Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki mit tud Kairos planetrol?...

Boti95 kérdése:

Ki mit tud Kairos planetrol? Mukodo kepes? Dolgozikvalaki vele?

Figyelt kérdés

2016. febr. 22. 22:55
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/238 anonim ***** válasza:
85%

"sokkal hitelesebb lennél, ha belülről ostoroznád a rendszert"

Mint már többször leírtam, nem kell a belépnem a rendszerbe.

Nem kell a 10. emeletről leugornom, sósavat innom, az éhes oroszlán elé vetni magamat, hogy ezek veszélyességét belássam.

A Kairos állít dolgokat, amelyeket némi utánajárással, informatikai/matematikai/közgazdasági ismeretek birtokában simán lehet cáfolni

"Az embereket főleg ez érdekli, ezt a számítógépes szakzsargont szerintem az olvasók tizede sem érti."

Sajnos ezek szerint alapvető matematikai/közgazdasági/pénzügyi ismeretek birtokában sincsenek.

"Azt viszont igen, hogy a befizetett kauciós díjat 150%-os kamattal kapja vissza."

Amit az új belépők exponenciális növekedése fedez. Szimpla matematika.

2016. máj. 25. 23:29
 102/238 anonim ***** válasza:
4%
Lényeg, hogy nagyon biztos vagy a dolgodban, te aztán megmondod a tutit, a kairos olyan veszélyes, mintha az oroszlán elé vetném magam. Nincs igazad, nem tudod megítélni, csak belülről, ezért nem vagy hiteles.
2016. máj. 25. 23:35
 103/238 anonim ***** válasza:
91%

"Nincs igazad, nem tudod megítélni, csak belülről, ezért nem vagy hiteles."

Ezek aztán érvek - pontosabban azok hibája: argumentum ad hominem.

"a kairos olyan veszélyes, mintha az oroszlán elé vetném magam"

Úgy látszik nem értetted meg. Most se, pedig többször elmondtuk már neked.

Nem a veszélyesség mértékét firtattam, hanem azt, hogy nem kell "kipróbálnom" egy veszélyes, kockázatos helyzetet - függetlenül attól, hogy mennyire veszélyes is az - ahhoz, hogy megbizonyosodjak annak veszélyességéről.

2016. máj. 26. 00:12
 104/238 anonim ***** válasza:
23%
Csak azt nem értem miért gondolod hogy veszélyes? Megvernek? Vagy miért, nem értem? Ha az okosokra hallgatok, akkor most sokkal szegényebb lennék, és azok is, akik velem vannak a hálózatban. Nem érted? Mi vitatkozunk itt, közben aki rád hallgat, az nem nyer semmit, aki velem van, az pedig szépen keres. Ha nem kockáztatsz,nem nyerhetsz.
2016. máj. 26. 07:12
 105/238 anonim ***** válasza:
81%
Nem veszélyes hanem csalás. De mivel te egy beépített fizetett szócső vagy mindegy mit mondunk. Érveid nincsenek, csak hajtogatod a hülyeséged mint egy robot..
2016. máj. 26. 07:19
 106/238 anonim ***** válasza:
23%
Azon nem gondolkodtál el,nagyokos, hogy abban az övenegynéhány országban azon 140 000 ember közül akik benne vannak a rendszerben, meg az állami hatóságok közül SENKNEK sem tűnik fel a csalás annyira, hogy vizsgálatot rendeljen el a cég ellen? Nem is szólva a bankfelügyeletekről, akik röhögve kiszűrnék ha ez piramisjáték lenne. Erre nem gondolsz? Nem képzelsz egy kicsit túl sokat magadról? Minden oldalon fikázod a céget anélkül hogy benne lennél, hülyének nézel 140000 embert és rengeteg bankot meg hatóságot és még én vagyok a fizetett szócső? Azért csinálom mert ismerem a céget, teljes bizodalmamam van benne, eddig egyetlen jel sem mutat arra, hogy bármi törvénytelen lenne ebben az üzletben, és senki sem fizet azért, mert védem a kairost. Amiket leírsz, azok csak FELTÉTELEZÉSEK!! Ha bizonyíték lenne, már más is megtalálta volna. Nincs semmi konkrét bizonyítékod, a cég másfél éve növekedik SENKIT sem csapott be ezalatt és ez így is marad. Akkor írj, ha konkrét bizonyítékod van, addig csak hitelrontás, amit írsz!
2016. máj. 26. 09:17
 107/238 anonim ***** válasza:
81%

A hatóságok inkompetensek minden országban. Majd akkor kezdenek el vizsgálódni, ha bedőlt az egész xar. De akkor már késő lesz, mert eltűnt az összes lóvé ukrajnában és a harmadik világban.

De nem baj, majd téged akkor jól megagyalnak a beszervezettjeid, akik bukták a pénzüket. Arra majd hozunk popcornt, biztos lesz a bedőlés napján vagy 50 kérdés itt a GYIK-on. A forgatókönyv pedig a következő lesz:

- 20 ember kétségbeesve érdeklődik majd a pénze után

- 50 ember kárörvend, hogy ők megmondták

- 10 ember köti majd az ebet a karóhoz, hogy semmi gond, félreértés, átmeneti leállás, stb...

Csak nézd vissza a "Zeekrewards evolúcióját"...

2016. máj. 26. 09:51
 108/238 anonim ***** válasza:
23%
Azon nem gondolkodtál el,nagyokos, hogy abban az övenegynéhány országban azon 140 000 ember közül akik benne vannak a rendszerben, meg az állami hatóságok közül SENKNEK sem tűnik fel a csalás annyira, hogy vizsgálatot rendeljen el a cég ellen? Nem is szólva a bankfelügyeletekről, akik röhögve kiszűrnék ha ez piramisjáték lenne. Erre nem gondolsz? Nem képzelsz egy kicsit túl sokat magadról? Minden oldalon fikázod a céget anélkül hogy benne lennél, hülyének nézel 140000 embert és rengeteg bankot meg hatóságot és még én vagyok a fizetett szócső? Azért csinálom mert ismerem a céget, teljes bizodalmamam van benne, eddig egyetlen jel sem mutat arra, hogy bármi törvénytelen lenne ebben az üzletben, és senki sem fizet azért, mert védem a kairost. Amiket leírsz, azok csak FELTÉTELEZÉSEK!! Ha bizonyíték lenne, már más is megtalálta volna. Nincs semmi konkrét bizonyítékod, a cég másfél éve növekedik SENKIT sem csapott be ezalatt és ez így is marad. Akkor írj, ha konkrét bizonyítékod van, addig csak hitelrontás, amit írsz!
2016. máj. 26. 10:13
 109/238 anonim ***** válasza:
5%
Bocsánat, véletlenül kétszer küldtem el a választ.
2016. máj. 26. 10:17
 110/238 anonim ***** válasza:
5%
Értem, akkor a zeekrewards is úgy működött, hogy a belépők azonnal kezdték visszakapni a pénzüket, majd öt hónap mulva egy évig a 150%os kamatot? Mert ha nem, akkor aljas rágalom egy ismert pilótajátékot összemosni a kairossal.
2016. máj. 26. 10:24
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!