Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Internetes pénzkeresési...

Internetes pénzkeresési módszer ami kivételesen nem átverés?

Figyelt kérdés
te tudsz ilyenről? mint pl. reklámkattintás, videónézés stb. bármi

2014. máj. 18. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
nem
2014. máj. 18. 20:02
 2/5 A kérdező kommentje:
gondoltam, sajnos én sem, de azért gondoltam rákérdezek :D
2014. máj. 18. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

En tudok egyet de nem epp reklamkattintas. Szoval kell vele foglalkozni egy kicsit de jol lehet vele keresni masfel honapja csinalom meg csak es tenyleg keresek vele!

Ha valakit erdekel irjon es leirom mirol van szo!

2014. máj. 18. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
tavaly én is találtam egyet, ami eléggé alkalmi, meg elég aprópénznek számít, kérdőív kitöltésért kaptál mérettől függően 1-2,5 eurot...ez szerintem az ilyen pénzkeresési kategóriában eléggé a plafon. csak azzal volt a baj, hogy egy évben jó, ha 4 kérdőív volt, idén még 1 sem, szóval lehet már annyi neki...meghívásokért is osztanak 1-1 euro-kat, de csak azután, ha a meghívott kitöltötte az első kérdőívét...szóval, ha ez jobban, dinamikusabban működne, és mondjuk lenne 100 embered, keresnél rajtuk 100 eurot...de nem ilyen egyszerű...másról nem nagyon tudok. igazán a saját tulajonú dolgokkal lehet keresni a neten sokat...ahol te egy alárendelt felhasználó vagy, ott is az oldal tulajdonosa mondjuk reklámkattingatásból szakít többezret, te meg jó, ha összekapaszt 10 dollárt egy hónap alatt.
2014. máj. 20. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:

létezik de szaktudást igényel

ha megvan hozzá a szaktudásod, akkor a munka is megtalál.

2015. jan. 17. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!