Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! 16 éves lányotoknak...

Szülők! 16 éves lányotoknak megengednétek a pettinget?

Figyelt kérdés
És a pettinbe mik férhetnének bele? A válaszokhoz indokot is légyszíves!
2013. jan. 11. 23:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Ha stabil, nem kihasználós kapcsolata van, akár szexelhetnek is. Nem kislány. Ha védekeznek, akkor mi baj lehet?
2013. jan. 12. 00:07
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Igen meg a szexet is!

De ha te vagy az anyuka akor nem az a kérdés h megengeded e, hanem az h akarsz e tudni róla!

2013. jan. 12. 01:30
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Persze. Szopás, nyalás, dugás, minden mehet.
2013. jan. 12. 05:36
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ezt a lánynak kell tudni,és szerintem a petting amiben nincs benne az orális szex,az úgy mehetne ha legalább fél éve együtt vannak, a szex szerintem legalább 1 év után az orális szexszel együtt.Megismerni kéne a másikat előtte,nem mindjárt a szex.
2013. jan. 12. 07:07
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Megengedni? Mert ott leszel és rájuk szólsz, hogy na ezt már ne? Tökmindegy mit engedsz meg, azt csinálnak amit akarnak.
2013. jan. 12. 08:59
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha a "gyerekek" akarják, akkor a szülő úgyis hiába mond bármit, hiába tiltja, akkor is találnak rá megoldást.
2013. jan. 12. 12:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A gyerek én vagyok. Közel 5 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Anyukám mindentől "félt". A szexel kicsit még várnék .. márcsak azért is mert ha megtudják nem tudom mit gondolnanak anyáék. Természetesen szexnél védeznénk majd ha oda kerül a sor. Ő az első barátom. Csókolózni is vele csókolóztam elősször.
2013. jan. 12. 12:33
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Értelmes lánynak tűnsz, ezért simán megengedném.
2013. jan. 12. 12:45
 9/13 anonim ***** válasza:
69%

Fiús anya vagyok. Azért "nem engedném" vagyis azért szeretném ha várnátok, mert a fiatal emberek, főleg az első tapasztalatuk előtt, még fel se tudják mérni, micsoda feladat a felgerjedt vágynak ellenállni. Biztonságosabb ha nem incselkedtek az oroszlánnal.

Másik ok: ha igazán tartós kapcsolatra vágytok, és nem csak a kíváncsiság hajt egymás karjába, akkor a kettőtök távoli közös jövőjének jobbat tesz a türelem. Ha együtt tudtok a tizenéves kor gondjaival megküzdeni és a szexen kívüli számos örömében részt venni, akkor stabilabbra alapozzátok kettőtök kapcsolatát, mintha a szex-szel elvonjátok a figyelmeteket ezekről.

2013. jan. 12. 13:25
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Az előző válaszolónak maximálisan igaza van!!!
2013. jan. 12. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!