Szülők! 16 éves lányotoknak megengednétek a pettinget?
Figyelt kérdés
És a pettinbe mik férhetnének bele? A válaszokhoz indokot is légyszíves!2013. jan. 11. 23:52
11/13 anonim válasza:
Hát a szülők ebbe tényleg nem tudnak beleszólni. Én 16 voltam mikor elveszítettem a szüzességem, és szerintem a gyerekemet is ebben a korban fogom majd elengdni úgy fiúkkal, hogy ott aludjon, ésatöbbi.
De mindenesetre te tudod mikor állsz készen bármire is. Engem nem igazán szabályoztak, kb. 14 éves koromtól oda mentem ahova akartam, mégis csak 15 éves korom után kerültem szexuális kapcsolatba(itt pettingre gondolok), majd ugyanazzal a fiúval veszítettem el 16 évesen. Pedig a második barátom volt. Az elsővel nem éreztem kész magam ilyenekre.
12/13 anonim válasza:
kizárt, hogy megengedném, de persze, nem hiszem, h meg tudnám akadályozni, talán csak annyival, h úgy neveltem volna, h ilyeneket ne akarjon csinálni, csak ha már a házasság is szóba jön, ami nyilván nem 16éves korban esedékes. Csókolózás mehet,a többi nem
13/13 anonim válasza:
Igen, megengedném.
Valaki írta: "szerintem a petting amiben nincs benne az orális szex"
Szerintem meg benne van az is, mivel a petting a közösülés nélküli szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!