Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mit tud Kairos planetrol?...

Boti95 kérdése:

Ki mit tud Kairos planetrol? Mukodo kepes? Dolgozikvalaki vele?

Figyelt kérdés

2016. febr. 22. 22:55
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/238 anonim ***** válasza:
24%
Nem, a dolog így fog működni: fél-egy éven belül, mikor már nem lesz semmi kétség affelől,hogy ez az évszázad üzlete, akik rám hallgattak, hálásak és gazdagabbak lesznek, akik pedig a fikázókra azok meg szívhatják a fogukat.
2016. máj. 26. 10:34
 112/238 anonim ***** válasza:
88%

"az övenegynéhány országban azon 140 000 ember"

Egyrészt ezt mi bizonyítja?

Másrészt közvéleményre hivatkozni érvelési hiba (argumentum ad populum).

Harmadrészt 140000 embert is könnyedén be lehet csapni - lásd a '90-es években az MMM esetét 5-40 millió károsult:

[link]

"meg az állami hatóságok közül SENKNEK sem tűnik fel a csalás "

Amíg a piramisjáték működik, addig a hatóság tehetetlen. Csak akkor tud intézkedni, amikor megjelennek az első károsultak.

"Nem is szólva a bankfelügyeletekről"

A bankfelügyeletek bankokat felügyelnek, nem "szolgáltató"-cégeket. Nem hatáskörük.

"Amiket leírsz, azok csak FELTÉTELEZÉSEK!!"

1. Ott az előbb említett program. Virustotal-lal ellenőrizheted, hogy az ellenőrző-összege

[link]

megegyezik a Kairos oldalán található leírásban

[link]

szereplővel, tehát a program valódi.

A letöltött modul elérhetősége a program forráskódjának visszafejtésével kideríthető:

[link]

ehhez előtte szerezni kell egy felhasználónevet és egy jelszót, amihez nem kell különösebben a rendszer részévé válni.

A program,illetve a letöltött modul visszafejtéséhez itt van két program:

[link]

[link]

De ha ez nem elég, használhatsz hálózati analizáló szoftvert - mint például a Wiresharkot:

[link]

vagy Total Commanderrel megnézheted mit tartalmaz a _winApp könyvtár disc állománya (elárulom: csupa 0-ás bájtot, vagyis semmit).

Mindezekkel kideríthető, hogy - a Kairos állításaival ellentétben:

* a program nem hoz létre elosztott hálózatot

* nem tölt le és tárol adatdarabokat

Vagyis a Kairos állítása hamis.

2. Te magad is írhatsz a Nissannak illetve a Sonynak (ezeket emlegetik a szeánszokon illetve a beszervezettek oldalai is őket említik "partnerként"). Megbizonyosodhatsz arról, hogy a Kairos - állításaival ellentétben - nem áll kapcsolatban egyikkel sem.

Tehát a Kairos hazudik.

3. Alex Kocherevnek - a Kairos állításaival ellentétben - nincsen bejegyzett szabadalma:

* [link]

* [link]

Nem található peer-reviewed folyóiratban publikációja:

* [link]

* [link]

Nem szerepel a kriptográfusok között:

* [link]

Hivatalos oldalán található önéletrajza alapján:

* [link]

nem informatikai végzettségű (vagy programozó, illetve matematikus), hanem gépészmérnök.

Ezen fentiek nem feltételezések hanem bizonyítékokkal alátámasztott TÉNYEK.

"Ha bizonyíték lenne, már más is megtalálta volna."

* [link]

* [link]

* [link]

2016. máj. 26. 11:08
 113/238 anonim ***** válasza:
83%

További megtalálók:

* [link]

* [link]

2016. máj. 26. 11:14
 114/238 anonim ***** válasza:
81%

"Nincs semmi konkrét bizonyítékod"

Kiscsillió bizonyíték van itt felsorolva. Csak még nem tudtuk eldönteni, hogy ennyire ostoba vagy, hogy nem érted vagy érted, csak ennyire rosszindulatú csaló vagy, hogy továbbra is szervezed be magad alá az embereket.

Amúgy igen, a Zeekrewards pontosan így működött, azonnali kifizetésekkel az elejétől a bedőlésig. Persze a sok madár mindig "visszafektette" a pénzét ilyen olyan arany, gyémánt, platina, tököm tudja milyen csomagokba meg több csomagba és a végén bukták az egészet.

