Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mit tud Kairos planetrol?...

Boti95 kérdése:

Ki mit tud Kairos planetrol? Mukodo kepes? Dolgozikvalaki vele?

Figyelt kérdés

2016. febr. 22. 22:55
 231/238 anonim ***** válasza:
26%

Hajjaj, mindjárt elájulok, mennyi egy platina csomag, pár százezer? Vastag vagy apukám, te lehetsz a király a faluba :)

Ha ezt befektetésnek vetted akkor te a hülye fajta vagy. Ha már megtérült akkor a szerencsés hülye. Bár nagy különbség nincs...

2016. okt. 14. 21:32
 232/238 anonim ***** válasza:
86%

"Mellébeszélés, hogy sajnálsz másokat nehogy megjárják, inkább irigy vagy azokra akik jól járnak."

Semmi irígység nincs bennünk. Húzzák ki az ötösét lottón, legyen jackpotja, jöjjön be egy üzlete, húzzon hasznot tözsdézésből. Vegyen ebből aranyórát, luxusautót, menjen el Bahamákra, egyen egy jót - bánom is én!

De ezt ne mások kárára tegye, ne csapjon be ezzel másokat; illetve ha fény derül ennek az egésznek a csaló mivoltára, akkor vegye már a fáradtságot, és kezdjen el gondolkodni, ne a vidámvasárnapos (web)konferenciák előadói Oravecz Nóra/Paulo Coelho-idézetekkel, lelkizéseivel tűzdelt maintráinak higgyen!

2016. okt. 14. 21:41
 233/238 anonim ***** válasza:
20%
Tisztelt előző hozzászóló, harmadszor írom le, de utoljára. Senkit sem szerveztem be, mások miattam nem károsulnak, magamnak vettem csomagokat. Természetesen én sem tenném fel az életem a Kairosra, de egy befektetésnek elmegy. Valljuk be őszintén, beleteszünk x összeget, 1 év mulva 2,5x pénzt ígérnek, bejött. Persze, van kockázat. De közel sem akkora, mint mondjuk egy tőzsdén előre beharangozott ugyanekkora haszonnal kecsegtető részvény, ami 10-ből 7-8x bukta. Utolsó előtti hsz-es, igen, befektetésnek fogom fel, 800-attettem bele, ahhoz képest most.. Tudod nem mindenki tud 8 milliót beletenni v.mibe egyből mint te..:D Nem én vagyok a falu bikája, de a tanyátokon biztosan te vagy a legnagyobb paraszt.
2016. okt. 14. 22:05
 234/238 anonim ***** válasza:
82%

Igen ám, csak ha ebből a piramisjátékból nyereséged származik, az szerinted honnan jön?

Elárulom: más becsapottak - ha nem térül meg a befektetésük akkor meg még pénzügyileg károsultak - befizetéseiből. Vagyis más kárából gazdagodsz meg.

Bár, mivel - állításod szerint - "senkit sem szerveztél be" jogilag nem vagy felelősségre vonható, viszont erkőlcsileg megkérdőjelezhető a tetted.

2016. okt. 14. 22:27
 235/238 anonim ***** válasza:
77%

Ha te ezt vállalható kockázatú befektetésnek vetted akkor ostobább vagy, mint az a csávó aki ide jár és fél éve bizonygatja, hogy a kairos nem piramisjáték.

Feltehetted volna a kaszinóban is a pirosra - akkor nem kellett volna várni a duplázásra egy évet csak kb. 30 másodpercet és ha bejön (amire kb. ugyan ennyi volt az esély) ugyan úgy örülhetnél neki.

2016. okt. 14. 22:35
 236/238 anonim ***** válasza:
17%
Ez így baromság. Ha felteszed a pirosra 45-55 h bejön v mennyi nemtom pontosan, ott a nulla. Itt ha megvettem 1 éve másnap már kaptam is vissza a pénzt szóval minden nappal közelebb kerültem ahhoz h visszajön. Plána ha úgy csinálod h aki feletted van egyből visszaossza neked az ő bónuszát amit utánad kap. 1 évem már letelt, szörnyű döntést befektetés szempontjából nem hoztam annó úgy tűnik. De mint mondtam, a tőkém bizonyos %-át tettem ebbe, szóval nem kéne ennek ekkora úgyet keríteni nem az életem múlt ezen.
2016. okt. 15. 13:09
 237/238 anonim ***** válasza:
77%

A ruletten 48,6% a nyerési esélyed ha színre teszel. A kajroszban egy éve tán még ennyi sem volt, most meg pláne nincs.

Tehát ez nem befektetés volt, hanem lutri, ami tök véletlen neked bejött. Másnak meg nem fog.

2016. okt. 15. 16:07
 238/238 anonim ***** válasza:
14%
Jólvan, hidd ezt, nekem tökmind1..:):D
2016. okt. 15. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!