Valaki megrendelte már: Internetes Pénzkeresési Módszerek 2. 0? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Fontolóra vettem, hoyg megrendelném, mert eléggé jónak tűnik, de félek, hogy csak kidobott pénz lenne? Valaki kipróbálta már?2015. jan. 17. 13:51
1/4 anonim válasza:
Az ilyen könyvek általában azoknak érik meg, akik írják és ezt azzal a céllal teszik, hogy ők keressenek pénzt. Bírom, mikor sikerkönyveket olyan emberek írnak, akik szinte semmit sem értek el az életben, erre rákeresve se a szerző nevével próbálják eladni :) talán nem véletlen...
2/4 anonim válasza:
Ui.: nem sikerkönyvet akartam írni, hanem sikerességről szóló könyvet
3/4 anonim válasza:
Én megvettem még évekkel ezelőtt az egyik év végi leárazásnál.
Nem volt benne olyan infó, amit ne tudtam volna.
Pénzkeresés nem a könyvön múlik. A tartalm a neten is elérhető ingyenesen.
4/4 anonim válasza:
Hidd el ua a maszlag van a 2.0-ban mint az 1.0-ban és ua. lesz a X.X-ben is.
Ha a NET.n akarsz pénzt keresni akkor 3 dologra van szükséged:
1 Alaptőke -befektetni pl oldal-üzemeltetéshez szerver, stb
2 Tudásra, -de arra aztán nagyon
3 Egy kis szerencse
-Ha bármelyikkel rendelkezel írj privit.
-------------
Valós internetes pénzkeresés azok csak ebben a kategóriákban találsz mint pl:
programozás
fordítás
no meg a fotózás
-az ilyen kattintgatós/reklám sz/*arokkal még véletlenül se foglalkozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!