Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mit tud Kairos planetrol?...

Boti95 kérdése:

Ki mit tud Kairos planetrol? Mukodo kepes? Dolgozikvalaki vele?

Figyelt kérdés

2016. febr. 22. 22:55
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/238 anonim ***** válasza:
84%

Köszi a választ, bár a kínosabb dolgokat ügyesen elkerülted.

ha csak az emailről van szó, hogy szólhat a "kosher" az egész kairosra? egy email szolgáltatás a fő profil? ez lenne 22016 nagy üzlete?

2016. jún. 13. 09:04
 162/238 anonim ***** válasza:
84%

Kosher minősítést:

- csak élelmiszerekre, vagy ahhoz köthető dolgokra (például konyhai eszközökre) adnak

- és mivel ez vallási előírás, nem az igazságügyi minisztérium foglalkozik vele, hanem egy erre szolgáló "ügynökség" - ezekből van 1000 ilyen cég a világon, de sokszor a helyi rabbi végzi el ezt

Bővebben:

[link]

A Moszad meg nem biztonsági audit cég, ami publikus igazolást ad ki szerződni kívánó magánszemélyeknek egy vállalat által adott szolgáltatás biztonságosságáról.

Ha a Moszad végezne biztonsági auditot, annak eredményét nem mutatják meg a cégnek (sem kívül álló magánembereknek), hanem csak az azt kérő kormányzati szervezetnek.

A biztonsági audit menete úgy zajlik, hogy maga a cég (jelen esetben a Kairos Technologies) kér biztonsági auditálást egy másik cégtől (pár magyarországi példa: [link] ), és ennek a sikeres lezajlása után kap tanúsítványt, amit megmutathat a partnereinek.

2016. jún. 13. 11:56
 163/238 anonim ***** válasza:
84%

értem. biztosan jó üzlet pénzügyileg, ezt nem vitatom, ha behozza amit vártál és közben nem foglalkozik az ember a lelkiismeretével, biztos jó. persze azért az év üzletének nem nevezném, ha nem akarod kiröhögtetni magad. mi az amibe nem látok egyébként bele? a technikai részletekbe amibe bele lehet, abba igen, a saját bevallásod szerint te nem. ha ez egy pénzügyi biznisz lenne, akkor igazad van, de mivel technikai, így eléggé belelátok, sőt, a piacára is. ezen a piacon dolgozom, szakértek. fura is, hogy sehol sem jön fel a kairos neve, pedig egy ekkora(ekkorát mondó) cégnek szembe kéne jönnie, mint tényező, de se híre se hamva. ebből azt vonom le, hogy ez csak egy pénzügyi biznisz. annak biztos jó, ahogy már említettem, akinek nincs más, csinálja.

közben a termék nem létezik még, saját bevallás szerint sem (bár előtte azt állították, hogy igen, de hát ez már csak ilyen biznisz, pwc is volt, aztán mostani álláspont szerint majd csak lesz) az email szolgáltatás végülis termék, csak hülye aki fizet érte 2016-ban.

2016. jún. 13. 12:27
 164/238 anonim ***** válasza:
84%
És ugyan ott tartunk, mint fél éve, MINDEN Kairosos hazugságot megcáfoltunk saját magunknak, a hígagyú meg nem mond semmit, csak félrebeszél és pár hetente bedob egy új csontot. Csak már fogy a puskapor ha jól látom és ilyen hülyeségeket talál ki, mint a mosad meg a kóser minősítés...
2016. jún. 13. 12:41
 165/238 anonim ***** válasza:
81%
Mennyire emlékeztet ez engem pár évvel ezelőttre, mikor azt mondták nekem itt a jövő, a video e-mail! Lépjek be! iWowwe. Siker, pénz, csillogás. Csak ezt a csomagot kell megvenned. Ott is ment az időhúzás. Lesz tőzsdéremenetel, majd app telefonra. Mind elmaradt. El is tűntek. Én meg jót nevettem, hiszen nem léptem be. Vagyis el nem tűntek, mert most a Kajroszosok azzal a csodás szoftverrel tartják a webinárokat. :) Egy tanácsom lenne azért. Ha sikerült sokat keresned a kajrosszal, a jövedelemből vegyél Sky Way részvényt. Az lesz a jövő, ha tőzsdére mennek jövőre! :)
2016. jún. 15. 17:09
 166/238 anonim ***** válasza:
87%
ők a skyperól vajon hallottak már? google hangouts? :) skyway meg ááá, láttam az oldalukat, ki veszi be ilyen rémgagyi oldalnak, hogy ebben van a jövő? mármint a hyperloop az egy valós dolog, de amiket ott összeírtak erről a skywayról vagy miről.. hát hajrá. nem is tudom mennyiere legális ez, nyomott áron részvényt árulni tőzsdéremenetel előtt, beígérve, hogy ott majd többet érmnek indulásnál sokkal.. minimum kétséges. de el vannak kábítva a "high tech" zagyvával
2016. jún. 16. 11:27
 167/238 anonim ***** válasza:
2016. jún. 20. 12:27
 168/238 anonim ***** válasza:
84%

Tök jó, hogy névvel csinálják, legalább lesz kit perelni ha végre vége ennek.

Anyám, mennyire '80-as évek gagyi MLM-es előadástechnikáját adja elő a néni. A MOSZAD megint meg az IRÁNI ATOMREAKTOR SZÁMÍTÓGÉPES RENDSZERE! :DDD

Vajon a néni tudja, hogy:

- Az atomreaktor rendszere 100%-os bizonyossággal nincs semmilyen külső hálózatra kötve - sőt, jó eséllyel az ég világon semmilyenre (pont biztonsági okok miatt), ergo nem nagyon van rajta mit "feltörni"

- Még ha lenne is valami belső / intranetre kötve akkor is biztos, hogy kb. DOS alapú vagy hasonló szinten van

Halál égő ez az egész, őszintén sajnálom akik ezt elhiszik...

2016. jún. 20. 15:04
 169/238 anonim ***** válasza:
5%
160 000 ember meg téged sajnál.
2016. jún. 20. 17:02
 170/238 anonim ***** válasza:
82%
Nehéz szó az atomreaktor, hogy gondolkodnia kellett mielőtt kimondta. Vagy csak azon gondolkodott, most mit is kell hazudnom? :)
2016. jún. 20. 21:44
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!