2016. máj. 26. 11:20
 115/238 anonim ***** válasza:
13%

Ha mindez igaz, vajon miért nem jelentette fel senki a céget még? Tudom, az a válasz, hogy még senkit sem károsítottak meg.

A bankfelügyelet ellenőrzi a bankokat, azt is, ami a Kairosnak dolgozik, tehát ott is csak hülyék élnek, sajnálom, de azért örülök, hogy nálunk ilyen okos emberek vannak, ők megmondják a tutit.

A nissan és a sony helyében én is ezt válaszoltam volna, senkinek semmi köze hozzá, hol tárolom az adataimat. Ez nem bizonyít semmit.

Miért kötelező tudományosan publikálni mindenkinek? Van aki csinálja, van aki tanítja.

Továbbra sem értem, hogy miért nem gyanús ennek a 140 000 embernek ez az üzlet, jó pár ügyvéd és informatikus is van benne, persze, tudom, ezek is hülyék.

Hát akkor nincs más hátra, csak annyi, hogy megvárjuk, mikor jelentkeznek az első károsultak.

Addig nincs is értelme beszélni erről.

Mikor az első komoly MLM bejött magyarországra, millióan fikázták, átverésnek gondolták, azóta a világ vezető MLM cége sok milliárdos forgalommal.

Ez a magyar módi, bizalmatlanság, minden gyanus, de mi nagyon okosok vagyunk, kimaradunk belőle. Mindenkinek a szíve joga.

2016. máj. 26. 11:53
 116/238 anonim ***** válasza:
81%

"Ha mindez igaz"

Már nem azért, de azok a BIZONYÍTÉKOK amiket mi szolgáltathatunk ELLENŐRIZHETŐEK bárki által. Aki nem ért hozzá annak még le is van írva, hogy hogy...

Amiket te és a Kairos állít viszont teljesen légbőlkapottak, egyáltalán nem ellenőrizhetőek..

"vajon miért nem jelentette fel senki a céget még? "

Most én jelentsem fel? Semmi közöm hozzájuk, nem vagyok "ügyfelük" ráadásul úgy istenigazából rohadtul nem izgat, hogy azt a pár milliót bukjátok-e vagy sem... Csak azt próbáljuk megvédeni aki még nem lépett be.

"A bankfelügyelet ellenőrzi a bankokat, azt is, ami a Kairosnak dolgozik"

Egy részről a Kairosnak szvsz semmiféle bank nem dolgozik (maximum, mint számlavezető), más részről itt maga a piramisjáték, ami illegális. A banknak ezt kiszolgálni nem illegális, tehát senki nem szól érte egy árva szót sem!

"A nissan és a sony helyében én is ezt válaszoltam volna, senkinek semmi köze hozzá, hol tárolom az adataimat. Ez nem bizonyít semmit. "

Még szerencse, hogy nem vagy a helyükben. A nagy és komoly cégek nagyon nem így gondolkodnak.

2016. máj. 26. 12:37
 117/238 anonim ***** válasza:
4%
Egy dologban igazad van, tényleg sok embert " megmentesz" a kairostól, majd idővel úgyis kiderül, mennyire fognak örülni a "megmentettek" !
2016. máj. 26. 14:08
 118/238 anonim ***** válasza:
24%

A Kairosba csak magyarországon naponta kb. 50 és 100 közötti belépőszám van, ők nem akarják, hogy megmentsék őket. Nekem is a héten volt egy adószakértő és egy ügyvéd belépőm, ők ezek szerint nem olvassák a kiszámoló.hu-t.

Bár ezt kétlem, mert a google rögtön ezt adja ki, ha rákeresnek, és mindenki ott érdeklődik először. Ezek szerint mérlegelnek, és úgy döntenek, nem annak a végtelenül rosszindulatú, ferdítésekkel zsúfolt cikknek hisznek.

2016. máj. 27. 14:17
 119/238 anonim ***** válasza:
81%
Igen, nekem meg 2 hete is volt telitalálatom a lottón, múlt héten is és jövő héten is lesz!
2016. máj. 27. 14:19
 120/238 anonim ***** válasza:
24%
Amit te írsz, az a mese kategóriába tartozik, amit én, az tény.
2016. máj. 27. 23:02
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!