattárolásért"?

2016. febr. 12. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:

hazugság az egész, végre meg is kezdték a nyomozást ellenük...

[link]

nem tudom mi tartott eddig??!!!

2016. nov. 15. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!