16 éves tini lányotoknak mennyi zsebpénzt adnátok? 40000. ft az sok lenne egy ilyen korú lánynak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 22:53
11/78 anonim válasza:
nem úgy értettem hanem hogy sok embernek ennyi a fél fizetése, úgy hogy dolgoznak érte, egy 16 éves lány meg "csak úgy" ennyit kap havonta zsebpénznek.
12/78 anonim válasza:
Bizony sok. Én akkor se kaptam ennyit, amikor albérletet is fizettem belőle. 16 évesen egy ezrest sem kaptam hetente, pedig koleszos voltam. Általában 5-6 Ft-ot kaptam. Az mondjuk meg már a nagyon kevés, de azért ez a 40 nagyon sok. Próbálj neki úgy adni pénzt, hogy ossza be. Ne csak azért, hogy elköltse, mert akkor akármennyi lesz nála, azt elkölti.
14/78 anonim válasza:
De manapság 600ft-ból nem tudsz semmit venni.
15/78 anonim válasza:
Ember mások ennyi pénzért fél hónapot dolgoznak keményen!Ennyi idősen örültem ha kaptam havonta egy-két ezer forintot.Pofám leszakad hogy mit meg nem engednek a fiataloknak mostanság.Aztán majd csodálkoztok ha ő lesz apu pici nyávogós hercegnője aki elvárja majd hogy minden csak úgy az ölébe hulljon...
16/78 anonim válasza:
Istenem igaz hogy a 40 ezer tényleg sok de manapság havi 1000 ft vicc és semmire se elég 1 pizza 900 ft kerül vagy 1 tábla csoki 400... 15-20 ezer egyel talán nem sok 1 hónapra most akinek jobban megy miért de adatna 40et főleg ha mondjuk ebből veszi a ruháit is .
17/78 anonim válasza:
40000 Ft? Az rengeteg! Még akkor is, ha ebből veszi a ruháit. Ugyan már, majdnem 500000 egy évben ruhára, édességre és bulira? Akinek ilyen sok van, az szórni tanulja meg, nem megbecsülni.
18/78 anonim válasza:
Én is koleszos voltan, és maximum, nagyon ritkán volt 5000 Ft egy heti zsebpénzem, és abból lejött a buszjegy, tehát maradt maximum 2500Ft-om egy hétre. Napi 500. El lehet belőle lenni ha a menza be van fizetve. Nem azt mondom hogy nem örültem volna többnek, de azért eléldegéltem. a 40 ezer mindenképp rengeteg.
19/78 anonim válasza:
Egy nullával kevesebb bően elég, abból is tud takarékoskodni is.
20/78 anonim válasza:
Ha otthon lakik, te eteted és ruházod, akkor borzalmasan sok. Ha a rezsit nem számítom, felnőttként elélek ennyiből egy hónapban... 16 évesen ez több, mint luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!