Ki mit tud Kairos planetrol? Mukodo kepes? Dolgozikvalaki vele?
"sokkal hitelesebb lennél, ha belülről ostoroznád a rendszert"
Mint már többször leírtam, nem kell a belépnem a rendszerbe.
Nem kell a 10. emeletről leugornom, sósavat innom, az éhes oroszlán elé vetni magamat, hogy ezek veszélyességét belássam.
A Kairos állít dolgokat, amelyeket némi utánajárással, informatikai/matematikai/közgazdasági ismeretek birtokában simán lehet cáfolni
"Az embereket főleg ez érdekli, ezt a számítógépes szakzsargont szerintem az olvasók tizede sem érti."
Sajnos ezek szerint alapvető matematikai/közgazdasági/pénzügyi ismeretek birtokában sincsenek.
"Azt viszont igen, hogy a befizetett kauciós díjat 150%-os kamattal kapja vissza."
Amit az új belépők exponenciális növekedése fedez. Szimpla matematika.
"Nincs igazad, nem tudod megítélni, csak belülről, ezért nem vagy hiteles."
Ezek aztán érvek - pontosabban azok hibája: argumentum ad hominem.
"a kairos olyan veszélyes, mintha az oroszlán elé vetném magam"
Úgy látszik nem értetted meg. Most se, pedig többször elmondtuk már neked.
Nem a veszélyesség mértékét firtattam, hanem azt, hogy nem kell "kipróbálnom" egy veszélyes, kockázatos helyzetet - függetlenül attól, hogy mennyire veszélyes is az - ahhoz, hogy megbizonyosodjak annak veszélyességéről.
A hatóságok inkompetensek minden országban. Majd akkor kezdenek el vizsgálódni, ha bedőlt az egész xar. De akkor már késő lesz, mert eltűnt az összes lóvé ukrajnában és a harmadik világban.
De nem baj, majd téged akkor jól megagyalnak a beszervezettjeid, akik bukták a pénzüket. Arra majd hozunk popcornt, biztos lesz a bedőlés napján vagy 50 kérdés itt a GYIK-on. A forgatókönyv pedig a következő lesz:
- 20 ember kétségbeesve érdeklődik majd a pénze után
- 50 ember kárörvend, hogy ők megmondták
- 10 ember köti majd az ebet a karóhoz, hogy semmi gond, félreértés, átmeneti leállás, stb...
Csak nézd vissza a "Zeekrewards evolúcióját"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!