Szülők, ti megengednétek ezt a 15 éves lányotoknak?
Úgy tűnik, megbíztok egymásban, és ez jó. Ha most megtiltod neki, akkor ez olyan, mintha megvonnád tőle a bizalmadat.
Szerintem beszéljétek át újra. Esetleg kérdezz rá, hogy milyen szinten van a kapcsolatuk, meg hogy mik a terveik estére stb.
Mondd el neki, milyen "veszélyt rejt", ha kettesben maradnak, mert még ha nincs is szándékukban lefeküdni egymással, "bele lehet csúszni".
Férjem fiatalokkal foglalkozik (a ami gyerekeink még kisebbek), és ő azt szokta mondani nekik, hogy csak "bele ne csússzanak", inkább döntsék el, hogy le akarnak feküdni, és akkor teremtsék meg előre a megfelelő környezetet és feltételeket, mint inkább azt, hogy "jajj, mi nem is akartuk", aztán ott a "baj".
Nem egyszerű, de hajrá!
nam, lelőném a gyereket...
még jó hogy megengedném... amúgy ha akarnak le tudnak feküdni akkor is amikor ott vagytok, csak be kell zárni az ajtót és elintézik csöndben... 15 éves koromban voltam én is órákat kettesben a barátommal egy üres szobában szülők meg minden nélkül és nem lett semmi...
Persze.
Látszik hogy megvan a magához való esze, nem hiszem hogy butaságot csinálna. Pláne fél év után, nem hiszem hogy 15 évesen, ennyi idő után ez lenne nekik az első dolog ha kettesben maradnak.
"Ha erre szánják magukat úgyis védekezni fognak"
Akkor szerinted miért növekszik rohamosan a tini-abortuszok száma az elmúlt években?
Ez sajnos statisztika. :o/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!