Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 16 éves tini lányotoknak...

16 éves tini lányotoknak mennyi zsebpénzt adnátok? 40000. ft az sok lenne egy ilyen korú lánynak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 22:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:

Bocsi kedves kérdezö

De mi csudának egy tizenévesnek egy ifon 5 ? Azért hogy menöbb legyen.? Még egy felnöttnek legyen ,mert megdolgozik érte ,ha gyereked toronyórat kér láncostul azt is megveszed neki? Én megkérdezném töle minek neki az a drága telefon ? .

2013. jan. 18. 05:23
 72/78 anonim ***** válasza:
Kedves 66 os nem az a baj hogy van pénzetek,jol éltek hanem az hogy nincs fék nincs aki azt mondja neked most nem kapsz meg valamit.ha mindig mindent megvehetsz akor nem tudod meg hogy tényleg szükséges e az adott kivánság .
2013. jan. 18. 05:33
 73/78 Dogmatix91 ***** válasza:

Úgy látom egyes embereknek elég a pénz a boldogságukhoz. Elég sekélyesek az ilyen emberek. Kíváncsi vagyok mi az életcéljuk. Ha most leszarod a nálad "szegényebb" embereket, akkor te se várj segítséget, ha esetleg szar helyzetbe kerülsz, mert bármikor megtörténhet bármi. Azt egyébként lefogadom, hogy az ilyen pénzéhes gyökerek sírnak először ha elveszítenek valamit, de meg lehet nézni sok szegény családot, ahol annak is örülnek, ha egyáltalán Karácsonykor tudnak egy jót vacsorázni otthon meg mindenkinek jut valami a fa alá. Nem vagyok én sem szegény, de semmit sem raktak alám a szüleim! Mindenemért megdolgoztam, minden tulajdonomban van pénzem! Nekem is iPhoneom van, de az utolsó fillérig a saját pénzemből vettem. Még mindig nem az a probléma, hogy megteheti, hogy szórja a pénzt, de látom nehéz felfogni...

A parkban iszogatásra visszatérve, NEM csövesekről beszélünk, hogy koccintóst vedelnek. Nyáron sose ülök be sehova, maximum egy teraszos helyre. Megvesszük a boltban a sört és kiülünk a Duna partra. Biztos ez is prosztóság meg büdös csöves paraszt vagyok e miatt...bocsánat, hogy nem kell bizonyítanom senkinek semmit a pénzemmel...

2013. jan. 18. 13:16
 74/78 anonim ***** válasza:
Hagyjátok! Majd, ha felnő megérti! Az ilyenekből lesznek az életképtelen, lelkiszegény felnőttek.
2013. jan. 18. 13:46
 75/78 anonim válasza:
#24 14:09; te egy k*rva Nagy elkényeztetett ribanc vagy :D
2013. jan. 18. 22:19
 76/78 anonim válasza:
Kevés! 40000 Ft az nagyon kevés! Én 15 vagyok és havonta 70000-80000 ezret kapok:)
2016. dec. 17. 16:32
 77/78 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok a kislány felnőtt e már azóta és mire vitte? :) hány éves lehet most 19-20? :)
2017. febr. 16. 15:18
 78/78 anonim válasza:

Utolsó válaszoló:

Én is kíváncsi vagyok mire vitte:)

2018. okt. 11. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!