Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mit tud Kairos planetrol?...

Boti95 kérdése:

Ki mit tud Kairos planetrol? Mukodo kepes? Dolgozikvalaki vele?

Figyelt kérdés

2016. febr. 22. 22:55
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/238 anonim ***** válasza:
4%
Na látod ezért mondom, hogy kívülről nem tudod eldönteni az igazságot, mert ezt pl. az üzleti titok miatt nem fedhetem fel, de ha benne lennél a hálózatban, mindezt magad is látnád.
2016. máj. 27. 23:43
 122/238 anonim ***** válasza:
3%
Tehát a válasz a kérdésre: Igen, működőképes, én dolgozom vele és maximálisan meg vagyok elégedve.
2016. máj. 31. 23:25
 123/238 anonim ***** válasza:
71%

Nem hiszem el, hogy a kairosos irogató ennyire ostoba lenne? csak nem. nagyon sokszor le lett írva, hogy itt mindenki elhiszi, hogy pénzednél vagy, és még profitod is lett. akár még alád beszervezetteknek is, elhiszem. ez így működik, valószínű, hogy jó ideig fogod is kapni a pénzed. az ilyen MLM-es rendszerekben én mindig is a lelkiismeret hiányát nem tudtam felfogni. téged nem érdekel, hogy a termék maga nem létezik? miért hazudik ennyi mindenben a kariros? nem gyanús? még ha van is igazság abban amit mondanak, nagyon sok a gyanús, nyitott kérdés.

"Miért kötelező tudományosan publikálni mindenkinek? Van aki csinálja, van aki tanítja."

Úr isten.. nem hiszem el. Titeket ilyenekkel be lehet hülyíteni? Nincs szabadalma az ürgének, ez tény, és eleve amit a 256 bites kódolásról írnak mint találmány vele kapcsolatban, egy kézzel foghatatlan hülyeség. De már csak maga a tény is, ha valaki kifejleszt valamilyen új technológiát, akkor kész van? Nem adja át a szakmának? Nem adja el? Ha a "svájci bankok 80%-a" ezt használja, akkor valahol kéne, hogy nyoma legyen a technológiának (persze van is, hiszen ez egy általános, ismert dolog, nagyon régi múlttal, viszont az ő neve sehol).

"A vállalkozás célja egy Globális Osztott Számítógépes Hálózat létrehozása."

Ilyen már van, a rendes szolgáltatók is így csinálják. Elhitették veletek, hogy ez nem így van? a Googlenek van egy szerverterme valahol és ennyi? Ennyire igénytelenek vagytok, hogy ennek sem néztek utána? Végülis mindegy, csak jöjjön a pénz...

"Az embereket főleg ez érdekli, ezt a számítógépes szakzsargont szerintem az olvasók tizede sem érti. Azt viszont igen, hogy a befizetett kauciós díjat 150%-os kamattal kapja vissza."

Ebben benne van a lényeg. Direkt azért nyomnak ilyen technológiai ködösítést a Kairosnál, mert úgy sem értik a belépők. Jól hangzik, el lehet adni. Te sem érted, de szerintem nem is akarod, neked elég, hogy jön a pénz (még). Itt újra eszembe jut a lelkiismeret dolog, én biztos nem bírnám ki, hogy a munkám ennyiről szóljon. Semmitérő, nulla munka, emberek beszervezése. Engem, mint informatikust ez eléggé felháborít, mert a szakmámmal szórakoztok. Remélem elégedetten fekszetek le aludni.

2016. jún. 2. 14:38
 124/238 anonim ***** válasza:
20%

A lelkiismeretem tiszta, és egy hajszállal sem vagyok ostobább nálad, max. nem értek annyira az informatikához.

Ha kiadod a földedet albérletbe, meg fogod kérdezni, mit ültetnek bele? Mit érdekel az téged? Lényeg, hogy a pénzt fizessék. Kérded a bérlő teljes adatállományát, pénzforgalmi adatait, klienslistáját, terméklistáját, adózás utáni nyereségadóját?

A probléma az, hogy Ti mindig azon akadtok fenn, hogy nem tárol a gép semmit. Feltételezitek, hogy emiatt piramisjáték, az egyetlen bevétele a belépők kauciós díja.

Ez több okból sem igaz.

1. Vannak más termékei is, nemcsak az email, tárhely, surf és telefon, csak nem kötik az orrotokra.

2. Olyan piramisjáték nincs, ahol azonnali kereseted van attól függetlenül, hogy beléptetsz-e valakit, vagy nem.

3. A belépési kauciók jelentős része jutalék formájában kifizetésre kerül, vagyis eltűnik a rendszerből, a többit max. két hónap alatt visszakapja a belépő. Hol itt a szervezők haszna? Ki látott már ilyen hülye pilótajátékot, ahol a belépők között eltűnik a pénz két hónap alatt, és nem marad a szervezőknek semmi? Egy ilyen rendszer hónapok alatt összeomlana.

Egy-két év mulva ugyis kiderül, kinek van igaza, addig elvitatkozgatunk itt.

2016. jún. 2. 15:35
 125/238 anonim ***** válasza:
80%
Ha kiadom valakinek a földem, az nem kér tőlem előtte pénzt. Ha azt mondja, nagy cégek gyümölcsét ülteti bele, mert kitalált egy forradalmi rendszert régebben erre, de a földem parlagon hever, akkor elkezdek kérdezősködni, miért hazudik nekem.
2016. jún. 2. 16:42
 126/238 anonim ***** válasza:
87%
A 11%-os nem ennyire ostoba, hanem ennyire görény. Gondolom még mindig vadássza maga alá a belépőket, hogy 2 nappal tovább húzza ez a xar mielőtt összedől.
2016. jún. 2. 20:33
 127/238 anonim ***** válasza:
4%
Ez a hozzászólás a hozzászólót minősíti.
2016. jún. 3. 07:51
 128/238 anonim ***** válasza:
83%

KOSER, Mosad :DDDD

Hallod, és milyen nyelven beszélgettetek a zsidó barátaiddal, héberül vagy magyarul? Mert te már többször leírtad, hogy amilyen bugris sutyerák vagy nem beszélsz semmilyen idegen nyelven :)

Amúgy meg meg többször megígérted, hogy eltakarodsz, jó lenne, ha tartanád a szava és tényleg eltűnnél, nem hazudoznál, mint a hőn szeretett céged.

2016. jún. 5. 08:05
 129/238 anonim ***** válasza:
6%
Kérdést nem illik válasz nélkül hagyni. Két diplomával rendelkező értelmiségi bagyok, elég jól beszélek angolul, mint az izraeliek.
2016. jún. 6. 10:15
 130/238 anonim ***** válasza:
6%
Bocsánat, egy betűt elírtam, értelmiségi vagyok.
2016. jún. 6. 10:17
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!