16 éves tini lányotoknak mennyi zsebpénzt adnátok? 40000. ft az sok lenne egy ilyen korú lánynak?
Újra én vagyok az, akit lepontoztattok. Ahhoz képest, hogy engem szidtok, amikor én nem szidtam senkit, csak elmondtam, hogy nálunk hogy mennek a dolgok, szerintem igen nagy parasztság. A másik pedig, hogy 16 éves vagyok, de szövegértésem még mindig jobb mint nektek. Ha a kérdést megnézitek, akkor a kérdező feltette, hogy 40.000Ft az sok lenne e, zsebpénznek. Ebből én azt vettem ki, hogy ő tud adni a lányának 40.000ft-t, akkor miért ne adjon neki annyit, és ehhez leírtam, hogy amit én kapok 25.000ft az milyen gyorsan eltud menni. De azt is elmondom, hogy igenis megengedhetik maguknak a szüleim, mert apukám az középvezető egy informatikai cégnél, míg anyukám rendőrségen dolgozik. Mi nem vagyunk gazdag család, mint amit írtatok, csak simán szüleim keresnek annyi pénzt, hogy megtudnak nekem venni bármit amit kérek, és maguknak is. És most nem olyanra gondolok, hogy egy lakásra való pénzt, hanem pl mondjuk egy Iphone 5 telefont. Na mind1, látszik irigyek vagytok, azért mert leírtam, én hogy élek.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!